![]() |
|
![]() |
#241 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Hakkı Şen;660704]Sayın Füsun Hn. internette sera gölgeleme diye arama yaptım, karşıma çıkan bir izmir firması oldu 6 metre x 5 metre ölçüsünde delikli kumaş diyebilirim seralarda ve açık alanda çiçek satışı yapılan yerlerde görmüşsünüzdür. Bu ölçülerdeki malzemeyi klipsleriyle birlikte 25,00tl gibi çok uygun bir fiyata aldım. Terasta gerdirmek için demir profilden bir iskelet yaptık yeğenimle birlikte. Yani bana çok ucuza mal oldu. Ben de aramaya yapayım, fikir verir, çok teşekkür ederim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Ağaç Dostu
|
http://www.golgelik.net/iletisimformu/ Sevgili acemifüsun yukarıda verdiğim linkte firma adres ve telefonları var. Çok yardımcı oluyorlar. Yalnız bana tavsiye ettikleri gölgeleme oranı bence az, yakıcı güneşte daha fazla gölge olması gerekir diye düşünüyorum. Siz de bir bakın isterseniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Ağaç Dostu
|
Hakkı bey kızgın güneşe maruz kalan bir çatı ortamında ailecek buluşma noktası haline gelen çok güzel bir çardak yapmak mükemmel bir girişim. Çok hoşuma gitti. Benim gibi bir tutam yeşil içinde huzuru bulan bir kişi için yarattığınız ortam çok ilgi çekici. Bu arada mavişinizde emektar tencereniz içinde ne hoş çiçeklenmiş. Sanki fotoğrafta gelinde tadıma bakın der gibi… |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Hakkı bey bir tencere dolusu maviş muhteleşem ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Tencerede maviş çok güzel olmuş benimkiler henüz çiçeklenmediler,beyaz maviş isterseniz seve seve gönderirim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Ağaç Dostu
|
Tabi dibi delik sayın metafiz. Zaten oldukça eski bir tencereydi. Bir tornavida ile kolayca dibine delik açtım. Keçi gübresi yaydım yüzeyine birden iştahlandı. Bu yıl hatta bir iki ay evvel ufacık bir fideydi. Tüm yüzeye yayıldı gelişimine ben de pek hayret ettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
hepsi çok güzeller ama sardunya ve yıldız çadırınız ayrıca çok güzelmiş, ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sevgili hüzün. Yıldız çiçeği Adalet ablamın gönderdiği tohumlardan. Ona da Güler Hn. yollamış. Eğer tohum alabilirsem ben de bir kaç kişiye yollayacağım. Ne kadar güzel olur değil mi? Sardunya kardeşimden bir çelik almıştım ilk sene öldü ölecek derken ancak ikinci sene çiçeklerini görebildim. Sağlıkla kalın.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Sevim Hn. Bu tencereyi atıl vaziyette görünce hemen aklıma saksı olarak kullanmak geldi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Ağaç Dostu
|
Tamam artık tencere tavaları da atmıyoruz çok güzel mavişler yetiştirelecek ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Ağaç Dostu
|
Aynen öyle sevgili günebakan. Tencere tava atmıyoruz. ![]() Sardunyalar nasıl ama? Onlarla gurur duyuyorum. Kipa'ya anneler günü için gelmişti, fiyatları 6.99 gibiydi. Elde kalanlara promosyon yapıp 1,00 TL' den sattılar. Ben de ne varsa aldım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Ağaç Dostu
|
Çok iyi yapmışsınız harika görünüyorlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Ağaç Dostu
|
Ne kadar güzel, ne kadar şık, çiçeklerinden yaprakları ve tenceresi görünmeyen mavişinize bayıldım Hakkı bey. Kıskanılacak güzellikte. Sarkmamış hali mükemmel... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-03-2010
|
Terasınız ve çiçekleriniz muhteşem. Emeğinizin karşılığını almak ne güzel. Maviş çiçeğine bayıldım. İlk kez gördüğüm bir çiçek. Ankara da hiç görmedim. Tohumdanmı yetiştirdiniz, fide halindemi aldınız. Ben de almak isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |