![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
sevgili dudi balkonunda ne güzel çiçekler yetiştirmişsin,kahve ağacını ilk kez görüyorum,kokusu varmı?Böğürtlenlere inanamadım zaten ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Dudi'ciğim kahven maşallah çok sağlıklı görünüyor tohumdanmı yetiştirdin acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili günebakan, hayır küçücük bir fideyken sevgili romantikten aldım ![]() Teşekkür ederim sevgili sariefe ![]() Teşekkür ederim sevgili acemifüsun, çimlenirler bence, büyümeside çok rahat endişe etmeyin, bence kolay bir bitki kahve ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
Merhaba sevgili dudi 1 yıldır aranızda yoktum,şükür kavuşturana.balkonun 1 yıl içerisinde ne güzellikleri misafir etmiş,ellerine sağlık umarım bu yıl dahada güzel çiçekler yetiştirirsin. Bizlerde zevkle takip ederiz sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sabah sabah harika bir görsel keyif oldu benim için .Bende büyüyen bir küpelin var unutmadın sanırım .Pazartesi Tekirdağ'a dönüyorum .Ağaçlar net doğum gününde getiririm sana Umarım bir terslik olmaz görüşmüş oluruz.Olmadı bir Beşiktaş yaparsın artık küpeli uğruna ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili dudi ellerine sağlık çiçeklerniz harika büyük bir zevkle inceledim bahar geldi bol çiçekli olman dilegiyle sevgiyle kal |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Sevğili dudi ingiliz küpelin yaşıyormu acaba benim açelyalarım yaprakları dökülüyor nedendir acaba bilgin varmı saygılar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Ergün amcanın küpe çiçekleri :)
Bugün o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Komşularımızdan Ergün amcaya rastladım. Çiçeklerini fısfısla suluyordu. Hal hatır faslından sonra sanki biliyormuş gibi istermisin küpe çiçeklerinden demezmi; ben de istemezmiyim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dudi; Bu yıl bir veya iki Begonvil alıp getiresim var. Fotoğraflar içinde begonvilde var. Fiyatı hiç dikkatini çekti mi? Veya sordun mu? Samsun da daha pahalı olacağını düşünüyorum. Ayrıca burada fazla seçeneğim olmaz. Bu arada yeni küpelilerini güle güle büyüt. sevgi ve selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Sağol Dudi. Memnun olurum. Bende renk ve fiyat araştırmasına başlayacağım. Antalya' dan getirtmek istemiyorum. Samsun iklimine adaptasyonu zor olabilir. Ama Marmara Bölgesi üretimi olursa daha az sorun yaşarım diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Gözün aydın Didi'ciğim herkese lazım bir Ergün amcaymış ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Güle güle büyütmen dilegiyle sevgili dudi çok mutlu oldugunu buradan anlayabiliyoruz sevgiyle kal.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Ah ah benim hiç Ergün amcam olmadı Dudi abla biliyor musun ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Evet seninde Dudi ablan var. Büyüsünler, istersen çelik veririm. Güller ne alemde? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dudi acaba gittigin serada kaç çeşit küpeli çiçegi vardı sordunmu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |