![]() |
|
![]() |
#391 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Gökçe ablacım nerelerdesin sayfan bomboş kaldı ve sardunyaların köklenmiş şaşırdım çok çabuk oldu bukadar beklemiyodum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Teşekkür ederim sevgili dostlar. Siz siz olun cidden bırakmayın böyle değerli eşyalarınızı. Hiç güvenlik yok şehirlerarası yollarda. Madur olmak yanında bir de suçlu olduk eşyamız çalındığı için. Adalet ters işliyor malesef memlekette ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Ağaç Dostu
|
Dün sevgili Tömürcek ve Fatih kardeşimle Denizli'de çok keyifli bir buluşma gerçekleştirdik. Pırıl pırıl bu iki yeşilsever genç arkadaşımın ailelerini çok tebrik ediyorum. Ülkemize ve insanlığa hayırlı evlatlar yetiştirmişler. Dostluğumuzun daha çok uzun zaman sürmesi dileğiyle sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Mesai bitimine az bir süre kala sayfanızı en başından beri incelemeye başladım. Geç çıkmayı göze alarak sonuna kadar baktım. Çiçeklerinize imrendim gerçekten. Bütün günleriniz çiçek güzelliğinde geçsin emi.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sanalda konuşmak yorumlaşmak bir nebzede olsa birbirimizi tanımamıza yardımcı oluyor. Reelde bu tanışmayı da gerçekleştirmek daha bir güzel oldu ![]() Hayat dolu güzel bir çiftti benim gördüğüm ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba
Uzun bir aradan sonra merhaba. Laptobum çalındığı için yeni bir laptop alana kadar siteden ve paylaşımdan uzak kaldım. Ayrıca tez çalışmamı yeniden toparlamak zorunda olduğum için vaktimin büyük bir kısmını da ona ayırıyordum. Eve dönüşümde bitkilerimin bir kısmının kurumuş ya da bozulmuş olduğunu görünce de biraz moralim bozulmadı değil. Allah'tan marketlere gelen soğanlar beni havaya sokmaya yetti ![]() ![]() Sukkulentler... ![]() ![]() Kendini toparlamaya çalışan küpelim, mavişim, lisilerim kurumuşlar ama kıyamadım atmaya belki yeşerir diye tutuyorum hala. ![]() Açelya ve Gardenyanın durumu içler acısı. Bunlar da ölürse yemin ettim bidaha edinmek yok. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Ağaç Dostu
|
Evdekiler
Klasikler köşemizde saksıları değişen Difenbahya, spatifilyum ve antoryum... ![]() Orkideler çiçekleri dökülünce yolunmuş tavuk gibi oluyorlar ya ![]() ![]() Birileri menekşe üretme işine girdiler galiba :P ![]() Telgrafımın tellerine çiçekler konuyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2012
|
Sizi ve çiçeklerinizi özlemiştik ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkürler Aysel Hanım, çok incesiniz. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2012
|
Bolkonunuzla hoşgeldiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sevgili Birtanecik siz de balkonuma hoşgelmişsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
sayın gökçegökçe laptopunuzun çalınmasına üzüldüm. Geçmiş olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Ağaç Dostu
|
Canımız sağolsun napalım Fikret Bey. Sayfama da hoşgelmişsiniz. İyi haftasonları dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Ağaç Dostu
|
Bahara az kaldı...
Bahara az kaldı. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili gökçe maşallah balkon renklenmiş ve de güzelleşmiş. Ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Ağaç Dostu
|
Ablacım balkonun negüzel renklenmiş öyle ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sn. Gürcan Keskin. İnşallah bahar gelince balkonum da şenlenir.Çok bitki kaybettim kışın malesef. Kırklareli'nin ilkimine yeni yeni alışıyorum. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Ağaç Dostu
|
Evet canım şeker begonya o. Geçen sonbahardan kalma. Kışın böcek musallat oldu ama sabun-zeytinyağı-acıbiber karışımıyla yaşatabildim şükür. İnşallah yaza daha güzel serpilir. Bir de beyaz olanı var o da açsın fotoğraflarım. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili gökçegökçe benim de şu ara çuha, hercai menekşe ve inşallah büyüyüp de çiçek açacak soğanlılarım var. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Ağaç Dostu
|
Kırmızı laleler
Kırmızı laleler şerefine balkonumdaki gelişmeleri aktarayım istedim... ![]() ![]() Balkonu bahara hazırlamak için kuruyan gülümün yerine uzayan yaseminimi yeni toprak karışımıyla diktim. Umarım bu sene güzel kokulu çiçeklerini görmek nasip olur. Pazardaki renk renk çuhaları görünce dayanamadım uzun saksıya diziverdim ![]() ![]() Beyaz şeker begonya da kırmızıyı kıskanıp açtı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Laptopunuzu çalanın kafasına laptopunuzdan da büyük taş, kiremit, kalas düşer inşallah.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Alıntı:
Saksı sulamalarındaki hatalar nergislerin gelişimini etkiler..Nergisler 25-30 santim derine kök saldıkları için, saksı sulamalarında hafifçe saksı altlığında su görünene kadar su verilnmelidir..Eğer üstten azar azar su veriyorsanız, alttaki toprak kuru kalabileceği için kökler kuru ortamda kaldıklarından, gelişimleri duraksayabilir.. İkinci olarak, her nergis türünün farklı iklim istekleri olabiliyor..Bazı türler çok soğuk, bazıları ılıman iklimlerde daha iyi gelişim gösterebiliyor..Genellikle her tür nergisin gelişimi, kışın hava sıcaklıkları 14-15-16 derecelerde seyrederse, o denli hızlanır..Havalar serin geçtikçe gelişimlerini yavaşlatırlar.. Örneğin, benim balkonumda 13 çeşit nergis var..Hepsini aynı gün ekmeme rağmen, bazıları çiçek açtı, bazıları tomurcuklarını patlatmak üzere, bazıları tomurcuk gösterdi, bazıları ise ekimden neredeyse 90 gün geçmesine rağmen henüz daha yeni yeni toprak üstüne attı kendini.. http://www.agaclar.net/forum/1251335-post1984.htm Balkonlarda soğanlı yetiştirmenin en önemli şartı, derin-geniş saksıları seçmek ve onları günlük en az 5-6 saat güneş gören bir yerde büyütebilmektir.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
|
sevgili gökçegökçe kısada olsa bir iadaeyi ziyaret gerçekleştirdim balkonunuz çok güzel maşallah, ama bahar yazın ne durumda olduğunuda merak etmedim değil. Resimlerinizi bekliyoruz, sevgiyle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Ağaç Dostu
|
Desenize ben başından saksı seçiminde hata yapmışım ![]() Tömürcek tavsiye etti, ben de ha gayret dedim akşam akşam menekşeleri elden geçirdim nasıl? Öncesi: ![]() Sonrası: ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ayhat, hoşgelmişsiniz balkonuma. Açıkçası ben de sizin gibi balkonumun baharı ve yazı nasıl geçireceğini çok merak ediyorum. Yeni taşındık Kırklareli'ne ve evimize. İnşallah güzel kareler yakalar sizinle de seve seve paylaşırım. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
balkon bahçeciliği, container gardening, süs bitkisi |
|
|