![]() |
|
![]() |
#212 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dudi, zıpçıktılara bayıldım.Koca saksı soğan ektim geçen yıldan, bir kaç tanesi yaprak ucu gösterdi, bir tanesi çiçek açtı, başka hiçbir gelişme yok. Ama zıpçıktı ısrar edeceğim bir çiçek. Lavanta da çok hoşuma gidiyor, iki yıl denedikten sonra geçen yıl noktayı koydum, vazgeçtim ![]() Sizlerin balkon ve bahçelerinde seyredeceğim onu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Ağaç Dostu
|
Zıpçıktılarda sene geçtikçe çoğalıyor. Bu beyazlar 10 senelik var neredeyse, diğer pembe olanları geçen sene ekmiştim. Geçen sene tek tük açtı. Bu sene 7-8 tane tomurcuk verdi. Açacak bakalım o zaman fotoğraflarım. Zıpçıktı çoğalmak için biraz vakit istiyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Ağaç Dostu
|
Geçen yıl ve önceki yıl saksıda denedim, ikisi de yaşamadı, geçen yıl ayrıca yabani lavanta(karabaş otu ) ekmiştim o da kurudu. Bu yıl bir saksı karabaş otum var, kurumuş görünüyor, ama sabredip bekliyeceğim, seneye tekrar yeşerebilir, doğadakiler de yazın kuruyup, baharda tekrar yeşeriyor.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Sevgili Dudi, ilk defa senin sayende beyaz zıpçıktı gördüm ne kadar güzelmiş oda pembesi gibi asil duruyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Dudi lavanta yetiştiremeyen biri olarak lavantana ve diğer çiçeklerine bayıldım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Dudicim çok güzel bendekide beyaz açtı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Ağaç Dostu
|
Beyaz zıpçıktı saksımın bugünkü hali ![]() ![]() Düzenleyen Dudi : 12-09-2010 saat 21:46 Neden: ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Off çok güzel görünüyor Dudi'ciğim bu güzellere bakmaktan etrafı göremiyoruz zaten ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Çok güzeller |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |