![]() |
|
![]() |
#182 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Fatoş hn. Emekli olmadan sabah sefası ekmeyeceğim bir daha. Sabah açıyorlar onların seyrine doyamadan işe gidiyorum geldiğimde hepsi kapanmış oluyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Ağaç Dostu
|
Bugün petunyalardan biri tamamen ölüp gitmiş. Hiç anlamadım. Gayet sağlıklıyken nasıl oldu da bozuldu. Yapraklarına hep bakıyordum yapışkanlık falan var mı diye. Böyle olunca insanın hevesi kırılıyor. İnşallah başkası bu duyguyu yaşamasın. Sevgili acemifüsun, gerçi size ben hala acemi diyemiyorum ama ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hakkı bey, petunyalara bayıldım çok güzeller sağlıkla tadını çıkarın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Hakkı bey kayıplar devam ederse ben rozetlerle devam edeceğim, yine de siz bilirsiniz ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili acemifüsun, bugün kuruyan petunyalar yerine bodur aslanağzı aldım. Rengarenk sanırım onlar da güzel olacak. Duvara astığım saksılara diktiğim için rozetlerin çiçekleri çok yukarda kalır, göremem diye düşündüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Ağaç Dostu
|
Petunyalar coşmakta gecikmeyip bizi haklı çıkarmış.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu
|
Evet Sn asumandilek gerçekten görülmeye değerdi petunyalar ama birkaç kök aniden kuruyunca söküp atmak zorunda kaldım. Yerine aslanağzı diktim. O şekilde fotoğraflarım ![]() Güzel temennilerinize teşekkür ederim. Domatesler de seyirlikti az olunca insan yemeye kıyamıyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Ağaçsever
|
Merhaba Hakkı abi kargom cumartesi akşam elime ulaştı ancak dün nöbete gittim daha yeni geldim o yüzden haber veremedim.Yalnızca o uzun olanı tanıyamadım ve de o biraz kurur gibi olmuştu,umarım yaşatabilirim hepsini.Tekrar teşekkür ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Ağaç Dostu
|
Vay vay vay sizin gelişmeler boğaza doğru yayılmış ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-05-2010
|
Sayın Hakkı Şen, Benim bahçemde yapamadıklarımı siz terasınızda yapmışsınız. Emeğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Ben domateslerimde henüz çiçek bile göremedim,siz koparmışınız afiyet olsun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2008
|
bayıldım görüntülere... Ellerinize emeğinize sağlık. Afiyet olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Ağaç Dostu
|
Hakkı bey, domatesler harika görüntüsüne rağmen lezzetsiz olabiliyorlar. Dediğiniz gibi tarla domatesleri daha lezzetlidir, ama biraz da bizim katkımız oluyor lezzet konusunda, sulamayı fazla kaçırdığımızda lezzeti kaybediyoruz malesef. Yine de kendi emeğimizle meydana getirdiğimiz sebzelerimiz satın aldıklarımızdan daha değerli. Sarmaşıklar müthiş, mavi olan özellikle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
balkon, çatı, kasımpatı, sardunya, teras |
|
|