![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
Alıntı:
Çok teşekkürler sakdag beni çok mutlu ettiniz ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
ruj çiçeği
Buda bir dalını 4 e bölüp, aylarca suda köklendirmeye çalışmama rağmen sadece bir dalı köklenen ruj çiçeğim diğer 3 ü köklenmesini beklemeden ekmiştim 4 dalın 3 ü köklendi ve hatta biri bana boyuna bakmadan çiçek bile açtı![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Echveria
Kaktüs ve sukulentlere bir başka ilgim var, mesela Ecveria bende farklı bir çeşidi vardı, Gaziantepte adına kızımın kızı derlerdi ama hiç çiçeği yoktu ben bunu yine site sayesinde tanıdım ve bayıldım bunun içinde 1 yıl bekledim, yine çiçek festivali sayesinde kavuştum çiçeğine bayılıyorum muhteşemler![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Gloxinia
BU çiçeği yine bu site sayesinde tanıdım ve aşık oldum çiçeklerine 2 yıl aramalarıma, arkadaşlarımdan rica etmeme rağmen kimse bulamadı.Vee muhteşem çiçek festivali sayesinde buna da ulaştım ben 4 saksı aldım hepsi katmerli 1 saksıda çiçekçi ediye etmişti, ama bir saksım çürüdü kızım çok su verdiği için şimdi elimdekileri üretmeye çalışıyorum umarım başarılı olurum. suda köklendirmeyi başaramadım, ne zaman denesem çürüdüler. Umarım yumrularını çoğalta bilirim![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2012
|
Sayfanız hayırlı olsun.Hepsi, özellikle ruj çiçeğiniz harika, ilk defa gördüm.Hepsini sağlık ve mutlulukla büyütün. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim sn.dogef bende bir çok çiçeği bu site sayesinde tanıdım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
rujla ilgili ..
Sayın Gülsen ; izinsiz yazıyorum, silebilirim.!!! Benim yapı marketten aldığım bir bitkinin ( philodentron ) saksısına ruj yaprağı düşmüş. Yaklaşık 40 gün bekledi kurumadı çürümedi. Bnede toprağa sokuverdim. Köklendi ve minicik bir sürgün başlamıştı. Taa ki ben kurcalayana kadar. Dileyenler yaprakdan da çoğalta bilir. Sukulent muamelesi yapabilirler.. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Rica ederim sn.bozo.0606 sayfam herkese açıktır, severiz misafiri, misafir perverizdir. Evet ruj çiçeğinin yapraktan ürediğini biliyorum aslında sukulent türü bir çiçek, aynı zamanda hoya da yapraktan üretilebiliyor.(sukulent kalın etsi yapraklı bitki demek) |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
GÜLŞEN merhabaa; sonunda başardınız, çook sevindim. Sayfanız hayrlı uğurlu olsun, çiçekleriniz çok güzeller. Üyelerin Bahçeleri konulu başlıkta takip edeceğim bir sayfam daha oldu. Fotoğraflara devaam... |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkürler arkadaşım öğrendim serdar beyin ve AYE DERİN arkadaşımın sayesinde çok kolaymış aslında arkadaşım senide bekliyoruz aramıza sabırsızlıkla haberin olsun ![]() daha çiçeklerimi eklemeye yeni başladım bunlar demir başlarım kaktüslerimi daha paylaşmadım onlarıda en kısa zamanda huzularınıza sunucam arkadaşım |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Hepsi cok guzel de,Agac minesi ayri bir guzel geldi bana.Daha once hic gormemistim,ne kadar guzel cicekleri varmis oyle.Harika gorunuyor! Bu arada guzel ciceklerinizi paylastiginiz icin tesekkurler. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürler Tika çok güzel zahmetsiz bol çiçekli bir bitkidir akşamları mis kokusu balkona yayılıyor açmaya başladığında sarı açıyor sonra yeni açanlar sarıyken daha önce açmış olanların rengi fuşya oluyor derken hepsi birden fuşya oluyor reng cümbüşü halinde mis kokulu çiçekleri![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Kısmet bakalım artık Gülşen. Zaten hep derim 'S.Serdar gönlü bol', yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum kendisine. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum serdar bey ve eşi eli gönlü bol insanlar ALLAH hep kendileri gibi kişilerle karşılaştırsın onları ![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
fulumun çiçekleri o kadar büyüktü ki dalı taşıyamıyordu bazen |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
kaktüslerim
Kaktüslerimden bazıları ustalarım beni bağışlasın, türkçe isimleri unutuyorum kaldı ki latince isimleri aklımda tutmam mümkün değil ![]() bu kaynana topuzum lila açan kaktüsümün yavrusu ve onun etrafındaki yavruları ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Echinopsis..bu anne kaynana topuzu yaklaşık 18 yaşında hala tomurcukları var açıcak Düzenleyen GÜLSEN_ : 25-09-2012 saat 17:10 |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
sn.Gülsen sayfanız hayırlı olsun inşaallah bizlerede nasip olur böyle güzellikleri sergilemek bol çiçekli ve sağlıklı günler dilerim........... ![]() |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim sn.BAYÇALI inşallah sizleride görürüz bu güzelliklerle ayrıca aldıklarınızı sayfamda paylaşmanızı bekliycem bakalım nasıl bakılıyorlar çocuklarım bol çiçeklerini görürüz inşallah![]() |
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Estağfirullah sn.BAYÇALI nasıl oldu çiçekleriniz sağ salim elinize geçti umarım.gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim güle güle büyütün hepsinide bol çiçeklerini görün inşallah atlasınızı nerden kesip gönderdiğimi gördünüz sanırım![]() |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
slivestrii de saksısına diktim kaynana topuzunuda dediğiniz şekilde diktim şimdi sabırla köklenmelerini bekliyeceğim kızılay ve hoya halen suda köklenmelerini bekliyorum tohumları bahardamı dikeyim yoksa buaralar diksem olurmu fotolarını çekip sayfanızda paylaşacağım.![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn.BAYÇALI tohumları nakkaş sarmaşığını ekin o arsızdır, çabuk yeşerir.Aslında ne tohumu gönderdiğimi bile unuttum desem bana gülmeyin bu aşırı unutkanlık benim başımın belası diğerlerini de ekebilirsiniz bence çünkü artık sonbahar. Zaten tohumların hepsini ekmeyin biraz şimdi ekin olmadı diğer kalanını baharda ekim yaparsınız . Fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyor olacağım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
GÜLSEN_ hanım fulünüze bayıldım muhteşem güzellikte bendeki minnacık acıyor nasıl böyle kocaman actıra bildiniz şaşırdım bir kere daha sayenizde fule aşık oldum güle güle koklayın |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
fulun dibinde nasıl çıktı anlamadım cardinal climber sarmaşığım çıkmış bende karışmadım büyüdü şimdi çiçek açıcak ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
atlas çiçeği
Atlas çiçeği benim gençlik yıllarımda çevremde hep gördüğüm bir çiçekti. Ama maalesef artık Gaziantepte hiç görmüyorum bu çiçeği. Babaannem ciddi bir çiçek meraklısıydı rahmetli. Ben 3 yaşımdan sonra bana babaannem baktığı için sanırım bu çiçek merakı ondan bana geçti büyük bir bahçesi vardı ve olmayan çiçek yoktu. Şimdi halalarım öyleler sanırım bendende kızıma geçicek atlas bana çocukluğumu hatırlatan bir çiçek olarak bulmak isterken, sevgili can arkadaşım gülerde görünce,dayanamadım rica ettim saolsun arkadaşım ricalarımı kırmayıp gönderdi.Tekrar çok teşekkür ederim güler hanım son resimdeki parça kesilip BAYÇALIya gönderildi.Güle güle büyütün bol çiçeklerini görün inşallah![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Sonraa bu güzellik fazla dayanamadı çiçeğini açtı ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Ve atlasım kestiğim yerden böyle yeni filizler verdi ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn.İris41 çok teşekkür ederim ama inanın özellikle yaptığım bir işlem yok büyük çiçek açsın diye.Bol güneş ve su arada sıvı gübre,onuda bu yıl çok nadir verdim 3 defa kadar.Güneşi ve suyu seviyo arkadaşı ağaç minesi gibi |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|