agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni3079Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 10-06-2012, 13:58   #151
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Giriş Tarihi: 02-09-2007
Galeri: 8
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevim4 Mesajı Göster
Terasınız renk renk olmuş adeta çok güzel ellerinize sağlık.
Teşekkür ederim sayın sevim4, elimden geldiği kadar bitkilerimle ilgileniyor gelişmelerini hergün takip ediyorum. Daha iyi daha güzel nasıl olabilirler diye farklı yöntemler uygulamaya çalışırım. Saygılar efendim...

Yaylacı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-06-2012, 13:59   #152
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

jineop's Avatar

Giriş Tarihi: 25-11-2008
Galeri: 94
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yaylacı Mesajı Göster
En çok sevdiğim çiçeklerden biri de Karanfillerdir, onlara özel bakım uyguluyorum bana nankörlük yapmıyorlar
Eklenti 306814
Müthiş bir renge sahip Karanfilim
Eklenti 306815
Bu ebruli olan karanfil yine elimle yapmış olduğum tozlaştırma çalışması sonucu
Eklenti 306816
Gurup halinde Karanfillerim, hepsi aynı saksı içerisinde. Kırmızı, Bordo, Beyaz ve Pembe
Eklenti 306817
Bonsai çalışması için ayırdığım ve boyu şu an 15 cm yi geçmeyen Kelebek Çalısı, boyuna posuna bakmadan çiçek açtı
Devam ediyor...
Kelebek çalısı değil ama çok güzel bir ispirya, latincesi spirae...
Çiçekleriniz çok güzel. Merakla son düzenlenme sonrası fotoğraflarınızı bekleyeceğim. Sevgiler.

jineop Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-06-2012, 14:00   #153
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Sizlerden özür dilerim bir düzeltme yapmam lazım çiçeğin adını eksik yazmıştım Pestemon değil PENSTEMON. Tekrar özür dilerim

Eski 10-06-2012, 14:02   #154
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi jineop Mesajı Göster
Kelebek çalısı değil ama çok güzel bir ispirya, latincesi spirae...
Çiçekleriniz çok güzel. Merakla son düzenlenme sonrası fotoğraflarınızı bekleyeceğim. Sevgiler.
Sayın jineop uyarı ve düzeltiniz için teşekkür ederim, yeni resimleri büyük ihtimal bugün eklerim. Saygılar, sevgiler efendim..

jineop beğendi.
Eski 10-06-2012, 19:06   #155
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Name:  Terasım1.jpg
Views: 1756
Size:  55.3 KB
Terasımın düzenlenmemiş hali, söz vermiştim buraya ekleyeceğim diye.

Dışarda işim vardı, terasımla fazla ilgilenemedim biraz karışık. Toprağı bile yerden kaldırmadım, bu sayfalarda gördüğünüz tüm çiçeklerim bu terasta bulunmaktadır. Aralarında dolaşabilmek için çok dikkatli olmalıyım yoksa onlara zarar verebilirim. Bazan parmaklarımın ucuna basa basa gezinirim aralarında

Eklenen Resimler

gilan, feriha, Nevzat ve 19 kişi beğendi.
Eski 10-06-2012, 19:12   #156
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Name:  İspirya.jpg
Views: 1684
Size:  66.0 KB
İşte minik İspirya, sayın jineop beni uyararak isminin ispirya olduğunu öğrendim. Tekrar teşekkürler sayın jineop
Name:  Sundavilla.jpg
Views: 1835
Size:  31.9 KB
Bildiğimiz Sundavilla, daldan çelik almıştım tuttuğu gibi birde boyuna bakmadan çiçek açmak istiyor izin verdim çiçeğini açabilir
Name:  Sundavilla2.jpg
Views: 1794
Size:  66.2 KB
Bir başka açıdan ve daha yakından Sundavilla, ana bitkide henüz çiçeklenme yok sadece bir tane tomurcuk gördüm üzerinde ama bu ufaklık hemen çiçek açmak istiyor. Belkide açık yerde ve güneş ışığına büyük oranda maruz kaldığı için olabilir.

Eski 12-06-2012, 22:01   #157
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Terasıma yeni renkler merhaba dedi, sizinle paylaşmak istedim.
Name:  Amarilis Kırmızı (1).jpg
Views: 1741
Size:  62.6 KB
Bu Kırmızı Amarilis, oturduğum evin bahçesinden.Çok güzel rengi olduğu için resmini buraya koydum.Tohumundan almıştım sanırım fideler arasında bu renk Amarilis olacak.
Name:  Amarilis Kırmızı (2).jpg
Views: 1678
Size:  61.3 KB
Biraz daha yakından...
Name:  Lilium Netty's Pride.jpg
Views: 2164
Size:  45.9 KB
Lilium Netty's Pride
İşte en çok sevdiğim Liliumlardan biri daha, bu sabah çiçeğini açtı. Daha bir sürü gonca var onlarda yarın öbürgün açar.Geçen yıl bunun resmini buraya koymuştum bir arkadaşımız bu çiçeğin bende olmadığını düşünerek resmi nerden aldığımı sormuştu, kendi çiçeğim olduğunu söyleyince yavru soğanlardan istemişti ama kim olduğunu unuttum. Yavru soğanlar çoğaldı ve saksıyı tamamen bu çiçek doldurdu, topluca resmini çekip buraya koyacağım.
Name:  Yeni Ezan Cicek (1).jpg
Views: 3410
Size:  35.6 KB
Ezan çiçeği son hızla gelişimine ve çiçek açmaya devam ediyor, 4 tane birden açtı, açarken izlemek şölen gibi....
Name:  Yeni Ezan Cicek (2).jpg
Views: 2060
Size:  41.1 KB
Yine Ezan çiçeği biraz daha topluca çekmek istedim...Yarın sabah bir başka Lilium sırada, tomurcuğu patlamak üzere. Tahmin ederim sabah açar.
Devamı gelecek, yarın veya öbür gün...

gilan, almira, sevim4 ve 14 kişi beğendi.
Eski 12-06-2012, 22:04   #158
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Hımmm unuttum bir de Kaynana dili vardı, dikenleri yüzünden kendisini pek sevmem ama çiçeği mükemmel bir sarı renk.
Name:  Kaynana Dili (2).jpg
Views: 2304
Size:  37.6 KB
Her defasında suyunu verirken veya bakımını yaparken incecik dikenleri ellerime batar.
Devam edecek....

gilan, feriha, Tura ve 14 kişi beğendi.
Eski 12-06-2012, 22:04   #159
Ağaç Dostu

serkan_istanbul's Avatar

Giriş Tarihi: 14-10-2010
ellerinize sağlık terasınıza bayıldım. Kocaman bir maşallah benden. kaynana dilide çok güzel açmış inşallah bnimkide açar. sevgiler

Periş beğendi.
serkan_istanbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-06-2012, 22:18   #160
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi serkan_istanbul Mesajı Göster
ellerinize sağlık terasınıza bayıldım. Kocaman bir maşallah benden. kaynana dilide çok güzel açmış inşallah bnimkide açar. sevgiler
Teşekkürler sayın serkan_istanbul, elimden gelen çabayı gösteriyorum bitkilerim için, su içme ihtiyacı hissettiğimde bitkilerim aklıma gelir onlar elsiz ayaksız biz su vermezsek onlar su alamaz hep bunu düşünürüm. Zaman çok kısa, işten geldikten sonra terasıma gider ve gereken çalışmalara başlarım ama zaman su gibi akıp gidiyor. Hep böyle sirkülasyon yaşanır. Dilerim sizin kayanana dili de açar. Aman dikkat dikenleri çok kötü
Kolay gelsin saygılar sevgiler efendim...

Eski 17-06-2012, 11:17   #161
Ağaç Dostu

Adil's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2011
Yaylacı kardeşim ezan çiçeklerin çok güzel açmışlar.Ömrü 2-3 gün olsada durmadan yeni çiçekler açmaya devam ediyor.Her akşam ezanında 3-4 çiçek açarak kendini sevdirmesini biliyor.
Bahçenizdeki bu güzel çalışmalarınız için tebrik ediyorum.Çiçeklerinizle neşeli güzel günler diliyorum kardeşim.Kolay gelsin.
Trabzondan saygılar selamlar.

Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-06-2012, 11:43   #162
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adil Mesajı Göster
Yaylacı kardeşim ezan çiçeklerin çok güzel açmışlar.Ömrü 2-3 gün olsada durmadan yeni çiçekler açmaya devam ediyor.Her akşam ezanında 3-4 çiçek açarak kendini sevdirmesini biliyor.
Bahçenizdeki bu güzel çalışmalarınız için tebrik ediyorum.Çiçeklerinizle neşeli güzel günler diliyorum kardeşim.Kolay gelsin.
Trabzondan saygılar selamlar.
Eyvallah Adil kardeşim teşekkür ederim, tek uğraşım 9 m² lik bir terasta çiçeklerle uğraşmak, elimden geldiği kadar yetiştirmeye agaclar.net üyelerinin tecrübe ve bilgilerinden faydalanarak yeni şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Trabzonda olabilseydim kendimi çok şanslı hissedecektim oranın iklimi ve ekolojik yapısından dolayı yüzlerce türle uğraşabilirdim.Ben bu işi seviyorum, zevkle ve yorulmadan bitkilerle uğraşıyorum.
Maçka da yerimiz var anne- baba ordalar, onlarda toprakla uğraşmayı çok severler. 2000 Yılında Almanya'dan gelip Bolu'dan iki adet Paulownia Tomentosa fidesi almıştım(gazetelerden birinde küçük bir reklam görmüştüm o reklam yüzünden Almanya'dan buraya kısa süreliğine sırf bu Paulownia merakından Türkiye'ye gelmiştim) 12 yılda dev gibi ağaç oldular, babamın söylediğine göre gövde çapı 70-80 cm ye ulaşmış kaç senedir göremedim o ağaçları.Bende ki bitki merakı Almanya'dayken başladı, orda bile bahçem vardı (Hobi Bahçesi). Bu yaz Trabzona gelme durumum var, inşallah gerçekleşir o zaman sizlerle görüşmek isterim. Bahçelerinizi canlı görmek isterim, saygılar sevgiler ve selamlar tüm Trabzona...

Adil ve mrduran beğendi.
Eski 17-06-2012, 13:15   #163
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Yeni eklenenler
Name:  Glayör Bord..jpg
Views: 1867
Size:  48.6 KB
Bordo Glayör
Name:  Glayör Kırm..jpg
Views: 1933
Size:  43.3 KB
Kırmızı Glayör, beyaz ve pembe renklilerde yakında burda olacak
Name:  Hosta Plantaginea.jpg
Views: 1691
Size:  41.0 KB
Hosta Plantaginea , şimdilik tek açan bu diğerleri henüz uykuda

gilan, almira, sevim4 ve 11 kişi beğendi.
Eski 17-06-2012, 13:18   #164
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Name:  Lilium Asiatic (1).jpg
Views: 1581
Size:  42.6 KB
Name:  Lilium Asiatic (3).jpg
Views: 1611
Size:  44.2 KB
Name:  Lilium Asiatic (4).jpg
Views: 1592
Size:  48.7 KB
Lilium Asiatic, çiçek açması biraz uzun sürdü ama nihayet açabildi.

gilan, almira, sevim4 ve 9 kişi beğendi.
Eski 17-06-2012, 13:30   #165
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Terasıma yeni üyeler katıldı, daha önce vardı ama çiçeklenmeler bu yılın
Name:  Mavi Sabah Sefası (2).jpg
Views: 1601
Size:  46.0 KB
Mavi Sabah Sefası, diğer türlere göre biraz daha büyükçe
Name:  Maviş (4).jpg
Views: 1604
Size:  61.7 KB
Maviş çiçeklerini açtı, bir ik güne kalmaz tüm saksıyı çiçekleriyle doldurur
Name:  Üç Nokta Çiçeği.jpg
Views: 1761
Size:  39.0 KB
Üç Nokta Çiçeği(Nemophilia), daha önce tanışmıştınız fakat bir özelliğini öğrendim. Rüzgardan gövdesinin yarısından kırılmıştı bende kırılan kısmı kopardım tekrar filizlerini verdi gelişti ve şimdi de çiçek verdi. Buna çok sevindim, seneye daha kalabalık vaziyette ekeceğim tohumlarını(tohum oluşumunu gördüm ve tohumların olgunlaşmasını bekliyorum)
Name:  Aeschynanthus Radicans.jpg
Views: 2012
Size:  43.1 KB
Aeschynanthus Radicans, bu üyeyi bir seradan rica ederek bir dal almıştım tuttu gelişti ve şimdi çiçek veriyor, gövdesi üzerinde yeni sürgünler oluşuyor, çoğaltacağım.

gilan, feriha, almira ve 12 kişi beğendi.
Eski 18-06-2012, 20:51   #166
Ağaç Dostu

serkan_istanbul's Avatar

Hepsine kocaman bir maşallah.

Eski 18-06-2012, 21:28   #167
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi serkan_istanbul Mesajı Göster
Hepsine kocaman bir maşallah.
Teşekkürler Serkan bey, siz değerle üyeler yetiştirdiğim bitkileri beğendiyseniz demek ki bu konuda biraz yol almışım. Elimden geldiği kadar türleri gerek tohumla gerekse daldan veya kök ayırma yoluyla çoğaltmaya çalışıyor ve çevremde isteyenlere fide olarak veriyorum. Böyle bir durumda insanlar memnun olunca ben de mutlu oluyorum. Bazı bitkileri yetiştirmekte(özellikle tohumdan) bazen zorluk çekiyorum, tahmin ederim kullandığım toprak iyi değil, çimlendirme toprağı tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Yardımınızı bekliyorum, saygılar sevgiler efendim....

Eski 19-06-2012, 05:45   #168
Ağaç Dostu

serkan_istanbul's Avatar

Ben çimlendirme toprağı kullanmıyorum. Özellikle almıyorum yani her hangi bir toprak kullanıyorum. sevgiyle kalın

mrduran beğendi.
Eski 21-06-2012, 21:15   #169
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Name:  Ağaç Minesi.jpg
Views: 1812
Size:  61.9 KB
Ağaç Minesi ilk çiçeklerini açtı, arkasından diğerleride geliyor.
Name:  Kat.Karanfil.jpg
Views: 2071
Size:  36.8 KB
Bu Karanfil ilginç alacalı çiçek açtı fakat hemen yanında başka bir tane daha tomurcuğunu açıyor aynı dalcıkta olmasına rağmen rengi biraz farklı, tamamen açtığında fotoğrafını buraya ekleyeceğim.
Name:  Maviş(Campanula) (2).jpg
Views: 1991
Size:  46.9 KB
Maviş (Campanula) saksısını tamamen doldurdu, muhteşem bir görüntü
Name:  Maviş(Campanula) (1).jpg
Views: 1742
Size:  39.5 KB

Eski 21-06-2012, 21:34   #170
Ağaç Dostu

Anzac's Avatar

Giriş Tarihi: 23-03-2012
Sayın Yaylacı,

Birçok beğendiğim balkon/teras var ama, sizinki bir başka. Ben takip etmekten büyük zevk alıyorum. Bir kez daha ellerinize sağlık...

Anzac Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-06-2012, 09:15   #171
Ağaç Dostu

sevim4's Avatar

Giriş Tarihi: 17-04-2009
Çok güzel ellerinize sağlık.

Periş beğendi.
sevim4 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-06-2012, 10:23   #172
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 15-02-2010
Karanfil çiçeklerinin karanfil gibi koktuklarını bilmiyordum gençken.
Nasıl şaşırmıştım.
Ben çaya arılan karanfille çiçek karanfili ayrı şeyler sanıyordum.

Çiçekleriniz çok hoş.
Elinize sağlık.

toprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-06-2012, 15:36   #173
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 05-11-2008
Sayın Yaylacı,
gez gez ,bak bak bitiremedim 6 sayfayı.öyle değişik ,öyle harika çiçekler var ki,hayran kaldım.Annemde Sarıgazi Sancaktepe de oturuyor 3 yıldır.Oda teras kat,çok çiçek seviyor ama rüzgardan baş edemede,çoğu çiçeğini kaybetti,hem üzülüyor,hem her seferinde yeniden başlıyor ama yine aynı şeylr oluyur.sizin teras yakınlarda olsaydı kesin görürdük,gözden kaçacak gibi değil.saygılarımla..

Yaylacı beğendi.
nuray topcu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-06-2012, 22:27   #174
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Anzac Mesajı Göster
Sayın Yaylacı,

Birçok beğendiğim balkon/teras var ama, sizinki bir başka. Ben takip etmekten büyük zevk alıyorum. Bir kez daha ellerinize sağlık...
Teşekkür ederim sayın Anzac, elimden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalışıyorum, siz değerli dostlar için sayfayı çeşitlerle doldurarak, bilgiler girerek faydalı olmaya çalışıyorum. Sizlerin memnuniyeti beni daha iyi işler yapmaya itiyor, saygılar sevgiler efendim...

Eski 22-06-2012, 22:29   #175
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevim4 Mesajı Göster
Çok güzel ellerinize sağlık.
Teşekkürler sayın sevim4, birde şu tohum ve fide paylaşımı işini yapabilsem daha güzel olacak. Bende bulunan çeşitlerden olmayanlara vermek isterdim. Saygı ve sevgilerimle efendim..

Eski 22-06-2012, 22:33   #176
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi toprak Mesajı Göster
Karanfil çiçeklerinin karanfil gibi koktuklarını bilmiyordum gençken.
Nasıl şaşırmıştım.
Ben çaya arılan karanfille çiçek karanfili ayrı şeyler sanıyordum.

Çiçekleriniz çok hoş.
Elinize sağlık.
Sayın toprak, çaya katılan veya çiğnenen karanfil ağaç karanfildir, hoş kokulu ve otsu yapıdaki karanfil ise tamamen farklıdır. İnsan zamanla bitkileri tanıdıkça birçok özelliğini de öğrenmiş oluyor, benim de daha yeni yeni öğrendiğim bitki ve çiçek türleri var, merak ve heyecanla araştırma, sorgulama ile bitki yetiştirme yapmaya çalışıyorum. Saygılar, sevgiler efendim...

Eski 22-06-2012, 22:41   #177
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nuray topcu Mesajı Göster
Sayın Yaylacı,
gez gez ,bak bak bitiremedim 6 sayfayı.öyle değişik ,öyle harika çiçekler var ki,hayran kaldım.Annemde Sarıgazi Sancaktepe de oturuyor 3 yıldır.Oda teras kat,çok çiçek seviyor ama rüzgardan baş edemede,çoğu çiçeğini kaybetti,hem üzülüyor,hem her seferinde yeniden başlıyor ama yine aynı şeylr oluyur.sizin teras yakınlarda olsaydı kesin görürdük,gözden kaçacak gibi değil.saygılarımla..
Sayın nuray topçu, ben Kemal Türkler Mahallesindeki Bim'in arkasındaki sokakta oturuyorum, Bim'in bulunduğu binanın yanındaki binada terasım dışarıdan rahatlıkla görülebilir zaten benden başka bitki yetiştiren yok o civarda, birgün yolunuz düşerse çiçekleri görebilirsiniz. Terasın setleri üzerinde saksılar yana yana dizili, kuvvetli rüzgar esse düşecekmiş gibi ama sağlamdırlar.
Bir haftadır rüzgar aynı şiddette ve deli gibi esiyor, iyiki terasın bir kenarı cam set ile kapalı, bir de terasımı 3x3 bahçe çadırı ile kapatmıştım o yüzden çiçeklerim çok zarar görmedi.Ama artık rüzgar bitti, bu günden sonra rüzgar şiddeti normal seviyeye düşecek artık anneniz endişe etmesin.
Bu arada eğer bu tarafa yolunuz düşerse bende fide bolluğu var artık terasımda yer kalmadı, isterseniz size verebilirim. Saygılar, selamlar efendim..

Eski 22-06-2012, 23:01   #178
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Name:  Alaca Karanfil2.jpg
Views: 1601
Size:  35.4 KB
Daha önce resmini buraya eklediğim katmerli alaca karanfil aynı dalcıkta bu sefer bu renkte açtı (arka planda ilk açan karanfil çiçeğinin kurumuş hali görülüyor). Bana ilginç geldi, nedenini araştıracağım
Name:  Kına çiçeği.jpg
Views: 1833
Size:  38.2 KB
Kına çiçeği açtı, az sayıda fide elde edebilmiştim gözüm gibi bakıyorum onlara. Hava kararmış olduğu için resmini net çekemedim ama yarın gün ışığında hiç affı yok tekrar resmi çekilecek.
Name:  Latin.jpg
Views: 1516
Size:  43.5 KB
Latin Çiçeğide hava kararınca resim çektirebildi, yarına tekrar bana poz verecek şansı yok
Name:  Lisi Fide.jpg
Views: 1665
Size:  63.3 KB
Lisianthus fideleri bu kadar büyüyebildi, ne kadar uzun sürüyor fide haline gelene kadar. Gelecek sene daha erkenden ekeceğim tohumlarını, artık tecrübe edindim.

Eski 22-06-2012, 23:04   #179
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Katmerli Karanfilin ilk çiçeğinin resmi 169 no'lu mesajda görülüyor. O mesajdaki Karanfil ile yeni çekilen karanfil aynı bitkinin aynı dalı üzerinde yer alıyor. Dikkat edin lütfen..

Güzin Çakar beğendi.
Eski 30-06-2012, 12:37   #180
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Her çiçek mevsimi gelince hayata merhaba diyor.
Name:  Aycicegi ve Arı.jpg
Views: 1694
Size:  43.0 KB
Arı Ay Çiçeği üzerinde kendi gıdasını temin etmek için uğraş veriyor, bu tür arı bu civarlarda pek görülmez ama çiçeğime misafir oldu. İyide oldu hiç olmazsa tohum elde etmeme imkan tanıyor
Name:  Beş Nokta Çiçeği.jpg
Views: 1667
Size:  41.4 KB
Beş Nokta Çiçeği ( Nemophila Maculata ), daha önce rüzgardan dolayı tepesi kırılmıştı fakat daha da güclenerek yeniden çiçeklerini verdi üstelik bol miktarda.
Name:  Phlox.jpg
Views: 1554
Size:  37.5 KB
Beyaz Phlox, geçen seneden daha güçlü bir şekilde çiçeklerini verdi, bitki tüm saksıyı sürgünleriyle doldurdu (saksı büyük 10'luk saksı)
Name:  Portulaca(İpek).jpg
Views: 2539
Size:  43.2 KB
Tohumdan ekmiştim Portulaca (İpek Çiçeği), hızlı gelişim göstererek ilk çiçeğini verdi, tomurcuk halinden çiçek açmaya çok sürmedi, birkaç dakika da 0,5 cm çapındaki tomurcuk çiçeğe dönüştü.
Name:  Sahil Karanfili.jpg
Views: 2646
Size:  39.6 KB
Sahil Karanfili (Limonium sinuatum), çok ilginç bir çiçek. Mavi çiçekleri üzerinde sanki dantel dokunmuş gibi minik beyaz çiçekler. Bu çiçeğin tek rengi var bende, mor, sarı kırmızı, pembe ve eflatun renkleri var. Bulabilsem çok sevineceğim. Bu çiçeği isterseniz kesip vazoya koyabilirsiniz, merak etmeyin çiçekleri bir haftada solmaz, istediğiniz kadar uzun süre susuz vazoda saklayabilirsiniz, ömürlük.

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025