![]() |
|
![]() |
#571 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Serkan bey bakın sizin bitkiler benim bahçeyi geçmiş hemde balkonda maşallah. Tomurçukta olan sarı gülmü? benim sarı gülüm yok oda olur inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Sn berçin, gilan, mandalinci, sevim4 çok teşekkür ediyorum. Kış aylarında diplerine sebze meyve artıklarını gömdüm. Birde iki bidonda bu artıkları çürütüyorum o suylada arada suluyorum. Bidonları yarısına kadar su kalanınıda atıklarla dolduruyorum kokusu kötü ama geçiyo onunla suluyorum. Azotlu gübre ve kompoze gübredebde karıştırıyorum. Bütün bitkilerime azar azar döküp güzelce suluyorum. Diplerini havalandırıyorum. Yaprakları genelde atmıyorum diplerine gömüyorum yeşil veya kuru halde. Başkada birşey yapmıyorum onları çok seviyorum onlarda galiba beni. Sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Ağaç Dostu
|
Herkese günaydın. Terasımdan bir kaç kare paylaşmak istiyorum. begonyalarım, petunya ve gazanyaları bayrampaşa bauhaustan aldım. 40 Krş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Ağaç Dostu
|
Bir kaçtanede eski bitkilerimden mine çiçeğim, asmam üzüm yapacak galiba 7 salkım var , altın çileğim ilk çiçeğini açtı, turuncu gülüm kuruyacak derken toparlandı biraz ufak açıyo ama olsun. Düzenleyen serkan_istanbul : 24-05-2012 saat 09:21 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Serkan bey çeşidi biraz daha artırmışsınız.Eee insan heves ediyor seviyor,sahip olmak istiyor.İstediğimiz şeyleri onlarda görebilmek bizleri çok mutlu ediyor. Üzüm ün salkım tutması çok güzel.Olgunlaşıncaya kadar ve sofranıza gelene kadar galiba hep göz hapsinde olacaklar. ![]() Hepimize bu güzel çalışmalarımızda başarılar ,kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2012
|
abi teras iyice renklenmis, maşallah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Serkan bey,asmanın salkımları şimdiden göz dolduruyor,maşallah.Kaç yıllık acaba?selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Ağaç Dostu
|
Sayın adil, berçin, cemil b çok teşekkür ederim. Asmam 5 veya 6 yaşında pek üzüm yapmadı bu seneye kadar ama yapraklarını çok sardık tüylü deil yaprakları beyaz üzüm. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Ağaç Dostu
|
Sarısaklarımı paylaşayım kış öncesi dikilmişti 3 tanesini bırakmıştım denemek için işte sonuş koca üç kelle olmuş. Clamatis için bir yandan üzgünüm bir yandan sevinçliyi aldığım cins çıkmadı r. cardinal almıştım ama mor bu ve dört çanaklı bol tomurcuklu 3 metreye yakın oldu clamatis birkaç bölümünü çektim. clamatis balkonumda yer alıyo. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Ağaç Dostu
|
terastan çileğim, hazeran, fırça çalım ve bir kaç dal acem halım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Ağaç Dostu
|
Yok ,yok!Artık kardeşim sana diyecek yok!paylaşmaya devam,biz de seyre devam.Sevgiler selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim. sizede sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#586 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim baya büyük fotografta küçük çıkmış arkadaşımın salonunda koltuklarının arasında 2 günde yaptım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Ağaç Dostu
|
Buarada tığla yelek şişle yelek artı dantel etamin işi de biliyorum yaptıklarımı arada çekip paylaşayım o zamn |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Şaşırıp kaldım,terasınızda enginar bile yetiştirmişsiniz ellerinize sağlık,dilerim kocaman bir bahçeniz olsun.Kim bilir neler yaparsınız. Kırkbir kere maşşallah..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#589 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yaptıklarınızı görmeyi çok isterim.. Hattâ örgü başlığı yok sanırım.. Bir tane olmalı mı acaba ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
Ağaç Dostu
|
Dantel gibi tığla yaptığım yelek, bir dantel örtü, işlediğim namazlık, mutfak dolaplarına yaptığım bir parça ve buzdolabındaki etamin işi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Ağaç Dostu
|
terasımdan bir kaç karekaktüs çiçekleri katlı saksımdaki verbanalar dahliyalarım ve kavunum meyve veriyo maşallah. ortancam onu aydınlık bir yere aldım artık ayılıp bayılmıyo ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Ağaç Dostu
|
Katlı saksımım iki tarafından şimdiki hali verbanaları çok seviyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Terasınızı devamlı takip edenlerdenim. Sizin bitkileri, bitkilerinizin de sizi çok sevdiğini biliyorum. Bugün terasınızı cıvıl cıvıl görünce içim açıldı. Tek kelimeyle muhteşem görünüyor. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Ağaç Dostu
|
sevgili selis ben yaptım yapmadığım bir şey için asla konuşmam teşekkür ederim. g.çakar çok teşekkürler terasıma ne zamn ıstersenız tabıkı gelebılırsınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Ağaç Dostu
|
Eğer İstanbul'da olsaydım,sabah kahvaltısında sizdeydim...sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sizin terasınızda benimkinden aşa deil maşallah o çilekler, çiçekler ve o zeus galiba sevmek isterdim yolunuz düşerse beklerim. Mühim olan gönüller bir olsun kardeşim. Bakın gelmiş kadar oldunuz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Ağaç Dostu
|
iyi akşamlar herkese. İki saksı yaprak güzelim oldu terasta yerlerini aldılar. Bunun yanında 3 adet yeni sardunya çeliği çiçeklerini kopartmadan ekim yaptım. Biri toz pembe beyaz diğeri koyu ikirenkli bir sardunya sonuncusu gül sardunya kan kırmızı. sonuncusu soğan çiçekleri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Ağaç Dostu
|
Ortancam renkleniyor normalde pembeydi ben dibine ne bulduysam gömmüştüm çivi falan. Latin çiçeği çok güzek bir kokusu var. Ekinezyam tomurcuklandı, üç renk olarak almıştım.. Kalanşom tozpembe. clamantisim, resim daha net oldu. cinsini bilmiyorum ben kırmızı r.cardinal yazıyodu etiketinde bauhaustan almıştım. olsun ben bu rengide seviyorum ve bir sürü tamurcuk var.dr.rupel tırmanışta çiçekleri geçti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2012
|
Yaprak güzeli,ortanca ve kalanşo çok güzel ve sağlıklı gözüküyorlar maşallah.Bende çelik olarak yaprak güzeli vardı suda kötü olmaya başladı köklenmeden diktim son anda.Şuanda çok iyi toparlandı yeni yaprakları bile çıkmaya başladı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|