![]() |
|
![]() |
#1591 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Bana da sürgün gibi geldi ama umarım yanılırız da tomurcuk çıkar, bir görseydik curionun da çiçeğini, değil mi? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1593 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Bildiğim kadarıyla henüz Zafer Bey dahi çiçeğini görmüş değil ama bakalım ilk müjde kimden gelecek ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1598 |
Ağaç Dostu
|
Bu zıpçıktılar bana çok güzel sürpriz olacaklardı ki ben göremedim. Bayramın ikinci günü Denizli'ye döndüm ertesi günde arkadaşlarla planlarımızı uygulamak için yollara duştum. Deniz kum güneş üçlüsüyle ben meşgulken komşumuzdan rica etmiştim o da sağ olsun kırmadı çiçeklerime ve canlılarıma göz kulak oldu. Onun çektiği bir foto bu zıpçıktılar. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Ağaç Dostu
|
Ve kraliçem Epiphyllum curio. Kök kısmını çok sevdiğim bir ablama hediye ettim. Onunda isteği üzerine üzerinden aldığım5 sürgün çeliğiyle baştan başladık. Diğer kök kısmında kalan 3-4 sürgünle de diğer kısmı büyümeye devam ediyor her zaman bakıyorum nasıl büyüyorlar diye. Verdiğim abla uç kısımlarından keserek dallanmaya teşvik etmiş. Bende kıyabilirsem bir kaçının da uçlarını keseceğim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-08-2014
|
çok güzel bir balkonunuz var maşallah bu kadar çiçeği nasıl yetiştirdiniz emek sabır... kıskanmadım değil yani ben de istiyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Ağaç Dostu
|
Nzlıcan balkonuma hoş geldiniz öncelikle. Beğeniniz içinde ayrıyetten çok teşekkürler. Yılların birini mi ve emeğiyle okulla birlikte iyi bir hobi. Okuldan arda kalan zamanlarda onlarla ilgileniyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1611 |
Ağaç Dostu
|
Hoya linearis
Bayram bana bu yıl tam bayram oldu. Bebeklerle birlikte hoyalar ve diğer çiçeklerimde daha bir canlanmaya başladılar. ![]() Hoya linearis Denizli'de dış ortamda yazı geçirdi eksi dereceleri görmeden içeriye almayı düşünüyordum ama soğukla arası iyi olduğu için içeriye alma taraftarı değilim şimdilik. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1614 |
Ağaç Dostu
|
Hoya davidcummingii bir aylık bir dinlenmeden sonra tekrardan çiçeklenmeye başladı. Neredeyse yılın 11 ayı çiçekli. Yaz kış demeden açıyor. En çok çiçekli kalan tür bence bu hoya. Her ay üzerinde çiçek görmek mümkün. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1615 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Ablacım her şey çok güzel görünüyor, maaşallah. Adeniumların kışın içeride mi yoksa dışarıda mı kalıyorlar. Benimkiler henüz dışarıda havalar da iyi gidince içeriye almadım. Sana bir sormak istedim. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1616 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1618 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Küpe çiçeklerinin rengi gerçekten de çok güzel Fatihciğim güle güle büyüut ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|