![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bakarsın yine gelirsiniz sevgili limon. ![]() Merkezde oturmayı hiç düşünmüyorum ben de. Hem ekstra pahalı, hem işe çok uzak, hem de şehir kalabalığı... Hiçbir açıdan bana uymuyor. Ama maalesef San Francisco çevresi genel olarak emlak fiyatları açısından aşırı pahalı. Kime taşınıyorum desem ilk söylediği "Orada kiralar çok yüksek" oluyor. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Buralarda bulamadığımız bir kaç bitkinin kalacak olması içimi cızlattı ama biryandan da bencilce bir heyecan sardı ![]() ![]() Önce size sonra hepimize hayırlı olsun ... Düzenleyen nurcanaybay : 18-09-2012 saat 18:05 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili İris , bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım , oxalis'le bir ilgim yok ![]() Sevgili Gilan sayesinde ve onunla birlikte yeni seralar ,bahçeler keşfedeceğiz...heyecanım bu yüzdendi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sevgili gilan uzun zamandir bahcelere balkonlara kacamak bakip kapatmak zorunda kaliyorum yazmaya pek vaktim olmuyor. Ancak güzel balkonuna hayranligimi yazmadan edemedim. Bahcen de begendigim bahceler arasindaydi. Demek ki bahce olsun, balkon olsun farketmiyor. Yerin büyüklügü ve kücüklügü de... Marifet o yere sekil verende. Yeni gidecegin yerde basarilar dilerim. Yeni bitki düzenlemelerini merakla bekliyorum. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Şimdi bambaşka bir iklime gidiyoruz bakalım. Umarım bir sürü yeni fikir, bitki, düzenleme tanıma şansımız olur. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Sevgili Gilan, Bu güzelliklerden ayrılmak elbette epey zorlamıştır seni. Hele ki bu kadar koşturma ve emekten sonra. Bilirim, insan emek verdiğini gözünden kıskanırken, bir de ayrılık zor gelir. Biz biliyoruz ki, sen çok daha güzellerini paylaşacaksın bizimle. Hayırlı olsun yeni işin. Dilerim kariyerin adına atacağın en güzel adım olur ve seni istediğin yere ulaştırır bu değişim... Umut ve sevginin daima seninle olması dileğiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Anladım ve cok utandım ![]() Bir dahaki sera gezilerine yürek dayanırmı bilmem . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürler sevgili loveforlife. ![]() Bu ayrılıklara tecrübe diye bakmak lazım. Her bölgenin bambaşka bahçe kültürü var. Tanıdıkça kendimize uygun bulduğumuz uygulamaları alma şansımız oluyor. Ben bu tecrübelerim sayesinde kalıcı olmasını düşündüğüm bahçemi düzenlerken çok daha bilinçli ve yaratıcı olacağımı umuyorum. Hatta şartlar uygun olursa bir sene de dünyanın bahçecilik merkezi İngiltere'de kalmak isterim, bakalım olur mu? ![]() Bizim yazılım sektörünün bir özlü sözü var. Değişime direnmemek, onu en güzel şekilde kucaklamak lazım. Çünkü değişim her zaman, illa ki oluyor. ![]() Umut ve sevgi sizi de hiç bırakmasın. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
Sayın gilan, Yeni mekanınız ve işiniz hayırlı olsun, başarılar diliyorum. Silikon vadisinin bulunduğu San Jose şehrinin neyi meşhurdur diye araştırdığımda, teknoloji şirketleri ile birlikte kabuklu bitinin meşhur olduğunu tespit ettim. ![]() Selamlarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Hiç bilmiyordum kartal124. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili gilan herşey gönlünce inşallah... Bence bu fırsatı kaçırmayıp bahçeli bir ev bakın oralarda. En kısa sürede görüşmek üzere inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler YeniGine. ![]() Maaliyeti uygun olursa ben de isterim tabii. Ama eğer pahalıya gelecekse geçici olacak bir eve çok para harcamaktansa para biriktirmek daha mantıklı geliyor. Bir gidip görelim bakalım neler var, ona göre bakarız. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Evet haklısın tabi ki. Ama işte benim gönlüm ister ki bahçelii bir eve gidesin. Yine de dediğim gibi herşey gönlünce inşallah. (Gönlümüzce de diyelim) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2010
|
Sevgili gilan sıcak bir iklime gidiyorsun hepimize bu değişiklik iyi gelecek. yenilikleri merakla bekliyoruz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler alperfect ve Sudenur. ![]() Bu hafta yeni işime başladım. Bütün hafta eğitimle geçiyor. Şimdilik gayet memnunum. ![]() Tabii buralar Seattle çevresi kadar yeşil değil ama buranın da başka bir güzelliği var. Bahar gelse de yeni balkon çalışmalarına başlasak. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hayırlı olsun ![]() O çevreyi ne zaman görebileceğiz ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Şimdilik sadece bir iki fotoğraf çekebildim sevgili nurcanaybay. ![]() ![]() Aslında daha hala Seattle çevresinden paylaşmak istediğim fotoğraflar da var. En iyisi ben şu fotoğraflarımı bir düzenleyeyim... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili gilaan gittin mi yeni yerine? Hmm 'Bahar gelse de yeni balkon çalışmalarına başlasak' demişsin. Yani bahçeli bir evde değilsin? Ne yapalım; olsun... Herşey gönlünce diyeyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Henüz ev tutmadım. Önce Türkiye'ye geleceğim, ardından da şirketin geçici süreyle verdiği evde kalacağım. Ev tutmam Aralık ayını bulacak. Balkon dedim çünkü bahçeli ev işi burada gerçekten zor. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sanırım yalnız kalıyorsunuz gilan bahceli ev yerine kücük bir kat daha uygun olur sonucda mülkiyetini almak gibi bir niyet yok . tutacagınız evin güneş alışını konturol edip tutun derim balkon genişmi kac saksı doldurabilirim ![]() Yeni ev yeni bir iş ,yeni bir balkon sayfası lazım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gilan, Yeni işiniz hayırlı olsun. Size üstün başarılar temenni ediyorum. Yeni işinizde sağlık içinde mutlu, huzurlu, bol kazançlı günler geçirmenizi temenni ederim. Yeni bir eve sahip olduğunuzda, bahçe veya balkonunuzda yaratacağınız güzellikleri, paylaşımları şimdiden sabırsızlıkla bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkürler sevgili tturt. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba arkadaşlar ![]() Yeni işime başladım ve ilk haftamı tamamladım. ![]() ![]() Şu an Türkiye'de izindeyim. Bir senedir tatil yapmadığım için iki iş arasında tatil yapmak istiyordum ama çalışma vizemin koşulları gereği iki işim arasında boşluk kalamıyordu. Onlar da "Gel işe başla, bir hafta çalış, sonra ücretsiz izin verelim" dediler. Böylece sorun çözülmüş oldu. ![]() Ne zamandır foruma eklemek isteyip de zaman bulamadığım konular ve fotoğraflar birikmişti. Bu tatil o açıdan da faydalı olacak. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yeni işiniz hayırlı olsun. Başarılarınızı görmek isteriz. Şu konu ve fotoğraf işleri de aklımızı başımızdan almadan, alıştıra alıştıra yükleyin lütfen. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-05-2012
|
Hayırlı olsun. Bekliyoruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |