agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni6240Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 20-11-2012, 13:53   #1
Ağaç Dostu

farpali's Avatar

Giriş Tarihi: 20-07-2010
Galeri: 18
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ayhat Mesajı Göster
Sevgili farpali gülen ağacınız çok güzel sadece bir şey merak ettim, renksiz oyun hamuru demişsiniz, o hamuru ağaca nasıl tutturdunuz? Düşmemesi için ne yaptınız? Teneke saksınız çok ince bir zevkin eseri olmuş, ne kadar sade o kadar güzel, çiçekçi seçimlerimizde aynı, benimde o tarzda çiçekçilerim var, ukala insan isterse dünyanın en güzelini satsın, hiç problem değil, almam (yinede büyük konuşmayalım tabi ))) )
Hamura şekil verdikden sonra arka kısmına duvar çerçevelerinin asmak için tırtıklı bir aksam olur ya,onu ekledim ve ağacın üzerine çivi ile tutturdum...Beğenileriniz için teşekkür ederim Sayın ayhat...Evet aslında büyük konuşmamak lazım ya aradığnız bir ürün,bitki vs ...bir tek o satıcıda ise?...ne fena bir his..İnşallah denk gelmez))..Sevgiler

farpali Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-11-2012, 14:00   #2
Ağaç Dostu

farpali's Avatar

Teşekkür ederim

Bugün , Sayın Gülsen den bir kargo geldi; açtıkça mutlu oldum...Neredeyse bütün çiçeklerini paylaşmış benimle..Matruşka gibiydi kargo kutusu...Çooooooookkkk teşekkür ediyorum kendisine.Çok mutlu oldum.ama birde kutudan el emeği göz nuru ,harika birde atkı çıkınca......Eline ,emeğine,güzel,zengin gönlüne sağlık.Çok teşekkür ederim.

Eklenen Resimler

Eski 22-11-2012, 07:42   #3
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi farpali Mesajı Göster
Bugün , Sayın Gülsen den bir kargo geldi; açtıkça mutlu oldum...Neredeyse bütün çiçeklerini paylaşmış benimle..Matruşka gibiydi kargo kutusu...Çooooooookkkk teşekkür ediyorum kendisine.Çok mutlu oldum.ama birde kutudan el emeği göz nuru ,harika birde atkı çıkınca......Eline ,emeğine,güzel,zengin gönlüne sağlık.Çok teşekkür ederim.

Hepsinide güle güle büyüt ferzancım,sadece kaynana topuzu biraz küçüktü ama inan en büyük yavruyu seçmeye çalıştım senin için,benim kaynana topuzum bana hediye edilen bir çiçeğin dibinde nohutun yarısı kadardı inan bana, ama şimdi 27 yaşında bir koca kafa oldu inşallah seninkide öyle olur ablacım.Hiç önemli değil lafı bile olamaz hepsini güle güle büyüt,fularınıda güle güle kullan

GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-11-2012, 12:01   #4
Ağaç Dostu

farpali's Avatar

İstanbulda hava bugün güneşli ve Kasım ayı için oldukça sıcak.Böyle oluncada kaktüslerimin büyük bir kısmı son kez sulandılar ve havalanıp güneşleniyorlar.

Eklenen Resimler

Eski 25-11-2012, 12:30   #5
Ağaç Dostu

farpali's Avatar

Adenium Black iyice yapraksız kaldı...uyuyor.

Eklenen Resimler

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025