agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni7424Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 19-05-2012, 23:03   #211
Ağaç Dostu

kartal124's Avatar

Giriş Tarihi: 17-07-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
David Austin lerin en büyük hayranlarından biriyim, kendimce bir liste bile yapmıştım.

A Shrobshire

Eklenti 297794

Anne Boleyn

Eklenti 297795

Charles Darwin

Eklenti 297796

Grace

Eklenti 297797

Kardeş Cadfael

Eklenti 297798

Bunlar listemdeki en beğendiklerimden bazıları.
Ah.. bir firma bulsak bunları bize sorunsuz gönderecek
Çıplak kök gönderme dönemi başlayınca muhtemelen Ekim ayında bu hususta bir girişimim olacak.

gilan, tturt, Hülya ve 2 kişi beğendi.
kartal124 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-05-2012, 12:16   #212
Ağaç Dostu

sevim4's Avatar

Giriş Tarihi: 17-04-2009
İnşallah bekleyeceğiz.

sevim4 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-05-2012, 13:26   #213
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Galeri: 260
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kartal124 Mesajı Göster
Çıplak kök gönderme dönemi başlayınca muhtemelen Ekim ayında bu hususta bir girişimim olacak.
İnşallah güzel bir sonuçla seviniriz.
Bir zamanlar Mielland gülleri için de çok hayal kurmuştuk

tturt beğendi.
Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-05-2012, 13:41   #214
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Sevgili Gilan, ben bir şey buldum, o kadar güzeller ki.

Oxalis purpurea alba

Name:  Oxalis purpurea alba.jpg
Views: 3815
Size:  67.6 KB

Oxalis versicolor

Name:  Oxalis versicolor.jpg
Views: 4316
Size:  73.3 KB

Oxalis versicolor closer

Name:  Oxalis versicolor closer.jpg
Views: 6800
Size:  71.6 KB

Bu güzellikler minicik soğanlardan yetişiyor.

Eski 20-05-2012, 19:27   #215
Ağaç Dostu

iris41's Avatar

Giriş Tarihi: 05-02-2009
Adalet hanım beni öldürmeyemi niyetlendiniz
Ben beyazını zor bulmuşken.
Muhteşemler muhteşem

iris41 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-05-2012, 20:14   #216
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Galeri: 8
Adalet Hanım, benim de aklımda oxalisler. Hem çok güzel çiçekleniyorlar, hem de pek çoğu -20'lere, -30'lara dayanıklı. Ama sanırım artık bunları dönerken alsam daha iyi olacak, ne de olsa taşıması da kolay. Birazdan ekleyeceğim fotoğraflarda göreceksiniz, balkonda artık resmen adım atacak yer yok durumuna geldik.

Bu arada "closer", "daha yakın" demek. Yani son eklediğiniz fotoğraf Oxalis versicolor'un yakın çekimi. Çok muhteşemmiş! Çiçekleri açıkken beyaz görünüyor, bu yarı kapalı hali ise çok ilginç. Burada bile bulması biraz zor sanırım ama internette bir satıcı gördüm.

Ben de geçen gün bir evin bahçesinde çektiğim fotoğrafı ekleyeyim:

Oxalis adenophylla

Name:  IMG_3426.jpg
Views: 1295
Size:  68.8 KB

gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-05-2012, 20:37   #217
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Alıntı:
Sayın gilan,
Amerikadan da olur.Ama bakın burada güller gene ön plana çıkacak.Niye?Çünkü, Ekim-Mart arası açık kök olarak her yere giderler.ABD'li gül üreticileri önemli firmalar kurmuşlar.
Örneğin İngiliz kökenli ama ABD'de de üretimi olan şu firma yakın mı size?
Contact us - David Austin Roses
ya da asıl kaynak olan şurası.
American Rose Society
Selamlarımla.
İkisi de yakın değil kartal124. Hatta American Rose Society ile olan mesafe Ankara-Londra mesafesinin 1,5 katı.

Ama David Austin'in sitesine baktığımda bana 15-20dk mesafede yetkili satıcısı olduğunu gördüm. Burada gül sezonu daha gelmedi. Bir ay kadar sonra o satıcıya gidip biraz fotoğraf çekebilirim. Bu arada web sitelerine girmişken hazır bir de ücretsiz katalog istedim. Sebep olduğunuz için çok teşekkürler.

Eski 20-05-2012, 20:47   #218
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi jineop Mesajı Göster
Bu arajman beni nakavt etti. Çok güzel, nefis uyum, adeta renkler dansetmiş gilancım. Balkonunu talan edebilirim.
Sevgili jineop, balkonumu talan etmeye gelirsen hepsi senindir.

Gelsen de keşke burada birlikte sera gezsek... Ne kadar eğlenceli olurdu...

Eski 20-05-2012, 21:23   #219
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Sevgili gilan, eklediğiniz son fotoğraf da çok güzelmiş.
Bizler böyle, kedinin ciğere baktığı gibi bakıp duruyoruz işte, insan hayal ettiği müddetçe yaşarmış

David Austin de çekeceğiniz fotoğrafları büyük bir heyecanla bekliyorum.

Eski 20-05-2012, 22:16   #220
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asya ceylan Mesajı Göster
Bu çiyan işi çok korkuttu beni gerçekten.Ben toprağa dokunmayı severim, pozitif enerji verdiğini düşünürüm rahatlatırdı beni.(-dı) diyorum artık saksılarımdaki toprakları kontrol ederken çubuk yardımıyla yapacağım teşekkürler Sayın GİLAN
Türkiye'deyken de aldığım saksılardan solucan çıktığı çok olmuştu ama çıyana rastlamamıştım. Belki de burada daha yaygındır, siz şimdilik endişe etmeyin.
Evdeki dracenamın da içinden çıktığını gördüm, bitkinin de keyfi çok bozuldu. Büyük ihtimalle onda da solucan var. (Çıyanın bitkilere zararı yokmuş ama solucanlar saksıdaki bitkiye zararlı.) Koskoca saksıyı boşaltıp, bitkinin köklerini yıkayıp yeniden dikmem gerekiyor.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sudenurnur Mesajı Göster
Arajmanlarınız çok güzel olmuş sevgili gilan, elinize emeğinize sağlık. Sukulent dikilecek kaya saksıyı heyecanla bekliyorum.
Çok teşekkürler sudenurnur. Sukulentler alındı bile. Bu arada geçen mesajınıza eksik cevap vermişim. Hercailer her ne kadar sonbahardan yaza kadar dursalar da sonuçta mevsimlik çiçek. Her sene aldıklarınızın Haziran gibi bozulması normal bir durum.

Eski 20-05-2012, 23:03   #221
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Balkonda son günlerde ekim dikim işi yapamadım. Bugün için bir sürü planım vardı ama yağmur yağıyor. Klasik Seattle havası, bir hafta boyunca yağmur yağmaması oldukça ilginçti zaten. Benim balkonun da üstü açık olduğu için bir şey yapma şansım yok. Yine gelecek haftasonuna kaldı dikimler. Ama yeni gelen misafirleri tanıtmak istiyorum.

Bu ortancayı süpermarketten aldım. Baktım bazı çiçekleri bir rafa ayırmışlar, yarı fiyata satıyorlar. Daha kötü durumda falan da değiller, sadece sınırlı sayıda. Hemen kaptım bir tane. Sırf üzerindeki çiçeklerini kurutmaya bile değer.

Name:  IMG_3554.jpg
Views: 1136
Size:  59.3 KB

Eski 20-05-2012, 23:14   #222
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Dün yine çiçekçiye gittim. Sözde Clematis için mor renkli saksı bakacaktım. Ama iş o boyutta kalmadı tabii.

Heucheralara doydum sonunda.

Name:  IMG_3534.jpg
Views: 1264
Size:  54.2 KB

Heuchera 'Spellbound'

Name:  IMG_3535.jpg
Views: 1184
Size:  52.1 KB

Heuchera 'Obsidian'

Name:  IMG_3538.jpg
Views: 1206
Size:  50.7 KB

Heuchera 'Peach Flambe'

Name:  IMG_3536.jpg
Views: 1173
Size:  57.2 KB

Aaah ah nereye sığacak bunlar!

Eski 20-05-2012, 23:30   #223
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Kaya saksı için sempervivumları da aldım.

Bunun tam türü yazmıyordu. Hatta o yüzden neredeyse almayacaktım ama mavi renginden vazgeçemedim.

Name:  IMG_3541.jpg
Views: 1254
Size:  43.7 KB

Sempervivum 'Desert Bloom'

Name:  IMG_3542.jpg
Views: 1196
Size:  37.3 KB

Sempervivum 'Tokajense'

Name:  IMG_3543.JPG
Views: 1260
Size:  64.0 KB

Sempervivum 'Platyphylla'

Name:  IMG_3544.jpg
Views: 1192
Size:  51.7 KB

Birlikte fena görünmüyorlar.

Name:  IMG_3545.jpg
Views: 1260
Size:  47.5 KB

Eski 20-05-2012, 23:34   #224
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

İki de domates fidesi aldım ama bakalım meyve alabilecek miyiz... Seradaki görevlilere balkonda saksıda yetiştirmek için hangi türler uygun olur dedim. Değil balkon, bu iklimde dışarıda (serasız) domates almak bile bayağı zor oluyor aslında, sıcaklık yetmiyor dediler. Neyse bakalım göreceğiz....

Name:  IMG_3540.jpg
Views: 1198
Size:  46.7 KB

Name:  IMG_3539.jpg
Views: 1254
Size:  42.3 KB

Eski 20-05-2012, 23:39   #225
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Bu miniğin de çiçeği çok hoşuma gitti. Kendisi hakkında hiçbir planım (ya da yerim) yok. Artık bir taraflara uyduracağız.

Calibrachoa 'Superbells Cherry Star'
Size poz vermek için yan yattı.

Name:  IMG_3547.jpg
Views: 1246
Size:  39.0 KB

Son olarak da bu minik serçe. Ne kadar gerçekçi değil mi?

Name:  IMG_3548.jpg
Views: 1141
Size:  33.5 KB

Eski 20-05-2012, 23:42   #226
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Bu arada balkon koltuğuna bir de minder aldım. Kırlent evin içinden ama buraya yakıştı gibi.

Name:  IMG_3561.jpg
Views: 1948
Size:  43.7 KB

Ve balkonda artık resmi olarak adım atacak yer yok.

Name:  IMG_3560.jpg
Views: 1443
Size:  59.5 KB

Eski 21-05-2012, 00:01   #227
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-01-2012
Sevgili gilan, çok severim ortanca çiçeğini, ne iyi etmiş te almışsınız, çok yakışmış balkonunuza. Sukulentleriniz kaya saksınızda muhteşem duracaklar ama tek saksı yeterli olmayacak gibime geliyor, dizayn ettiğiniz şekliyle görmeyi sabırsızlıkla bekleyeceğim. Kolay gelsin şimdiden. Sevgiler..

gilan ve Asya Ceylan beğendi.
Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-05-2012, 00:18   #228
Ağaç Dostu

kartal124's Avatar

Giriş Tarihi: 17-07-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gilan Mesajı Göster
İkisi de yakın değil kartal124. Hatta American Rose Society ile olan mesafe Ankara-Londra mesafesinin 1,5 katı.

Ama David Austin'in sitesine baktığımda bana 15-20dk mesafede yetkili satıcısı olduğunu gördüm. Burada gül sezonu daha gelmedi. Bir ay kadar sonra o satıcıya gidip biraz fotoğraf çekebilirim. Bu arada web sitelerine girmişken hazır bir de ücretsiz katalog istedim. Sebep olduğunuz için çok teşekkürler.
Sayın gilan,
O zaman size yakın bir gül derneği:Seattle Rose Society.Kuruluşu 1913.
Seattle Rose Society: Home Page
En güzeli de 22-22 Hazirandaki "Rose Show".Ama Factoria Mall neresi bilmiyorum, umarım yakındır.
Selamlarımla.

gilan beğendi.
kartal124 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-05-2012, 13:58   #229
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-04-2006
Galeri: 25
Alıntı:
Amerika'dan zor olur. Gemiyle getirmek lazım, o da birkaç hafta alır, bitkiler harap olur. Ben en iyisi Avrupa'da bir yerde kurayım. İngiltere'de falan mesela.
https://www.amerikadaniste.com/Default.aspx?

AmerikadanHemenAl - AMERİKA'DAN BİR ARZUNUZ VAR MI? - Amerikadan Alışveriş

AmerikadanGonder.com - Amerikadan alışverişin kolay yolu, Amerikadan alışveriş hiç bu kadar kolay olmamıştı!

http://www.amerikadansipariset.com/

Yok yok gemiye vs ye gerek yok yukardakiler gibi bir site kurmaniz yeter...gerçi göz kuruluğu daha da artar ama...

Sadece bitki üzerine olacağından gözler dinlenir

gilan beğendi.
denizakvaryumu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-05-2012, 16:21   #230
Ağaç Dostu

nevsune's Avatar

Giriş Tarihi: 04-05-2007
Galeri: 215
Alıntı:
Heucheralara doydum sonunda.
Aaah ah nereye sığacak bunlar!
Sen doydun da biz yutkunmaktan perişan olduk Yahu çok güzel bu heucheralar ve acerler. Hani rüyalarıma girecek nerdeyse. Geçen gün coyote ile telefonda konuşuyorduk, senin bitkiler (özellikle heuchera ve acerler) sen dönerken ne olacaklar diye bize fena halde dert oldu. Eşyalarını getirmeyi düşünürsen gemiyle taşınabiliyormuş, o arada bitkiler de birlikte gönderilebiliyormuş. Aman oralarda bırakmazsın değil mi bu güzellikleri

Alıntı:
Calibrachoa 'Superbells Cherry Star' Size poz vermek için yan yattı.
Sanki bir cins petunya gibi. Yaprakları da benziyor. Çok güzel, iyi ki poz vermiş.

Tavuk ve civcivler de hazırlanmış, hadi bakalım. Yakında güzel bir kaya bahçesi de göreceğiz demek, bekliyoruz. Benim civcivler minik minik kök yapmışlar, toprak aranıyorlar yerleşmek için. Yakında sempervivum çiftlikleri kuracağız hep birlikte

Nereye sığdıracağım diyorsun ya, sığıyor. Her seferinde biz de "tamam artık bir gıdım yer yok" diye yola çıkıp bir kucak bitkiyle dönüyoruz, valla hepsi de yer buluyor kendine.

Kanepe, aranjman saksısı, ortanca, diğer minişler ve dahi serçecik çok güzeller, ellerine sağlık. Sana o güzel balkonunda bol keyifler

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-05-2012, 16:32   #231
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Galeri: 765
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nevsune Mesajı Göster
Sen doydun da biz yutkunmaktan perişan olduk Yahu çok güzel bu heucheralar ve acerler. Hani rüyalarıma girecek nerdeyse. Geçen gün coyote ile telefonda konuşuyorduk, senin bitkiler (özellikle heuchera ve acerler) sen dönerken ne olacaklar diye bize fena halde dert oldu. Eşyalarını getirmeyi düşünürsen gemiyle taşınabiliyormuş, o arada bitkiler de birlikte gönderilebiliyormuş. Aman oralarda bırakmazsın değil mi bu güzellikleri
Yazmayı düşündüm düşündüm, yazamamıştım. Sevgili gilan'ın bu güzel bitkileri bana da fena halde dert oldu, sayın nevsune. Bitkileri edinmek güzel de orada kalırlarsa yazık olur. Neyse çözümü varmış, sevindim. Ne de olsa, zenginin malı,... hikayesi benim ki.

Bu arada, balkonun son hali çok çok güzel olmuş.

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-05-2012, 19:00   #232
Ağaç Dostu

günebakan's Avatar

Giriş Tarihi: 09-09-2008
Gilan'cığım bu balkonda elinde bir fincan çay ve ya kahve ile fotoğrafını çekmelisin. Harika görünüyor gerçekten eline sağlık Arkadaşların dediği gibi ben de bur güzellikleri gördükçe kendini kaybedenlerdenim

günebakan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-05-2012, 19:36   #233
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Alıntı:
Sayın gilan,
O zaman size yakın bir gül derneği:Seattle Rose Society.Kuruluşu 1913.
Seattle Rose Society: Home Page
En güzeli de 22-22 Hazirandaki "Rose Show".Ama Factoria Mall neresi bilmiyorum, umarım yakındır.
Selamlarımla.
Factoria Mall bana çok yakınmış. Tam süper! diyecektim ki 22-23 Haziran haftasonunda San Francisco'ya gideceğimi fark ettim.

Aslında böyle yerel bitki kulüplerine üye mi olsam diye düşünüyorum. Bir de sukulent kulübü var aynı şekilde mesela. Kim bilir daha neler vardır... Ben bunları bir düşüneyim.

Eski 21-05-2012, 19:41   #234
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi denizakvaryumu Mesajı Göster

Eğer sektör değiştirirsem en azından buna değmesi lazım, günde 10 saat bilgisayar kullanmak gerektirmeyen bir iş lazım.

Bitki ithalatı yönetmeliklerini çok merak ediyorum aslında. Nasıl ve ne kadar izin veriyorlar? Bir ara biraz göz atacağım. Profesyonel olarak alana girmek başka konu da, en azından kişisel olarak Avrupa'dan bir şeyler getirtmek istiyorum döndüğümde.

Eski 21-05-2012, 19:54   #235
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Balkonun son hali çok güzel olmuş

Bir ay önce hayal edilen duruma hiç benzemiyor
Ne kadar mütevazı başlamış oysa, sadece 6 saksıcık, ne koltuk, ne serçe, ne acer, ne de diğerleri.

Hayaller sınır tanımıyor işte, hele de onlar elinizin ulaşabileceği yerlerdeyse.
Yine de gördüklerimizin içinde bu kadar bitkiyle yetinmek büyük başarı.
Sevgili gilan kutluyorum sizi.

Koltuk kapıyı kapatmış mı ne

gilan beğendi.
Eski 21-05-2012, 20:08   #236
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nevsune Mesajı Göster
Eşyalarımı getirmeyi düşünüyorum. Ama tabii bir de fiyat öğrenmem lazım, astarı yüzünü biraz geçerse bile kabulüm ama ikiye katlarsa zor olabilir.
Ama o şekilde bitki getiriyorlar mı hiç emin değilim. Çünkü gemi kargosu + ülkeler arası aktarmalar + bir de ben Amerika'nın tam ters tarafındayım, buradan doğu yakasına taşıma falan derken elime geçmesi 3-4 hafta alır gibi geliyor. Ben en iyisi bir mail atıp sorayım da en azından fikrim olsun. Heucheraları bir şekilde yine de getiririm ama. Saksıdan çıkarıp, minimum toprakla sarıp sarmalayıp bir şeyler uydurulabilir gibi geliyor.

Alıntı:
Sanki bir cins petunya gibi. Yaprakları da benziyor. Çok güzel, iyi ki poz vermiş.

Tavuk ve civcivler de hazırlanmış, hadi bakalım. Yakında güzel bir kaya bahçesi de göreceğiz demek, bekliyoruz. Benim civcivler minik minik kök yapmışlar, toprak aranıyorlar yerleşmek için. Yakında sempervivum çiftlikleri kuracağız hep birlikte

Nereye sığdıracağım diyorsun ya, sığıyor. Her seferinde biz de "tamam artık bir gıdım yer yok" diye yola çıkıp bir kucak bitkiyle dönüyoruz, valla hepsi de yer buluyor kendine.
Kanepe, aranjman saksısı, ortanca, diğer minişler ve dahi serçecik çok güzeller, ellerine sağlık. Sana o güzel balkonunda bol keyifler
Calibrachoalar gerçekten de petunyalarla akraba. Hatta Türkiye'de çiçekçiler genelde küçük çiçekli petunya diye satıyorlar. Petunyadan daha dayanıklı olduğu söyleniyor, bakalım göreceğiz.

Sempervivum çiftliği fikrini çok beğendim. Benim mavi tavukla sarılının da şimdiden bir sürü civcivi var. Bunları çoğaltmak lazım.

Havalar bir düzelse de balkon keyfi yapabilsem...

jineop beğendi.
Eski 21-05-2012, 20:22   #237
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Sevgili SDurul, siz hiç üzülmeyin, bunlar gelemezse de bu güzellikleri edinmenin diğer yollarını hepberaber zorlarız.

Sevgili günebakan, havalar düzelip balkonu düzenleme işini bitirince ben de bir poz veririm olmazsa.

Sevgili Adalet Hanım, koltuk kapatmadı da bitkilerin kapatmasına az kaldı. Balkonun kapısı sürgülü, şu fotoğraftaki sağ taraf açılmıyor, koltuk onun önünde kalıyor. Şuradan clematisle limon servinin arasından süzülerek içeri giriyorum.

Asıl şimdi beni ne düşündürüyor biliyor musunuz? Kapıya yazı bırakmışlar bu hafta binanın dış camları silinecekmiş. (Neden bu kadar yağmurlu bir haftayı seçtilerse...) Sizin camların da silinmesini istiyorsanız balkonunuzda hiçbir şey bırakmayın diyorlar. Ne yapacağım bakalım, komple eve taşınacağız galiba.

Eski 21-05-2012, 20:34   #238
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Bu arada yapı markette yine sarı bir seduma rastladım ama sempervivumlara karar verdiğim için alamadım.

Türü Sedum adolphii'miş.
Üzerinde dondan koruyun yazıyor, DavesGarden ise -6'ya kadar dayanır diyor.
Alamadım ama elime alıp alıp bıraktım.

Name:  photo (1).JPG
Views: 1647
Size:  65.3 KB

Eski 22-05-2012, 00:29   #239
Ağaç Dostu

zenfree's Avatar

Giriş Tarihi: 20-03-2007
Galeri: 341
Çok güzelmiş. Keşke alsaydın.)

gilan ve nurcanaybay beğendi.
zenfree Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-05-2012, 00:36   #240
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

jineop's Avatar

Giriş Tarihi: 25-11-2008
Galeri: 94
Alıntı:
Bu arada yapı markette yine sarı bir seduma rastladım ama sempervivumlara karar verdiğim için alamadım.

Türü Sedum adolphii'miş.
Üzerinde dondan koruyun yazıyor, DavesGarden ise -6'ya kadar dayanır diyor.
Alamadım ama elime alıp alıp bıraktım.

Eklenti 298671
Baksaydın bir kırık yaprak var mı diye

zenfree, gilan, almira ve 2 kişi beğendi.
jineop Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025