![]() |
|
![]() |
#422 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Nekadarda masum uyuyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
|
423 nolu mesaja bayıldım, ne huzur ama |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-09-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-11-2012
|
Güzel bir aranjman olmuş bir saksıda bir çok canlı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
sevgili farpali ben ruj çiçeği dediğinizi hoya sandım. gerçekten çok güzel. göz hakkını fazlası ile isteyiniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Ağaç Dostu
|
Areca Palm
2008 senesinde aldığımda , abartısız bir elden biraz küçüktüler,2-3 adet kuş teleği gibi yaprakları vardı.,en küçük boy,yumurtalık ebatında saksıdaydılar,iki adet aldım...Bugün bu boyuttalar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Alıntı:
Ruh çiçeği olduguna emin mısınız. Yaprak yapısını pek benzetemedim ben. Fotoğraftan bu çiçeğin yaprakları kıvrımlı gibi görünüyor. Yanılıyorsam duzeltin lutfen |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
sayın züleyha bende ilk gördüm hoya ya benzettim ama evet bir tür ruj çiçeği ve yaprakları harika. aeschynanthus radicans diye ararsanız farklı türleri görürsünüz. ben en çok pembe olanını beğendim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Ağaç Dostu
|
Ruj çiçeği olduğuna eminim,yaprak yapısının farklılığı sizi çelişkiye düşürdü sanırım..Aeschynanthus Twister .. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
AAA evet ferzancım bu bir orkide türü daha sende ilk gördüğümde biliyordum ama sen biliyosundur diye düşünmüştüm çok güzel ablacım bu orkide güzel çiçeklerini görücez inşallah yakında harikalar MAAŞALLAH..Ayrıca leş kakürüsünü çiçek açtığında dışarda kalırsa sinek larvalarını bırakır ama içerde de çok kötü kokar artık bakarsın sen bir hal çaresine ablacım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Orkide türü olmasına rağmen araştırdığım kadarıyla klasik orkide toprağında değil,çok kaliteli toprak-torf karışımında yaşıyormuş ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba,bende de var bu orkide türünden,minik minik açıyor.adı ludusia orchid,balkon sayfamda resmi var şimdi tomurcuk halinde bir iki güne açacak,benimkinin de toprağı kaliteli idi alırken sordum,normal toprak olmaz dedi ama orkide toprağı da olmazmış fidan toprağına dik dedi satıcı bende öyle yaptım şimdi gayet canlı inşallah çiçekli halini de görürsünüz garip bir kokusu var hafif duyuluyor ben yapraklarını çok beğenmiştim sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Ağaç Dostu
|
Canım oğlum sonunda annesinin çiçek sevdasını kabullenip,çok güzel bir Sedum Burrito ile katkıda bulundu..Artık benim en gözde çiçeğim elbetdeki bu. ![]() ![]() Düzenleyen farpali : 15-12-2012 saat 13:46 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|