Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi syuksek
Sevgili Gilan,
Umarım iş ve yer değişikliği senin için çok daha iyi olur...
Bu kadar yağmur ve soğuktan sonra biraz(!) güneş hiç fena olmaz sanırım...
"Tebdili mekanda ferahlık vardır" lafına her zaman inanırım, bu değişikliğin de senin için çok güzel olmasını diliyorum.
Hem kültür hem de bitki örtüsü olarak Seattle ve California iki farklı dünya.... Ne güzel, başka bir dünya daha tanıyacaksın...Bizler de senin ve agaclar.net sayesinde farklı deneyimlerini takip etmeye devam edeceğiz...
Herhalde bol bol tropik bitki ve ağaçlar vardır diye düşünüyorum. Nedense aklıma kaktüsler ve palmiyelerden önce agapantuslar geldi
Kariyer olarak Silikon Vadisi de harika bir fırsat olacağına eminim...
Bol şanşlar...
Sevgilerimle
|
Çok teşekkürler sevgili syuksek. Tam olarak benim düşüncelerimi yazmışsınız.
Kariyer olarak umarım çok faydalı olacak. Hem teknik tecrübe olarak çok farklı olacak, hem de gelecekte yapmayı düşüneceğim işler için de cv'mde bu iki şirketin bulunması işime yarar diye düşünüyorum.
Ben de aynen bitki örtüsü olarak California'yı tanımayı çok istiyorum. Benim gideceğim bölge Los Angeles kadar sıcak olmasa da Akdeniz iklimi hakim, don yok. Dediğiniz gibi tropik bitki çok, begonvil yetişiyor.

Tabii Seattle'ın sonsuz yeşilliğinden sonra ilk başlarda bana biraz çöl gibi gelebilir.
Agaphantus düşüncesi çok yerinde! Mülakat için gittiğimde devasa agaphantuslara vurulmuştum ama günün stresinden çok az fotoğraf çekmişim.
Bu fotoğraf sizin için.

Sağda, solda gölgede ve ileride sarı şemsiyenin altında agaphantuslar az biraz görülüyor.

Bu arada bu seneki Ankara Sonbahar toplantımızı Türkiye toplantısına çevirdik, dört bir yandan gelen var. Siz de düşünmez misiniz?