![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sayın Dudi begonviller harika teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Rica ederim sevgili fikreneren zevkle paylaşıyorum ![]() Teşekkür ederim sevgili loveflower, kahve ağacının çiçeklerinin kokulu olduğunu söylüyorlar. Fakat benimki henüz o seviyeye gelmedi. Bu sene ümit ediyorum çiçeklensin diye ama hiç acelem yok onu çok seviyorum. Böğürtlenim yine canlanmaya başladı. Yarın ya da öbür gün yeni fotoğraflarını paylaşırım. Serada çeşit çoktu. Gittiğimde gelen ürünleri henüz yerleştirme aşamasındaydılar. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Alıntı:
Ben de istanbulda oturuyorum hangi seraya gidiyorsunuz,ben de faydalanırım sayenizde![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok sevindim Anadolu yakasındaymış,bana da yakın sayılır,çok teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sezon süper başlamış Dudi ![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Allah, sana tez günde bahçeli bir yer versin. Baksana bunların hepsi bahçelik. Hatta lilium bile. Not:Çok istersen gerçekleşirmiş. Sende, habire iste, isteyenin bir yüzü... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir de vazgeçtiklerimi görseniz tarlan olması lazım derdiniz ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Çiçeklerin çok güzel sevgiili dudi,bolkanda ne güzel yetiştirmisiniz çiçekleri |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sayın Dudi çicekler nefis.Bahar iszde erken uyanmış.Önce biz sizinkileri izleyelim.sizde sonra bizim çicekleri izlersiniz böylece çifte bahar yaşamış oluruz.. |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili dudi sezon güzel başlamış ellerine saglık... |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Bahceleri gezmekten balkonlara fazla ugrayamiyorum ama gezebildiklerim güzel sürprizlerle dolu oluyor. Balkonunuzdaki bitkiler cok güzel. Bazen balkonda cicek bakmak daha kolay diye düsünüyorum. Bahcede cim bismesi var, isi hic bitmiyor. Saksida daha bir korunuyor sanki bitkiler. Güzel balkonunuzda keyifli bir yaz dilerim. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Sakız kız ;)
Bugün aklıma takıldı. Forumda biryerlerde okudum ve ben de almalıyım dedim. Seraya gittim ve gül gibi açan sardunya istiyorum dedim. Bana bu aşağıdaki sakız kızı verdiler. Nasıl sizce? Bir de, doğru teşhismi acaba gül gibi açanlardan mı bu? |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Doğru söylüyorsunuz arkadaşlarda aramaya sormaya devam edeyim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Dudi'ciğim sakız sardunyan çok güzel ama gül sardunya değil.Gül sardunyanın çiçeği daha katmerli oluyor. Aynı bu resimdeki gibi ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|