![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
2 sene önce internette bulduğum bir siteden keçi gübresi ile birlikte getirtmiştim. Adresi kaydetmediğim için bulamadım ama Toprak, Gübre, Gıda, Malzeme, Basılı Yayın, Tarla, Bağ, Bahçe, Arazi vb. Satış - agaclar.net başlığında satış yapan üyeler var. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-03-2013
|
çiçeklerin çok güzel olmuşlar aralarına karanfil ekerseniz daha güzel görünürler |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Canınız sağolsun Hakkı bey biryerlerden illa karşınıza çıkar üzülmeyin ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba Hakkı Bey, Şu cümleniz çok hoşuma gitti. ''Size tavsiyem bitkiyi edinmeden önce toprak, sulama, gübre ve güneş ihtiyaçları hakkında bilgilenmeniz. Sonrası zaten kolay. Bebek bakmak gibi neden ağladığını bilirseniz susturmak basit'' Kolay gelsin diyorum. Selamlar. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Cumhur Bey, şimdi genç anne babalara bakıyorum da çok abartıyorlar, halbuki ne kadar kolay karnını doyur, altını temiz tut bir de gaz problemini çöz tamamdır. Bitkiler de öyle değil mi? Suyu, gübresi ısı ve ışık ihtiyacı. Bunlar istediği ölçüdeyse hiç sorun yok. Ziyaretinize çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Hakkı Abi maşallah kaktüslerin ve aloe veraların çok güzel. Kıştan etkilenmemişler. Resimde işaretlediğim dal fazlalık yalnız ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Yok hani güçlenir belki ondan dedim. ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Yok ondan bende var saksıya sığmıyor artık böyle iyiler ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Ayrıca var tabii ki. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Balkonun haricinde, bahçe. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın Hakkı Şen; merhaba... Hoşgelmişsiniz; sizi tekrar görmek güzel. Bundan sonraki teras güzellikleriniz ile devam inşallah... |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Kıyamam ona ben maşallah. Şimdiden doğayı seven biri olacağı belli. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
En küçük ziraatçı Duru'ya maşallah. Ben ağaçlar.net üyesi olduktan sonra zaten artık bütün miniklere Ziraat Mühendisi gözüyle bakmaya başladım. Öncelikle şansı iyi olsun, çok tatlı bir ziraatçı. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Maşallah Sn. Hakkı Şen; Allah bağışlasın, tam kayıt zamanları, büyüklerinden gördüklerini uygulamaya çalışıyor, artık minik Duru'nuzda ilerde iflah olmaz bir bitki sever olacaktır )Allah bahtınıda kendi gibi güzel eylesin. Esen kalınız... Düzenleyen milaca2010 : 01-04-2013 saat 10:22 |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Moderatör
|
Bence sürenin uzaması daha iyi açtıktan sonra da böyle yavaş gelişirse çiçekler uzun süre kalacaktır, tabi benim fikrim ben de daha önce bu bitkiyi görmedim. ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Hakkı abi çok güzel bir sukulent. Açmış halini merak ettim. Ne kadar süre çiçekli kalıyor. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| balkon, çatı, kasımpatı, sardunya, teras |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|