![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Sevgili İris , bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım , oxalis'le bir ilgim yok ![]() Sevgili Gilan sayesinde ve onunla birlikte yeni seralar ,bahçeler keşfedeceğiz...heyecanım bu yüzdendi ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sevgili gilan uzun zamandir bahcelere balkonlara kacamak bakip kapatmak zorunda kaliyorum yazmaya pek vaktim olmuyor. Ancak güzel balkonuna hayranligimi yazmadan edemedim. Bahcen de begendigim bahceler arasindaydi. Demek ki bahce olsun, balkon olsun farketmiyor. Yerin büyüklügü ve kücüklügü de... Marifet o yere sekil verende. Yeni gidecegin yerde basarilar dilerim. Yeni bitki düzenlemelerini merakla bekliyorum. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet yoğunluğunu fark ediyordum. Yine de fırsat bulup mesaj yazmana çok sevindim. Şimdi bambaşka bir iklime gidiyoruz bakalım. Umarım bir sürü yeni fikir, bitki, düzenleme tanıma şansımız olur. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
) Hani bitkileri geri birakmayin toplayin hepsini getirin,guvenlik seridinden geciyor eldeyse ama ben olsam kucuk bir valiz yapar icini de kutucuklarla doldurur celikleri tohumlari ona koyarim. |
|
|
|
|
![]() |
|
|