![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili Hakkı Şen,terasınız muhteşem görünüyor yine ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-05-2010
|
Sevgili Hakkı Şen terasınıza bayıldım o kadar güzel ve düzenliki adeta bir serayı andırıyor ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili loveflower, sardunya özellikle de cananlar çelikten kolay tutarlar endişelenmeyin. Mavişlerinize sık sık su vermeyi ihmal etmeyin. Suyu çok severler. Benim mavişlerim güneş gören bir yerde duruyor, hergün suluyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Mavişlerime toprağı kurumadan su veriyorum,şimdilik keyifleri iyi gibi gözüküyor,o kadar sabırsızlanıyrum ki,hemen tutsunlar istiyorum bütün gönderdiğiniz çiçekleri. Bu arada kasımpatıların çoğunu eşimin muayenehanesinin minik bahçesine diktim,hem de kargoyu açar açmaz.Dün kontrole gittim hepsi tutmuş gözüküyor.Kalanını da suda bekletip saksıya diktim,onlarda yüzümü güldürür umarım.Sizden gelenlerinin bir tanesine bile birşey olsun istemiyorum.O kadar emek verip zahmet edip gönderdiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili türkansultan, ben de artık baktığımda sera gibi görmeye başladım. Sanırım biraz ipin ucunu kaçırdım. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili loverflower, sardunya toprağı daha çok klasik sardunya (pelargonium) cinsi için gerekebilir. Ceylanlar o kadar da seçici değillerdir. Şimdilik artık yerlerini değiştirmeyin derim. Kasımpatılardan yana bir sorun olacağını ben de düşünmüyorum. Hepsi köklü olduğu için kolay tutarlar. Ancak, havanın ısınmasıyla birlikte özellikle de yağmur sonrası günlerde hemen böceklenme başlar. Bunun için bir insektisit ilaç bulundurun. Yaprakların altını, üstünü iyice spreyleyin sonrasında bir kaç gün içinde müthiş gelişim gösterdiklerini göreceksiniz. Kolay gelsin ve sabırlar dilerim. ![]() Düzenleyen Hakkı Şen : 19-05-2011 saat 12:04 Neden: Bilgi ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Hakkı bey ellerinize sağlık allah nazarlardan korusun teras harika. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Hakkı bey terasınız yine konuşuyor çok güzel çoooooook |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-03-2010
|
Terasınızı gördükçe daha çok çiçek ekesim geliyor.Ellerinize sağlık Ama toprağı terasa çıkartmakta çok zor oluyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Sayın fmerry, ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Toprağı terasa bir günde çıkarmayın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-03-2010
|
Alıntı:
evet bilmezmiyim bende de bayağı arttı ama sizin gibi olamam sanırım eşimde sayemde bel fıtığı oldu ![]() tekrar ellerinize sağlık |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Minelerin her rengini çok beğenirim ancak bu sizin minelerin ayrı bir güzelliği var. Kırmızı beyaz müthiş uyumlu olmuş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
1-Katmerli petunyalar da nihayet çiçekleniyorlar, 2-Geçen yıl çiçekleri üzerinde kuruyan ortancam bir daha canlanmaz derken müthiş bir gelişim gösterip çiçek bile açmaya başladı. 3-Yaprağı güzel (kolyoz) gitti gidiyor derken toprağını komple değiştirdim kendine geldi ![]() 4-Domatesler çiçekte.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Hakkı bey mineler petunyalar sundavilla bi harika yalınkat sarmaşık güllere bayıldım çok güzeller ellerinize saglık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Herşey harika görünüyor mavi mineye bayıldım Bu renk amarlisler den bende de var bu sene çok gerideler ama bakalım çiçek görecekmiyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Mavişlerin kardeşleride çok güzel sıra sıra dizilmişler gelin gibi çiçeklerinide görürüz inşallah sürekli güneştemi kalıyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Teras yine gözalıcı,maşallah.Nazar boncuğu varmıydı terasınızda?Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. O mavişlerin diğer kardeşleri de benim balkonumda umarım yakında ben de görürüm bu hallerini.Kaç günde tutuyor maviş? Mineler gerçekten çok güzel gözüküyor,ellerinize sağlık,yine gözümüz şenlendi sayenizde ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili loveflower. Nazar boncuğum var evet, hem de kocaman ![]() Aslında mavişleri hava biraz daha serinken ayırıp dikmeli. Durgun oldukları dönemi köklenme ile geçiriyor, havanın ısınması ile birlikte atağa kalkıp sürgünler veriyor. Mart ayında dikilen bir fide haziran ayında çiçek açıyor. Düzenleyen Hakkı Şen : 24-05-2011 saat 08:44 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Petunyalar göz doldurmaya başladı. Sarkan cinslerini çok sevdiğim halde; tohumdan yetiştiremiyorum, fide olarak bulamıyorum. Saksıda büyük olanları da ben yetiştirmediğim için istemiyorum ![]() ![]() Bu da karşıdan bir görüntü. Badana yapma zamanı geldi artık ![]() Yakından bakıldığında daha bir güzel ![]() Askı yapıp astım belki sarkar ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Petunyalara bayılıyorum benim de ordan burdan topladığım petunya tohumları çimlendiler ve çiçeklendiler çok hoşuma gidiyor. Sizinkilerde harika görünüyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Siz bu sefer de benim için tohum toplarmısınız özellikle şu kırmızı ve mavilerden ben çimlendirirsem fideleri paylaşırız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
balkon, çatı, kasımpatı, sardunya, teras |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|