![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Nakkaş şarmaşığım yaz boyunca açtı, fazla güneşten kurumuştu narin yaprakları kökten kesip temizlemiştim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
|
arkadaşlar küpe çiçeğini ne kadar çok seversem seveyim yinede kuruyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
|
Flamingo çiçeğimle yeni ekilmiş yılbaşı çiçeklerim ![]() ![]() sevgili selis arkadakileri görmek istiyordun, işte arkadakiler bunlardı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
|
Bir gecelik gelini tesadüfen eşimin, bir kasap arkadaşının dükkanının önünde büyük teneke kutuda gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
|
bu şimdi yaşatmayı başardığım çeliğin eski hali ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Samimi söylüyorum çok dokunaklıydı, şimdi kasapta sizden çelik alsın. Kasaptaki gelnin nesli devam ediyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Canım Arkadaşım, sayfan hayırlı olsun. Büyük bir keyifle gezinti yaptım sayfanda. İzmir'deki toplantıya bizzat kendim getirip elden teslim edeceğim hediyelerinde bunlar, Hoya nummularoides ve Hoya lacunosa. Eminim sen bunlarada çiçek açtırıp sayfana şenlik katacaksın. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Acele etme yavaş adımlarla ilerle bakımı kolay nadir türlere yönel daha hoş bitkilerin olur ![]() benim balkonu görsen karman curman elden cıkarmak cok zorlaşıyor kıyamıyorsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim can arkadaşım missmenasım ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn.iris41 inanın acele etmiyorum evimde balkonumda ne varsa sizlerle onları paylaşıyorum sadece ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
|
işte çürüyen yerden kesip ektiğim, bir gecelik gelinin şimdiki hali ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
|
Bir gecelik gelinin yanındaki silvestrii komşumun emaneti, eşine karaciğer nakli yapıldı 3 aydır malatyadalar ALLAH acil şifalar versin inşallah. Onun için bir kaç çiçeğini bana bırakmak zorunda kaldı.Önce evindeydi ama bir gün gittiğimde hepsi sıcaktan ve havasızlıktan haşlanmışlardı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
|
Ayşeciğim canım benim işte kalp kalbe çiçeğin minik kızın artık sügün vermeye başladı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
|
çiçeğimin adı Euonymus Alata buda kızılay çiçeği diye bildiğim çiçeğim, dalları çok uzamıştı. dalları uzayınca çiçek açmadığını okumuştum ağaçlar.netten bende kestim ve kestiğim dallarını suda köklenmeye bıraktım. O kadar çabuk köklendilerki ektim ve yeni filizler vermeye başladılar bile ![]() ![]() Düzenleyen GÜLSEN_ : 25-09-2012 saat 13:37 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
|
Bu mavi kelebek çiçeğimide sevgili arakadaşım Göndag hediye etti Antebe biraz zor alıştı ama başardım onuda büyütüyorum yeni filizler vermeye başladı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
Tanıştırayım, Ahtapot kaktüsüm ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
|
Can arkadaşım Acemifüsun un bana verdiği menekşe yapraklarından hepsinide suda köklendirmiştim ama ekince sadece bu 3 yaprağım yavru verdi diğerleri kurudu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
|
Evet arkadaşlar, bunlarda bu yaz bütün arkadaşlarımın,tek sorunu olan, bütün loplarını döktü diye dertlendiği yılbaşılarım ve paskalyalarım yeni yavrular vermeye başladılar.S anırım gayet iyi görünüyorlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Alıntı:
Ben sadece ve çok acemice zarfa koydum, maharet sana ait.Yine elinin değdiği herşey gibi bereketlenmiş görünüyor.Tamamdır, ama tutmazsa diye endişe etmiştim, kendimi sorumlu hissedecektim gönderim hatamdan dolayı. Güle güle büyüt... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
sayfanız hayırlı olsun bol çiçekli günler sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
|
Ayşeciğim sen o kadar emek verip güzel bir mektupla birlikte göndermiştin, hatan yoktu arkadaşım gayet sağlıklı geldiler sadece biraz solmuşlardı 2 gün suda bekletince geri dirildiler... Acemifüsun, Serkan_istanbul çok teşekkür ederim sayfamı ziyaretiniz beni mutlu etti arkadaşlar, bol çiçekli günler hepimizin olsun selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
sevgili gülsen hanım bitkiler balkon harika. özellikle ilk sayfada paylaşdığınız ful ve çiçekli kaktüslerin resimleri muhteşemdi. 41 kere maşallah emeğiniz çiçeklenmiş bitkilerinizde ne güzel. imkan olsa ful'ünüzden isterdim( yetiştirmeyi çok isterdim). katmerli çiçeği ve kokusunu düşündükçe baş köşeyi hakettiği ortada. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Merhaba Gülsen hanım, fulünüze bayıldım umarım benimki de o kadar güzel büyür. Kaktüslerinize de hayran olmamak elde değil. Ben de opuntia vestita cristata aldım. Sizdeki acaba hiç çiçek açtı mı? Çiçeğini çok merak ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Gülsen abla öncelikle sayfan hayırlı ve bir okadar da bereketli olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkürler sibel hanım, güzel görüşleriniz için. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sevgili gokçegokçe inşallah sizinde fulünüzü böyle güzel çiçeklerle görebiliriz ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
GÜLSEN hanım yıl başı çiçeklerinin üst parçaları kendiliğinden koptu kopanları tekrar toprağa diktim umarım tutar ve diğer çiçekler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|