![]() |
|
|
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-08-2009
|
aman tanrım üstünde tomurcukla ne öylee.. maşalllaaahh |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Kasım patı çok güzel açmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Hakkı bey terasınızdaki çiçekleriniz herzamanki gibi çok güzeller, petunyalar İzmirde sıcaklarda keyifleri kaçıyor ama eylül ekim gibi neşeleri yerine geliyor, kasımpatlarınızın hepsi çiçek açtığın da tam bir görsel şölen olacak, siz de benim gibi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevim4 çok teşekkür ederim, on gün kadar sonra hepsi açmış olur o zaman tekrar fotoğraf yükleyeceğim. Sevgili Fatoş Hn. petunyalara onbeş gün kadar önce veda ettim, sizde hala duruyor mu yoksa? Dediğiniz gibi kasımpatları şölen hazırlığındalar az kaldı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş Hn. petunyalara onbeş gün kadar önce veda ettim, sizde hala duruyor mu yoksa? Dediğiniz gibi kasımpatları şölen hazırlığındalar az kaldı ![]() Sevgili Hakkı bey çoğu petunyamı sıcaklarda kaybettim, sadece bir tanesi duruyor,havalar serinleyince keyiflendi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
2.resimdeki sardunyadan ben de çelik dikmiştim ama taşınırken kaybettim.Ayrıca kasımpatılar ve ve diğerleri çok güzeller gerçekten Hakkı bey ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Kaybettik
|
Kasımpatılar o haliyle bile çok güzel, açtıklarında harika olacak. Kaktüsünüz de güzel. Benim de var. Seviyorum ben onu çok zahmetsiz, nazsız, insanı yormayan bir kaktüs. Güle güle büyütün çiçeklerinizi. Gazanya için teşekkürler hakkı bey, utandırıyorsunuz beni. O kadar cömertsiniz ki. Daha önce de kasımpatılardan fide yollarım isterseniz demiştiniz. Çok mahcup oluyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Moderatör
|
Fırsat buldukça daha evvel dolaşamadığım bahçeleri, teras ve balkonları dolaşıyorum. Bu sabah da Hakkı Şen'in terasında doya doya dolaştım. Terasın ilk hali ile son hali arasındaki muazzam farkı görünce kendisini tebrik etmek geldi içimden. Ellerinize sağlık, harikalar yaratmışsınız. Bütün çiçekleriniz çok güzel, canlı ve iştahlı. Beni en çok memnun eden şey de sizin sorduklarınıza bilen arkadaşların yarışırcasına cevap vermeye çalışmaları ve sizin de başardıklarınızı, size sorulan sorulara aynı içtenlikle cevap vermeniz. İşte bu agaclar.net'li olmanın farkı galiba. Gönülden paylaşım. Birkaç flu fotoğrafınız var, onları silebilirseniz terasınızı anlattığınız başlığınız çok güzel ve örnek olacak. Bütün bu güzellikler içinde sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Güler Hn. öncelikle ziyaretiniz için teşekkür ederim. Tavsiyeniz üzerine bana da kötü görünen flu fotoğrafları temizledim. Nasıl yapacağımı bilmediğimden daha evvel silemedim. Ancak şimdi deneme yanılma yaparak halledebildim. Tavsiye ve temennileriniz için teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Çok muhteşem görünüyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |