agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni3079Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 20-11-2013, 08:50   #1
Ağaç Dostu

habiş's Avatar

Giriş Tarihi: 03-11-2013
Hoşbuldum Çok teşekkür ederim...fikirlerinizden istifade edeceğim.. zaten bu yaz domateslerim iki güne bir sulanması gerekti ve suyu aldıkça da sadece boyları uzadı verim alamadım... gölgeleme filesinini duymamıştım mutlaka uygulayacağım teras güneydoğuda ve neredeyse gün boyu kavurucu sıcak oluyor... şimdi düşünüyorum %75 lik veya % 95 lik yaptırsam güneş ışığını direk engellemiş mi olurum iki yandan güneşini alırmı acaba bitkiler.. Sizede bol yeşilli çiçekli günler diliyorum Saygılarımla

habiş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-11-2013, 11:58   #2
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Giriş Tarihi: 02-09-2007
Galeri: 8
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi habiş Mesajı Göster
Hoşbuldum Çok teşekkür ederim...fikirlerinizden istifade edeceğim.. zaten bu yaz domateslerim iki güne bir sulanması gerekti ve suyu aldıkça da sadece boyları uzadı verim alamadım... gölgeleme filesinini duymamıştım mutlaka uygulayacağım teras güneydoğuda ve neredeyse gün boyu kavurucu sıcak oluyor... şimdi düşünüyorum %75 lik veya % 95 lik yaptırsam güneş ışığını direk engellemiş mi olurum iki yandan güneşini alırmı acaba bitkiler.. Sizede bol yeşilli çiçekli günler diliyorum Saygılarımla
Sayın habiş, terasınızın konumu fena değil. Gölgeleme filesini koyduğunuz zaman bitkileriniz güneşsiz kalmaz merak etmeyin yine gelişmeleri için gerekli ışığı alırlar. Almanyada gördüğüm seraların çatı kısımları sarı renkli şeffaf malzeme ile kapatılmıştı, bunun nedeni bitkilere faydalı olan ışık tayfında yer alan sarı renkli ışıktır. Endişeniz olmasın, gölgeleme yaptığınızda bitkileriniz ihtiyacı olan ışığı alırlar.

Yaylacı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-11-2013, 12:20   #3
Ağaç Dostu

habiş's Avatar

Giriş Tarihi: 03-11-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yaylacı Mesajı Göster
Sayın habiş, terasınızın konumu fena değil. Gölgeleme filesini koyduğunuz zaman bitkileriniz güneşsiz kalmaz merak etmeyin yine gelişmeleri için gerekli ışığı alırlar. Almanyada gördüğüm seraların çatı kısımları sarı renkli şeffaf malzeme ile kapatılmıştı, bunun nedeni bitkilere faydalı olan ışık tayfında yer alan sarı renkli ışıktır. Endişeniz olmasın, gölgeleme yaptığınızda bitkileriniz ihtiyacı olan ışığı alırlar.
Çok teşekkür ederim bu sene uygulayacağım gelişmelerden sizide haberdar ederim görüşmek üzere saygılarımla...

habiş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-02-2014, 21:57   #4
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Çok boşluk verdim, giremedim sayfalarıma Şimdi mevsim geliyor, bu sene bahar erken geldi, canlılar dünyası yavaş yavaş uyanıyor. Yakında faaliyet başlıyor

Eski 13-02-2014, 22:02   #5
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Tüm site sakinlerinin sevgililer günü kutlu olsun.

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:58.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025