![]() |
|
![]() |
#631 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Valla pes doğrusu! Bizim kavun ve karpuzlar daha tefek atmamıştı iki gün öncesine kadar. Hıyarlar tamamda, dolma biberler daha ceviz kadar. Sivri biberlerde kurşun kalem ucu kadar. ![]() Sevgili serkan_istanbul; Sadece sebzeler değil sardunya türleri ve diğer bitkilerinizinde son derece mükemmel bakıldığı belli. Hepside çiçekten yıkılıyor. Sağlık içinde keyfini sür. Selam ve sevgiler. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Sayın Serkan terasınızı tekrar tekrar geziniyorum burdan terastan çok 1 dönüm arazi gibi duruyor çok güzel ve sıcak hele o el sanatlarınız varya muhteşem hani size yaşlı amca utanacak ne var demiş ya ne utanması boş vakitlerini kadına ve çocuğa şiddet uygulanan bu dünyada siz bir örneksiniz tebrik ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Sayın orhan bey, esin ve gülenmelek çok teşekkür ederim. Ziyaretiniz beni çok sevindirdi. Kış içinde hazırlık yapmıştım topraklarıma kuru dallar ev artıkları ve çok az azotlu gübre takviyesi yaptım. Ilkbaharda da hepsini alt üst ettim toprakları havalandırdım. İçtiğim çay posalarını ve bazı atıkları döküyorum diplerine. ( patates kabuğu, kabak ve domates artıklarını robottan geçirip. Yakupa gelince çok sevimli konuşuyoda taklitler yapıyo o bana göre yakupcan ama kedisi yakup diyo biraz inatçı. Ama daha çok genç ondan. Sabahları beni beşbuçukta da kaldırıyo olum olum diyerek. Sardunyalara gübre henüz vermedim galiba beni sevdiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Ağaç Dostu
|
çok teşekkür ederim nilgun doğan hanım. Keşke arazi olsaydı. Ama buda yeter. Sevgiyle kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Ağaç Dostu
|
Günaydın bir kaç tanede kaktüslerimden eklemeliyim. isimlerini bilmiyorum baştan söyleyeyim. sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Ağaç Dostu
|
Bir kaç tane daha; |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2012
|
Maşallah gerçekten.Bu kaktüslerin sırrı nedir siz biliyormusunuz ? Bende bir türlü büyümüyorlar,çiçek açmıyorlar,ya kuruyorlar yok oluyorlar ya da çürüyüp yok oluyorlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Ağaç Dostu
|
İzninizi almadan bir fotoğraf paylaştım sayfanızda kusura bakmayın.Ama bu kaktüsümde yan kısmında yara gibi çürüme gibi bir oluşum var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Ağaç Dostu
|
Kaktüsünüz bence güneşten etkilenmiş olabilir veya üzerine slikonla yapıştırılan çiçek buna sebep olmuş olabilir. Sıcak silikonla ypıştırıyolar sanırım o yüzden. Yinede kaktüsten daha iyi anlayan arkadaşlarada sormanızı tavsiye ederim bence hiç sakıncası yok sayfamda yayınlamanızın terasım herkese açık. Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
serkan abi bayılıyorum valla terasınıza yakın olsam hergün çay içmeye geleceğim valla ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim kardeşim neden olmasın her zamn beklerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Serkan bey, söylenecek tek bir şey var hepsi çok mükemmel. Sizin terasınızı şöyle tarif edebilirim "Renklerin Dans Ettiği Yer", her renk var yeşilden en uç kırmızıya kadar. Tebrik ederim, bu işin bir sırrı olmalı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Ağaç Dostu
|
glayöller açtı. Biberlerimi opladım 3 kilo kadar var fazlası vardır eksiği yoktur. Maşallah. çeri domateslerimden olgunlaşanlar ve nanelerim biçtim kurutacağım bu 4. sefer olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Ağaç Dostu
|
Bir kaç resim daha. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Ağaç Dostu
|
devam edeyim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-02-2010
|
Gözlerimiz bayram etti yine. Paylaşımınız için teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
maşaallah,bol hasatlar,.glayöller saksıda mı ,ne güzel olmuşlar öyle.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Ağaç Dostu
|
çok teşekkür ederim sn toprak, nuray topçu benim bütün bitkilerim saksıda teras malum 5. Kat üstünde sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
iyi o zaman,ben de saksıya diktim,gelişmiyorlar gibi geldi.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Ağaç Dostu
|
Saksıyı ben biraz büyük seçtim. Geçen sene ekim yapmıştım glayölleri bu sene bir sürüde yavruladılar. kırmızılar daha açmadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Ağaç Dostu
|
verbanalarımdan bazıları maşallahları var bir çoğu 4 yaşında. Bir kaç renk yeni dallardan kolay kökleniyorlar. Dalların altında kök gözleri varsa hiç üzmeden nereye sokuştursam tutuyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Ağaç Dostu
|
devam terasım şenlikte birde yağmur yağdı gece ve sabah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Ağaç Dostu
|
Zakkumuma ayıp olmasın bir açtı maşallah iki renk var aynı saksıda açık pembe ve kokulu katmerli koyu pembe |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Ağaç Dostu
|
.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#657 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2011
|
Alıntı:
Emek verdiğiniz ve karşılığını fazlasıyla aldığınız görülüyor. Terasınızın daha da şenlenmesi dileği ile... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Ağaç Dostu
|
oof offfff... maşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Sevgili Serkan,diyecek sözüm kalmadı sana,kavunu da gördüm ya saksıda.... Bende ki glayöller de açmaya başladı ancak bir sorunum var.Tomucukların çoğu açmadan kuruyor,bunun nedeni ne olabilir?yardıcı olursan sevinirim.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim. Sn asya ceylan ve berçin. Bu arada kavunmu yedim bile. Keçke resmini çekseydim. Besin eksikliği fazla sulama az sulama neden olmuş olabilir. Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|