![]() |
|
![]() |
#241 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dudi; Bende, o kadar zıpçıktı gördüm, böylesine bol çiçek açan ve de sağlıklısını ilk kez görüyorum. Pembeniz de güzel! Belki o da bugünlerde coşmuştur. Çünkü o da çok bakımlı. Elleriniz dert görmesin. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Hepsi de çok güzel Dudi'ciğim ama küçük kardeşin hepsinden güzel ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dudi kohlera çiçeğinden yıllar önce bende de vardı ama ölmüştü.çok güzel bir çiçek.Bu arada kardeşin kaç yaşında merak ettim,sanırım yaş farkı fazla gibi aranızda(kızım yorum yapıyor,acaba benden büyük mü diye,o da merak etti yani).O da çok güzel çıkmış maşaallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2010
|
sevgili dudi çiçeklerin çok güzel.sevgiyle bakıldıkları belli.allah nazarlardan saklasın.kardeşine de sağlıklı uzun ömürler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-11-2010
|
harika yok yok ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-01-2011
|
Orkideler muhteşem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Dudi abla ne kadar çok güzel güllerin varmış. Niye görmediysem artık. Bu kadar çiçek olduğuna göre ortam biraz geniş galiba. Küpe çiçeğiyle gülleri çok kıskandım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Ağaç Dostu
|
Hoşgeldin balkonuma Furkan'cım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Ağaç Dostu
|
Bugüne kadar, Safran bitkisini pek merak etmeniştim doğrusu... Ama onun soğanlı bir bitki olduğunu şimdi öğrendim. Bu doğru. ![]() Birçok arkadaşımında belirttiği gibi, kardeşin de bir çiçek kadar taze ve duru bir güzelliğe sahip. Sağlıklı ve çok yaşasın..! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Ağaç Dostu
|
Evet Orhan hocam safranım yine canlandı. Zamanı geldiğinde yine açacak, o zamanda fotoğraflarım, belki bu sene daha çok açar ![]() ![]() Kardeşim de bir çiçek ve dediğiniz gibi tazecik ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Dudi, Dar alanda harika paslaşmalar yapıyorsun. Çalışmaların çok güzel. İlgi ile izliyorum. Kardeşine de selamlar. Güzelliğini senden almış herhalde. Kohleria'ya bayıldım doğrusu. Ne kadar da güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dudi, küçüçük balkonda harikalar yaratmışsınız, bu ne güzellik böyle ağududular güller, bunları küçük bir balkonda yetiştirdiğinize inanasım gelmiyor, sizden korkulur inan ki. Ya şöyle 2-3 dönüm bir bahçeniz olsa neler yetiştirirsiniz tahmin bile edemiyorum. Her şey çok güzel eline sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|