![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
eger soğuklar tam başlamadan köklenirlerse sıkıntı olmaz. Ama köklenme olmadan direk eksi derecelerde muhafaza edilirse soğanlarınız çürüyebilir. Aynı sıcaklıkta saklayabilirseniz ( 15-10 derecede ) bir sıkıntı olmaz |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Şimdi haberler.... Sabah saatlerinde güvenlik ihlali yapan 1 horoz ve 2 tavuk , sokak kopekleri tarafından saldırıya uğradı. Olayda 1i ağır 3 yaralı var. agır yaralı horoz olay yerinin 2 km uzagında uzun uğraşlar sonucunda güvenlik güçleri tarafından bulundu. Sokak köpekleri güvenlik gücleri tarafından kontrollu bir şekilde kovalandı. Olay yerinde vahsetin izleri görülmekte... Burdan hangi sonuca varıyoruz. Eşek bilmediği otu yerse başı ağırırmış yani koca alan neyine yetmedi her sabah aynı terana, çık bahceye iki karınca için fantazi peşinde koş ![]() Sabah haberlerini dinlediniz ) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
teşekkür ederim. Suan yok ama baharda 2 lira civarında satışta oluyor |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Tohum mu? Çitil olarak mı? satışa sunulacak. ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-11-2012
|
Sayfanız çok güzel, çiçekleriniz çok daha güzel, capcanlı, her bir yaprak sanki ayrı parlıyor.. Tebrik ediyorum sizi |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saygılar |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2011
|
Sayın Alacakaranlık sayfanız çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Kohlerialardan haber var mı? |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Yaklaşık 1- 1,5 ay sure boyunca siteye ilan çıkmakla meşgul olacağım. Dolayısı ile pek çok yerdeki ziyaret sıklıgım oldukça azalıyor. Herhangi bir durumda ozelden mesaj atılırsa yardımcı olurum. saygılar |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın alacakaranlık; çok güzel olmuş gerçekten ellerinize sağlık... Tam bana göre bir uygulama; anlayabileceğim şekilde. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Tekrar geldim sayfaya. Çünkü uygulamada aklım kaldı. Zira tam benlik. İnşallah bu uygulamayı tüm bitki (saksıda, bahçede, gül, sardunya, gazanya, soğanlılar vs.vs.) için yaparsınız? Vereceğiniz açıklamaları bekliyoruz. Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın YeniGine, Şimdilik ana malzemeler ile başlayacak, daha sonraki aşamalarda canlı bitkiler ile devam edecek ( son aşama ). Kısacası kısa süre içinde satılan her ürün üzerinde muhakkak ufak bir bilgi( en temel bilgiler ) olacaktır |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Esin, fiyatlar belli aslında. Burada önceki ilanların silinmesini bekliyorum. Resmi site ürün yalpazesi çok geniş olduğu için yavaş yavaş ilerliyor. Ama en güncl ilanları https://www.facebook.com/seymaflora burada bulabilirsiniz, Fotograflar ve bilgiler herkese açık Saygılar |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|