agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni10617Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 01-09-2012, 20:22   #91
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2011
Nakkaş şarmaşığım yaz boyunca açtı, fazla güneşten kurumuştu narin yaprakları kökten kesip temizlemiştimşimdi tekrar yeşeriyor

Eklenen Resimler

GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-09-2012, 20:30   #92
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

arkadaşlar küpe çiçeğini ne kadar çok seversem seveyim yinede kuruyor bu küpelim de kurudu maalesef

Eklenen Resimler

Eski 01-09-2012, 20:45   #93
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Flamingo çiçeğimle yeni ekilmiş yılbaşı çiçeklerim şimdi bu yılbaşılar büyüdüler tabi

sevgili selis arkadakileri görmek istiyordun, işte arkadakiler bunlardı

Eklenen Resimler

Eski 01-09-2012, 20:55   #94
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Bir gecelik gelini tesadüfen eşimin, bir kasap arkadaşının dükkanının önünde büyük teneke kutuda gördümçelik istediğimde istediğim kadar istediğim yerinden alabileceğim söylendi,tabi ben kıyarmıyım 2 küçük çelik aldım.İkiside suda köklendi ve birini ektim.Ektiğim çelik tuttu yeni sürgün vermişti havalar ısınırken bir güneş alsın diye balkona koydum ve ben onu balkonda unuttuğum için sabah kalktığımda donmuştu ve ben çok üzülmüştümsonra sudakini ekerim diye düşünüp sudan çıkardığımda yaprağın hem köklenip, hemde çürüdüğünü gördüm.Eşimin arkadaşının dükkanında gidip tekrar rica ettiğimde, onlarda koca tenekedeki bir gecelik gelini dışarda bıraktıkları için hepsini don vurmuş ve ölmüş olduğunu duyunca daha çok üzülmüştüm. Eve gelip suda köklenen, çeliği çürüyen yerden kesip direk toprağa dayadım ekmedim ve öylece büyüdü yeni yapraklar verdibunlar eski anlattıklarım yeni halini sizie resimleyip ekliycem

Eklenen Resimler

Eski 01-09-2012, 20:58   #95
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

bu şimdi yaşatmayı başardığım çeliğin eski hali

Eklenen Resimler

Eski 01-09-2012, 22:05   #96
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-04-2011
Samimi söylüyorum çok dokunaklıydı, şimdi kasapta sizden çelik alsın. Kasaptaki gelnin nesli devam ediyor.

GÜLSEN_ beğendi.
bozo.0606 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-09-2012, 06:46   #97
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Canım Arkadaşım,
sayfan hayırlı olsun. Büyük bir keyifle gezinti yaptım sayfanda.
İzmir'deki toplantıya bizzat kendim getirip elden teslim edeceğim hediyelerinde bunlar, Hoya nummularoides ve Hoya lacunosa.
Eminim sen bunlarada çiçek açtırıp sayfana şenlik katacaksın. özellikle minik yapraklı ve sarkan türleri seçtim çok yer kaplamaz. Gelecek yıl düşenimiyorum balkonuyun halini, yavaş yol almanı tavsiye ederim Yeni türlere yer açmak için bazılarını elden çıkartmak zorunda kalabilirsin...

Eklenen Resimler

missmenas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-09-2012, 06:56   #98
Ağaç Dostu

iris41's Avatar

Giriş Tarihi: 05-02-2009
Acele etme yavaş adımlarla ilerle bakımı kolay nadir türlere yönel daha hoş bitkilerin olur bu konuda gilanın balkonu cok güzel .
benim balkonu görsen karman curman elden cıkarmak cok zorlaşıyor kıyamıyorsun

Tika ve GÜLSEN_ beğendi.
iris41 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-09-2012, 08:25   #99
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi missmenas Mesajı Göster
Canım Arkadaşım,
sayfan hayırlı olsun. Büyük bir keyifle gezinti yaptım sayfanda.
İzmir'deki toplantıya bizzat kendim getirip elden teslim edeceğim hediyelerinde bunlar, Hoya nummularoides ve Hoya lacunosa.
Eminim sen bunlarada çiçek açtırıp sayfana şenlik katacaksın. özellikle minik yapraklı ve sarkan türleri seçtim çok yer kaplamaz. Gelecek yıl düşenimiyorum balkonuyun halini, yavaş yol almanı tavsiye ederim Yeni türlere yer açmak için bazılarını elden çıkartmak zorunda kalabilirsin...

Benim can arkadaşım missmenasımçok teşekkür ediyorum,sayfamı ziyaretin beni mutlu etti.Umarım izmirde görüşmek nasip olur ve senin o bereketli ellerinden alırım hediyelerini ama bellamıda unutma olurmu? İyiki varsınız sizleri çok seviyorum

Eski 02-09-2012, 08:30   #100
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi iris41 Mesajı Göster
Acele etme yavaş adımlarla ilerle bakımı kolay nadir türlere yönel daha hoş bitkilerin olur bu konuda gilanın balkonu cok güzel .
benim balkonu görsen karman curman elden cıkarmak cok zorlaşıyor kıyamıyorsun

Sn.iris41 inanın acele etmiyorum evimde balkonumda ne varsa sizlerle onları paylaşıyorum sadeceAma elimden çıkarabileceğim bir çiçeğim yok şuanda hep az olsun öz olsun demişimdir.Kaktüsleri ve bir kaç sedumları çoğaltmak istiyorum şimdilikAa tavsiyeleriniz için de teşekkür ederim arkadaşlarve bu tavsiyelerinizi her zaman istiyorum

demircool beğendi.
Eski 02-09-2012, 08:41   #101
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

işte çürüyen yerden kesip ektiğim, bir gecelik gelinin şimdiki hali

Eklenen Resimler

Eski 02-09-2012, 08:46   #102
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Bir gecelik gelinin yanındaki silvestrii komşumun emaneti, eşine karaciğer nakli yapıldı 3 aydır malatyadalar ALLAH acil şifalar versin inşallah. Onun için bir kaç çiçeğini bana bırakmak zorunda kaldı.Önce evindeydi ama bir gün gittiğimde hepsi sıcaktan ve havasızlıktan haşlanmışlardı alıp hepsini bana getirdim şimdi kurtarabildiklerim bunlar

Eklenen Resimler

Eski 02-09-2012, 09:01   #103
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Ayşeciğim canım benim işte kalp kalbe çiçeğin minik kızın artık sügün vermeye başladı ve otpraktan çıkan bu küçük filizde sanırım yumrudan çıkanlar acemi füsun arkadaşım bana verdiğinde saksıya yuvarlayıp öyle ekmemi istemişti bende senin gönderdiklerinide öyle ektim arkadaşım filizleri her taratan çıksın diye

Eklenen Resimler

Eski 02-09-2012, 09:08   #104
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

çiçeğimin adı Euonymus Alata

buda kızılay çiçeği diye bildiğim çiçeğim, dalları çok uzamıştı. dalları uzayınca çiçek açmadığını okumuştum ağaçlar.netten bende kestim ve kestiğim dallarını suda köklenmeye bıraktım. O kadar çabuk köklendilerki ektim ve yeni filizler vermeye başladılar bilekestiğim daldan sn. BAYÇALI **** gönderdim umarım oda çabuk köklenir

Eklenen Resimler

Düzenleyen GÜLSEN_ : 25-09-2012 saat 13:37
Eski 02-09-2012, 09:14   #105
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Bu mavi kelebek çiçeğimide sevgili arakadaşım Göndag hediye etti Antebe biraz zor alıştı ama başardım onuda büyütüyorum yeni filizler vermeye başladı

Eklenen Resimler

Eski 02-09-2012, 09:16   #106
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Tanıştırayım, Ahtapot kaktüsüm

Eklenen Resimler

Eski 02-09-2012, 09:18   #107
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Can arkadaşım Acemifüsun un bana verdiği menekşe yapraklarından hepsinide suda köklendirmiştim ama ekince sadece bu 3 yaprağım yavru verdi diğerleri kurudu

Eklenen Resimler

Eski 02-09-2012, 09:24   #108
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Evet arkadaşlar, bunlarda bu yaz bütün arkadaşlarımın,tek sorunu olan, bütün loplarını döktü diye dertlendiği yılbaşılarım ve paskalyalarım yeni yavrular vermeye başladılar.S anırım gayet iyi görünüyorlar umarım yılbaşında çiçeklerinide paylaşırım sizlerle

Eklenen Resimler

Eski 02-09-2012, 13:55   #109
Ağaç Dostu

Ayşe Derin's Avatar

Giriş Tarihi: 15-07-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ Mesajı Göster
Ayşeciğim canım benim işte kalp kalbe çiçeğin minik kızın artık sügün vermeye başladı ve otpraktan çıkan bu küçük filizde sanırım yumrudan çıkanlar acemi füsun arkadaşım bana verdiğinde saksıya yuvarlayıp öyle ekmemi istemişti bende senin gönderdiklerinide öyle ektim arkadaşım filizleri her taratan çıksın diye
Sevgili Gülsen;
Ben sadece ve çok acemice zarfa koydum, maharet sana ait.Yine elinin değdiği herşey gibi bereketlenmiş görünüyor.Tamamdır, ama tutmazsa diye endişe etmiştim, kendimi sorumlu hissedecektim gönderim hatamdan dolayı.
Güle güle büyüt...

GÜLSEN_ beğendi.
Ayşe Derin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-09-2012, 14:26   #110
Ağaç Dostu

acemifüsun's Avatar

Giriş Tarihi: 30-05-2009
Galeri: 2
Gülsenciğim tüm bitkilerin çok sağlıklı ve güzel Ellerine sağlık canım

GÜLSEN_ beğendi.
acemifüsun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-09-2012, 14:42   #111
Ağaç Dostu

serkan_istanbul's Avatar

Giriş Tarihi: 14-10-2010
sayfanız hayırlı olsun bol çiçekli günler sevgiler.

GÜLSEN_ beğendi.
serkan_istanbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-09-2012, 16:17   #112
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Ayşeciğim sen o kadar emek verip güzel bir mektupla birlikte göndermiştin, hatan yoktu arkadaşım gayet sağlıklı geldiler sadece biraz solmuşlardı 2 gün suda bekletince geri dirildiler... Acemifüsun, Serkan_istanbul çok teşekkür ederim sayfamı ziyaretiniz beni mutlu etti arkadaşlar, bol çiçekli günler hepimizin olsun selamlar

Eski 02-09-2012, 20:54   #113
Ağaç Dostu

alacakaranlik's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Galeri: 5
Sayfanız hayırlı olsun ...

GÜLSEN_ beğendi.
alacakaranlik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-09-2012, 22:14   #114
Ağaç Dostu

sibelim's Avatar

Giriş Tarihi: 10-11-2010
sevgili gülsen hanım bitkiler balkon harika. özellikle ilk sayfada paylaşdığınız ful ve çiçekli kaktüslerin resimleri muhteşemdi. 41 kere maşallah emeğiniz çiçeklenmiş bitkilerinizde ne güzel. imkan olsa ful'ünüzden isterdim( yetiştirmeyi çok isterdim). katmerli çiçeği ve kokusunu düşündükçe baş köşeyi hakettiği ortada.

GÜLSEN_ beğendi.
sibelim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-09-2012, 22:28   #115
Ağaç Dostu

gokcegokce's Avatar

Giriş Tarihi: 05-03-2012
Merhaba Gülsen hanım, fulünüze bayıldım umarım benimki de o kadar güzel büyür. Kaktüslerinize de hayran olmamak elde değil. Ben de opuntia vestita cristata aldım. Sizdeki acaba hiç çiçek açtı mı? Çiçeğini çok merak ediyorum.

GÜLSEN_ beğendi.
gokcegokce Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-09-2012, 22:33   #116
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Gülsen abla öncelikle sayfan hayırlı ve bir okadar da bereketli olsun çiçeklerine bayıldım valla beğen tuşunu göçerttim basa basa hele yılan kaktüsün beni baştan çıkardı saksıyı doldurmuş bayıldım bayıldım 3 4 kere beğencektim ama malesef bi kere basılıyo BEĞEN beyefendiye

GÜLSEN_, mrduran ve yağmur beğendi.
bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-09-2012, 22:57   #117
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sibelim Mesajı Göster
sevgili gülsen hanım bitkiler balkon harika. özellikle ilk sayfada paylaşdığınız ful ve çiçekli kaktüslerin resimleri muhteşemdi. 41 kere maşallah emeğiniz çiçeklenmiş bitkilerinizde ne güzel. imkan olsa ful'ünüzden isterdim( yetiştirmeyi çok isterdim). katmerli çiçeği ve kokusunu düşündükçe baş köşeyi hakettiği ortada.

Çok teşekkürler sibel hanım, güzel görüşleriniz için.Budama zamanında çelikleriden üretebilirsem sizin içinde bir çelik ekerim. İnşallah köklendirmeyi ve üretmeyi başarırım

sibelim beğendi.
Eski 02-09-2012, 23:00   #118
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gokcegokce Mesajı Göster
Merhaba Gülsen hanım, fulünüze bayıldım umarım benimki de o kadar güzel büyür. Kaktüslerinize de hayran olmamak elde değil. Ben de opuntia vestita cristata aldım. Sizdeki acaba hiç çiçek açtı mı? Çiçeğini çok merak ediyorum.

sevgili gokçegokçe inşallah sizinde fulünüzü böyle güzel çiçeklerle görebilirizopuntia vestita cristata kaktüsün çiçeği yok maalesef bunun kendine has kıvır kıvır tüylü volanlarını seyretmekle yetinicez arkadaşım

gokcegokce beğendi.
Eski 03-09-2012, 12:04   #119
Ağaç Dostu

Bayçalı's Avatar

Giriş Tarihi: 07-06-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN_ Mesajı Göster
buda kızılay çiçeği diye bildiğim çiçeğim, dalları çok uzamıştı. dalları uzayınca çiçek açmadığını okumuştum ağaçlar.netten bende kestim ve kestiğim dallarını suda köklenmeye bıraktım. O kadar çabuk köklendilerki ektim ve yeni filizler vermeye başladılar bilekestiğim daldan sn. BAYÇALI **** gönderdim umarım oda çabuk köklenir
GÜLSEN hanım bana gönderdiğiniz çiçeklerin sonhali mümkün olduğunca hepsini sağlıklı tutmaya çalışıyorum bu arada sayfanız muteşem anlaşılıyorki sevgi ve ilgi herşeye güzellik katıyor sağlıklı bol çiçekli günlerdilerim çiçeklerdeki gelişmeleri sizlerle paylaşacağım..........

Eklenen Resimler

Bayçalı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-09-2012, 12:09   #120
Ağaç Dostu

Bayçalı's Avatar

Giriş Tarihi: 07-06-2012
GÜLSEN hanım yıl başı çiçeklerinin üst parçaları kendiliğinden koptu kopanları tekrar toprağa diktim umarım tutar ve diğer çiçekler.

Eklenen Resimler

Bayçalı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025