agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni10617Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 02-09-2012, 22:14   #1
Ağaç Dostu

sibelim's Avatar

Giriş Tarihi: 10-11-2010
sevgili gülsen hanım bitkiler balkon harika. özellikle ilk sayfada paylaşdığınız ful ve çiçekli kaktüslerin resimleri muhteşemdi. 41 kere maşallah emeğiniz çiçeklenmiş bitkilerinizde ne güzel. imkan olsa ful'ünüzden isterdim( yetiştirmeyi çok isterdim). katmerli çiçeği ve kokusunu düşündükçe baş köşeyi hakettiği ortada.

sibelim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-09-2012, 22:57   #2
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sibelim Mesajı Göster
sevgili gülsen hanım bitkiler balkon harika. özellikle ilk sayfada paylaşdığınız ful ve çiçekli kaktüslerin resimleri muhteşemdi. 41 kere maşallah emeğiniz çiçeklenmiş bitkilerinizde ne güzel. imkan olsa ful'ünüzden isterdim( yetiştirmeyi çok isterdim). katmerli çiçeği ve kokusunu düşündükçe baş köşeyi hakettiği ortada.

Çok teşekkürler sibel hanım, güzel görüşleriniz için.Budama zamanında çelikleriden üretebilirsem sizin içinde bir çelik ekerim. İnşallah köklendirmeyi ve üretmeyi başarırım

GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-09-2012, 17:11   #3
Ağaç Dostu

sibelim's Avatar

Giriş Tarihi: 10-11-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ Mesajı Göster
Çok teşekkürler sibel hanım, güzel görüşleriniz için.Budama zamanında çelikleriden üretebilirsem sizin içinde bir çelik ekerim. İnşallah köklendirmeyi ve üretmeyi başarırım
sevgili gülsen hanımcığım , şimdiden müteşekkirim. hayalini kurmaya başladım bile ful un. bu aralar aklımda ful , atlas çiçeği, epiphyllum var . inşallah bunları bir şekilde bulup yetiştirmek nasip olur. hoş her gördüğüm bitkiye iç geçirip bakıyorum sahip olmak istiyorum o ayrı bir mesele.çiçek delisi mi çiçek heveslisi miyim onu bilmiyorum ama her gördüğüm çiçeklenmiş (özelliklede kokulu ise) bitkinin hayranıyım

sibelim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025