![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Maşallah herşey güzel içinizi ferah tutun orkideyle alakalı aynından benimde oldu bakarız sadece çok titremiycem üstüne titredikçe kaybediyorum. Sevgilerimle şimdiden yeni yılda sağlık mutluluklar diliyorum. Düzenleyen serkan_istanbul : 30-12-2012 saat 19:50 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim serkan_istanbul.Bende size,tüm sevdikleriniz ile beraber , nice mutlu,sağlıklı ve huzur dolu yıllar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-07-2010
|
x
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2011
|
Orkideniz çok güzel Sn. Farpali..Güzel günlerde büyütün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Yılbaşı çiçeğiniz yılbaşının ne zaman olduğunu biliyor olmalı.Benim iki tane minik çeliğim balkon serasında duruyor.Tomurcuklarını büyütüyorlar hala,yılbaşı gelmedi henüz onlara. Saksı sunumlarınız çok hoşuma gidiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
sevgili farpali ilk defada bu kadar çiçeklendire biliyorsan maşallah diyorum şapkam olsa emin ol çıkarırım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
İnanın Sevgili sibelim ,bu seneye kadar hep yapraklarını seyrettim.Hani neredeyse başlarına bir iş gelecekti benim tarafımdan!.)..Neyse ki açtılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Oncidium Orkideme saksı beğendiremiyorum!..Biraz daha geniş bir saksıya geçirdim..Çünkü,diğer saksının toprağından küf kokusu geliyordu..Sanırım toprak ve kökler yeteri kadar hava almıyordu.Topraklar dökülmesin diye önce metal saksılığı,eskiyen siyah renk tül ,sineklikle tek kat kapladım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
İnanın Ferzan hanım, yaratıcılığınıza hayranım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Ayy çok güzelmiş sevgili farpali, güle güle büyütün. gerçek mi diye iki kere baktım... gerçekmiş nette baktım gece parlıyor yazmış biri, gerçek mi bilemeyeceğim benim yokki...ama benimde olacak mutlaka. açelya toprağına dikin yazıyordu, normal toprak olmuyormuş.bakımı biraz zormuş umarım çabuk alışır. sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Biraz önce karanlıkta baktım,parlaması yok.Ancak birçok yetiştirici fosfor gibi parladığını söylüyorlar..Ama bugün İstanbul da hava çok kapalı idi,yeterince gün ışığı almadığını düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
Ferzan hanım altın çiçeğiniz hayırlı olsun yavaş yavaş altın işine giriyorsunuz anlaşılan.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Iki haftada bir daldirma yaptigim suya orkide besini eklyorum,veya sivi besinli su ile sadece koklerine fis fis yapiyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Abartısız,iki aydan beri,her sabah aynı saatlerde sıklamenlerimi ziyarete geliyor "Arı Maya"!.Sabah kahvemi pencere önünde içerken,pembeden kırmızıya geçişlerini izlemek çok keyifli..Bugüne kadar bir gün bile gelmemezlik yapmadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2010
|
Sayın farpali, vandalar,köklerine gübre temasından hoşlanmaz.Yapraklarına gübreli su fıslarsanız daha yararlı olur.Bu arada cattleyanız iyileştimi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Uyarınız için teşekkür ederim Sayın tarumok..Cattleya size bahsettiğim gündeki gibi..Ayynıııı..! Ama dün çok ufak yeni bir kök ucu gördüm.Yaprakları hala buruşuk.Buruşmada artışda yok azalmada.NPK kullanmadım hiç..Bir de ona başlayacağım.NPK 5-5-5 nerden bulabilirim Sayın tarumok..Veya bana ,olumlu tecrübe ettiğiniz bir besin markası adı verebilirmisiniz rica etsem? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2010
|
Alıntı:
geç cevap için özür dilerim.Neden 5-5-5 ? Bitkiyi köklenmesi için yosuna sarmalısınız.Sıcak ve iyi ışık alan bir yerde durmalı.Ancak bu şekilde iyileşecektir.Yani bir nevi sera şartları sağlamalısınız.Gübrenin şu aşamada bir faydası olmayacaktır... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|