![]() |
|
![]() |
#331 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Ağaç Dostu
|
Sakız kız ;)
Bugün aklıma takıldı. Forumda biryerlerde okudum ve ben de almalıyım dedim. Seraya gittim ve gül gibi açan sardunya istiyorum dedim. Bana bu aşağıdaki sakız kızı verdiler. Nasıl sizce? Bir de, doğru teşhismi acaba gül gibi açanlardan mı bu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Dudi'ciğim sakız sardunyan çok güzel ama gül sardunya değil.Gül sardunyanın çiçeği daha katmerli oluyor. Aynı bu resimdeki gibi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Ağaç Dostu
|
Evet günebakancığım ben de farkettim ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Dudi : 05-04-2011 saat 10:55 Neden: ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Ağaç Dostu
|
Dedim ben sana dimi yeni bitkiler içinmi diye. Hadi hayırlısı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Ağaç Dostu
|
Çok sağol Dudiciğim. Düşünmen yeter. Ölenlerin yerine çok sayıda çelik topladım, buralardan. Açsınlar da, gül gibi açan olursa ben sana göndereyim. Sevgiler... Düzenleyen Sevgi Durul : 05-04-2011 saat 12:45 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dudi; İstanbul' daki evimizin balkon demiri kenarlarında, eşimin 8-10 saksı sardunyası vardı. Samsun' a gidiş gelişler başlayınca bakımsız kaldılar. Bir kısmı kurudu. Günebakan' ın fotoğrafladığı gül sardunyanın aynısından vardı! Vardı diyorum çünkü şimdi bakıverdim, şu anda çiçekli olan birkaç tanede o yok. Eşim, ''o biraz geç açıyordu. Açmayanlar arasında olabilir.'' Diyor. Sanırım mayıs sonllarına kadar hepsi açar. Ben mayısta burada olmam ama eşim seçimlere kadar burada kalacak. O zamana kadar bulamazsan, bizdekide hala sağ ise, sana bir şekilde ulaştırıverecek. Ama sen, yinede aramana devam et. Çünkü kuruyup kurumadığından emin değiliz. Zira biz aralık sonunda geldiğimizde, birazda bakımsızlıktan çiçekleri kalmamış oluyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili dudi zıpçıktılar ne durumda acaba görüntüleri muhteşem |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sakız sardunyalar çok güzel çiceklerden.Çok ta renkleri var.seveceksenizdir büyük ihtimalle.Bende de olması lazım katmerli .Henüz daha çicek açmadılar.Açınca haberdar ederim sizi. selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sevgi ablacığım ![]() hahahahaha evet Füsun ablacığım patlamış patlamış ![]() ![]() Düzenleyen Dudi : 20-04-2011 saat 22:49 Neden: ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Dudiciğim, gül gibi açan sakız sardunya var ben de bir ara sana çelikleyeyimde, ulaştırayım ne dersin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Ağaç Dostu
|
Harika görüntüler Dudiciğim sakız biraz büyüsün çok daha güzel görünecek bir fikir vermek isterim kabul edersen sakız sardunyalar saksının her tarafını doldurmuyor boş kısımlarada bodur sardunyalar dikersen daha güzel görüntüler çıkar meydana ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|