![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Bayıldım petunyalarınıza hemen bugün bir kaç petunyada benim terasa gelecek galiba. Gerçi o kadar çoğaldiki türler delimisin olum diyorum ama görüncede dayanamıyorum. Ben maşallah diyeyim. İyi güneler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kaybettik
|
Petunyalar çok güzel Hakkı bey. Dün bizim çiçekçide sarkan petunyalar vardı. Pastel renkler saksıda salkım salkım. Diğerlerindende çok güzel renkler çeşit çeşit . Ama ben kredimi sakız sardunyalardan yana kullandığım için petunya alamadım![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevim Hanım bahsettiğiniz sarkan petunyalar fide halde mi satılıyordu? Ben bir türlü edinemiyorum. Sakız sardunya tabii ki kalıcı yatırım olmuş. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() Sakız sardunyaların başka renkleride vardı ben üç renk aldım. Güzel renkler. Ceylanlarda vardı çeşit çeşit öyleyken çoğu satıldı dedi. Göremedim yani değişik renkler. Çok güzel koyu bordo vardı. Pazar kurulmadan önce gel dedi çiçekçi. Bir gün önceden serasına gitmek lazım eşim götürürse )) |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Serkan Bey, petunyaları ben de çok seviyorum. Bol bol dikmeli yaz boyu çiçekli olmaları çok harika. Herkese tavsiye ederim. Ani kayıplara karşı beğendiğiniz renklerden fazla dikin, saygılar.. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| balkon, çatı, kasımpatı, sardunya, teras |
|
|