![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
maşallah kıskanmadım desem yalan güle güle büyütün. Sevgiler |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2011
|
Hepsi çok güzel elinize sağlık.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Özel olan gün değil sevgilimiz, sevdiğimizdir sevdikllerimizdir ve onlar her zaman ayın on dördü gibi değerlidir. En karanlık anlarda gönüllerimize doğan onlardır. Sadece 14 Şubat'ta değil her ayın on dördünde onlara en güzel çiçekleri alsak bile az gelir. Hep güler yüzle ve asla boşluk kalmayacak şekilde sevelim onları. Hep hoşgörülü, hep anlayışlı olun onlara karşı.Hep yanlarında olacağını hissetirin onlara. Bizim sevgimiz bir günlük değil. Bu güne inanmış olanlar inanın sevginin, aşkın kutsallığını idrak edememiş olanlardır. Bu gün de sevdiğinize en güzel çiçekleri alın, bu gün de onlara, onları ne kadar çok sevdiğinizi söyleyin ama 14 Şubat olduğu için değil fani dünyanın onlarla fena olmayacağını, onlarla güzelleşeceğini anlamak ve anlatmak için. Gönlünüzde sevgi eksik olmasın |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
|
Sevgili farpali 766. mesajınızdaki resime bayıldım ayılınca ne kadar güzel olduğunu her bakanın maşallah demesi gerektiğini söyleyeceğim ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2011
|
Zaten sn. Farpali'nin orkidelerine hayran olmamak elde mi sn. Ayhat! Hepsine kocaman maşallah ![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Sn farpali nerelerdeydeniz hoş geldiniz. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Hoşbulduk, ..Annem ve kardeşim aynı anda taşınıyorlar...Destek olmaya çalışıyorum her ikisinede..Alakanıza çok teşekkür ederim Sayın gülenyüz,çok teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Clivia- Kâfir Zambak
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2011
|
Sevgili farpali Yeni mesajlar arasinda hic atlamadigim gibi büyük zekle ve begeniyle takip ediyorum sayfanizi. Hele hele orkidelerden haberler alinca zaten degmeyin keyfime ![]() Ben sizin sayfanizi gezmeden önce saksi aliminda pek secici degildim. Ama fotograflarinizi gördügümden beri fellik fellik farkli saksilar arar oldum Güle güle büyütün ciceklerinizi saglik ve mutlulukla insallah. (orkidelerin fotograflarindan mahrum etmeyin bizi ) |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Günaydınlar Arkadaşım,Nasılsın.Hepsi coşkularını sunmuşlar bize.Muhteşem.Saygılar.. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Sayın farpali kafir zambağı dediğiniz bitki harikaymış. |
|