View Single Post
Eski 22-06-2012, 22:41   #177
Yaylacı
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Giriş Tarihi: 02-09-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nuray topcu Mesajı Göster
Sayın Yaylacı,
gez gez ,bak bak bitiremedim 6 sayfayı.öyle değişik ,öyle harika çiçekler var ki,hayran kaldım.Annemde Sarıgazi Sancaktepe de oturuyor 3 yıldır.Oda teras kat,çok çiçek seviyor ama rüzgardan baş edemede,çoğu çiçeğini kaybetti,hem üzülüyor,hem her seferinde yeniden başlıyor ama yine aynı şeylr oluyur.sizin teras yakınlarda olsaydı kesin görürdük,gözden kaçacak gibi değil.saygılarımla..
Sayın nuray topçu, ben Kemal Türkler Mahallesindeki Bim'in arkasındaki sokakta oturuyorum, Bim'in bulunduğu binanın yanındaki binada terasım dışarıdan rahatlıkla görülebilir zaten benden başka bitki yetiştiren yok o civarda, birgün yolunuz düşerse çiçekleri görebilirsiniz. Terasın setleri üzerinde saksılar yana yana dizili, kuvvetli rüzgar esse düşecekmiş gibi ama sağlamdırlar.
Bir haftadır rüzgar aynı şiddette ve deli gibi esiyor, iyiki terasın bir kenarı cam set ile kapalı, bir de terasımı 3x3 bahçe çadırı ile kapatmıştım o yüzden çiçeklerim çok zarar görmedi.Ama artık rüzgar bitti, bu günden sonra rüzgar şiddeti normal seviyeye düşecek artık anneniz endişe etmesin.
Bu arada eğer bu tarafa yolunuz düşerse bende fide bolluğu var artık terasımda yer kalmadı, isterseniz size verebilirim. Saygılar, selamlar efendim..

Yaylacı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön