![]() |
|
![]() |
#1291 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Çok güzeller fatih ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Birazda bahar şenliklerini eklemek istedim ![]() Kokularıda olsa daha güzel olacaktı ama böyleside güzel. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Bunlar ne güzel paylaşımlar böyle,emeklerinize sağlık. Bitkileriniz tek kelimeyle muhteşem,ilgi ve sevginin sonucu. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Ağaç Dostu
|
Fatihcim ellerine sağlık yine herşey konuşuyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Sayın Fatih Ellerinize ve emeklerinize sağlık. Bütün bitkileriniz muhteşem. Maşallah . Umarım içimizdeki bitkisevgisi hiç sönmez. Sağlıklı ve bol çiçekli günler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Ağaç Dostu
|
Allahallaaah benim paskalyama ne kadar da çok benziyor bu yahu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Ağaç Dostu
|
Bak dediğin gibi dedim Enes. Paskalya paskalyaya benzer :P Benim odaya yaz geldi bu aralar çiçeklenenler arttı bu paskalyanın yanında bir çelik daha vardı onunda ustu tomurcuklu ![]() Sevdiği ellerde yetişmeyi biliyor canım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1304 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Mutlu olmak iyidir. Mutluluğu oyle herkes hak etmez ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Ağaç Dostu
|
Bay Tömürcek bunlar senin için. ![]() ![]() ![]() ![]() Bu gün ders çıkışı koşa koşa geldim eve.Bu guzel fotoları çekebilmek için. Hani bir deyim vardır ya "Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak" hah tamda onu yaşadım ama yakalanmadım şükür.Eve bir attım kendimi yağmur oldu dolu aralıksız bir 5-10 dk dolu yağdı yollar falan her yeri sel götürüyor. Eee güneş yoktu tam açığını çekemedim ama bu kadarıda benim için yeterli. Mutluluk sanırım bu olmalı. ![]() Düzenleyen Fatih : 08-05-2013 saat 23:09 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Ağaç Dostu
|
Fatihcm eline sağlık okadar güzel açmış ki maşallah ben hala bekliyorum açıcak benim koca kız diye utansın küçücük çocukları ta Denizlilerde çiçeğe bürünmüş ![]() Yanındaki otu yol bari ballı baba çıkmış bide kocaman olmuş gözlüklerini bi sil fatihcim görmemişsin büyümüş orda o ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
Ağaç Dostu
|
Gozluklerimi gunde iki kere yıkar bilmem kaç yüz kere silerim ![]() ![]() Hatta tohum tutsun diyede tozluyorum ama nafile, tutumuyor. Çiçekler geçtikten sonra saksı değiştireceğim o zaman onu ayırıp ayrı bir saksıya alacağım. ![]() Beyaza gelince, bulursam beyazını senin olsun. Beyazını bulduğumda ilk önclik sensin. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Ağaç Dostu
|
Sanırım o ot tohum bağlamış. ![]() Bugün kontrol ederken fark ettim. Nasıl olsa bu saksıyı değiştireceğim onu diğer saksılarımın yanına dikerim. Dışarda durması onun açısından iyi. Zamanı geçiyor olabilir ama bir ümit işte. Çiçeği seviyorum bu otun. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1314 |
Ağaç Dostu
|
" Sendeki bu ot merakıda fazla oluyor." dediğini duyar gibiyim. Ne bileyim çiçekleri çok güzel geldi. Birde sökmeye kıyamadım bazı bitkileri kıramadığım gibi. Bakalım saksı saksı otlarım olur seneye ![]() O yoncanın soğanlarını buldum. Gerek kalmadı ama bahçede bir köşede ayırırsan sevinirim ![]() ![]() Ahhh ahh ne bu ot merakı bendeki anlamıyorum ama bunun nedenini biliyorum. Hep inek diye dalga geçerlerdi bundan geliyor olmalı. ![]() Nedense yolculuk esnasında abartısız 13 saatlik yolda iki kitap bitirdiğimde arkadaşlar hala eğlenmeye devam ediyorlardı. Problem bende miydi yoksa onlarda mı hala düşünürüm. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Bari işe yarayan otlardan ek te dolma, turşu, kavurma vs. bir işe yarasın yahu ama bunlarında çiçeklerinin koparıp kopardığın yeri emince bal tadı alıyosun (hoş sen onun çiçeğini koparıpta balını emmezsin ya neyse ![]() 13 satte 2 kitap bravo arkadaşlarında sorun yok bence haklılar ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Ağaç Dostu
|
Yarın söker fotoğraflarım senin için o soğanı. Geçen hafta içinde diktim yeşermişti. Soğanlı ve dediğim olduğuna eminim. ![]() Hmmm şu çiçeğin balına bir bakmalıyım. Kılıç çiçeğinin balının tadı kadar güzel mi acaba merak ettim bak şimdi. Ama once çiçek açmasını bekleyeceğim. Evet evet senden geldi o bana. Teşekkürler bilmeden gönderdiğin için. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Ya ne sorucam senin bana gönderdiğin yeşil telgraf okadar güzel gelişti ki ( benim morluyla çok güzel bir çift oldular ) ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Ağaç Dostu
|
Mesaj alındı yarına bol bol fotoğrafla geleceğim. Benimkini hiç içeriye almadım bu kış hep dışardaydı ve sanırım biraz hırpalandı kendini toparlamaya çalışıyor bir bakım yapıp toprak değiştirmem gerek kaç gündür yağmurdan bir şeyde yapamıyorum. Yarın bütün çiçeklerden genel pozlarla geleyim bari. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |