![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Sevim Hn. Bu tencereyi atıl vaziyette görünce hemen aklıma saksı olarak kullanmak geldi İyi ki de öyle yapmışım gerçekten![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Tamam artık tencere tavaları da atmıyoruz çok güzel mavişler yetiştirelecek ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Aynen öyle sevgili günebakan. Tencere tava atmıyoruz. ![]() Sardunyalar nasıl ama? Onlarla gurur duyuyorum. Kipa'ya anneler günü için gelmişti, fiyatları 6.99 gibiydi. Elde kalanlara promosyon yapıp 1,00 TL' den sattılar. Ben de ne varsa aldım 7 adet saksılı sardunya 7,00 TL Aldığımda durumları çok kötüydü biraz sıvı besin biraz ilgi alaka hepsi harika çiçeklendiler. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Çok iyi yapmışsınız harika görünüyorlar ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-03-2010
|
Terasınız ve çiçekleriniz muhteşem. Emeğinizin karşılığını almak ne güzel. Maviş çiçeğine bayıldım. İlk kez gördüğüm bir çiçek. Ankara da hiç görmedim. Tohumdanmı yetiştirdiniz, fide halindemi aldınız. Ben de almak isterim. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben de toplantıda bir arkadaştan almıştım küçük bir fide, çok yavaş büyüyor. bir iki yaprak verdi o kadar. Umarım bizimki de hızlanır biran önce. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Hakki bey terasinizi ilk sayfadan baslayarak gezdim. Cicek cesidiniz, saksilarin duvardaki zarif durusu, hele o kasimpatilariniz hayran kaldim. Dilerim gönlünüzdeki bahceye kavusursunuz ancak siz kücük bir cennet bahcesi yaratmissiniz zaten. Terasta keyif yapmak da cok güzeldir eminim. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Benim mavişimin durumu da aynı. 3 ay geçti ve 6-7 tane çok küçük yaprak verdi. O yapraklar hiç gelişmedi öylece duruyorlar. Toprağı çok çabuk kuruyor, suluyorum sürekli. Acaba maviş için bir formül bilen var mı? Bu sayfadaki o maviş de neydi öyle, resmen çıldırmış. Bizimki de öyle olsun değil mi ama ? |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Asuman hn. ve sevgili Zühre hn. Maviş için özel bir şey yapmadım. Normal bahçe toprağında ekilmiş durumda. Küçücük bir saksıya ekmiştim, sonra tencereyi bulunca toprağı ile birlikte oraya aktardım. Yüzeye bir cm kadar hayvan gübresi yaydım. Çiçeklenme başlayıncaya kadar güneş alan bir yerde tuttum. Sonrasında biraz gölgeye aldım, malum İzmir'in kızgın güneşi açmış çiçekleri yakıp geçiyor. Güneş gören yerde dallar daha kısa dik ve sağlam oluyor. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Hakkı bey,Allah büyük inşallah bir bahçenizde olur,herşey gönlünüzce olsun,bu mevsimde kasımpatlarınızın açması çok enterasan ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Galiba olacak gibi duruyor Bir kaç yer var onlarla ilgileniyorum ama biri olmazsa diğeri mutlaka ve de inşallah. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| balkon, çatı, kasımpatı, sardunya, teras |
|
|