![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-06-2012
|
kardeşim bunlar hepsi seninmi hem bu kadar türümü var hepsininde çiçeği aynımı |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bunların bir çok türü var hepsinin rengi ve kokusu birbirinden farklı oluyor. Yaprak yapıları çiçek yapıları her şeyi ayrı ayrı. ![]() Hatta Google Amca'ya danışırsan hoya mum çiçeği olarak görsellerde renk renk göreceksin ![]() Bunlarda benim emektar güllerim ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir bakiyim benziyor mu ![]() Tömürcek'den hediye ![]() Kocaman selamlarını yoluyor sana burdan. Tebrik etmek içinde çiçekler açıyor Tömürcek'im senin için baksana iyice bekler oldu çiçeklerin bile yollarını ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
Zaten çok merak ediyorum çiçeklerini höle bi topluca hepsini gören deyom ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sey ben biyo ortalığa çeki düzen vemeye başlasam eyi olcak galiba Dağınık bile değillede işte sen bilip durusun insanlık hali dağılıveriyor ortalık ![]() Bekleyoruz gari ne zaman gelip durusun deyi yollada galıvedi gözlemiz ![]() Buda diğer bir gülüm ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Maşallah fatihcim bu güllerine bayılıyorum senin Bir Ispartalı olarak bu yönünü yansıtıyorsun sayfana Şu en üstteki gülü çilekli dondurmaya bi tek ben mi benzettim acaba Hem de meyve parçacıklı dondurmaya benziyor yahu valla bak ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnşallah mum çiçeğini koklayabilirim Benimkinde de sanki tomurcuk başı büyümüş verdiğin yarasa gübresiyle de bi güzel gübreledim inşallah açar Aslında açıcağını pek sanmıyorum çünkü geceler burda bayağı soğumaya başlamış Seneye artık ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
güllerin rengi bir muhteşem.. maşallah diyorum, başkada birşey demiyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Pazar sürprizi
Bu guzel hoyayı gecen pazar günü sokakta buldum bir kaç gün suya koydum ve kendimize geldik. Birkaç tane çelik aldım dağıtmak için ama vakit bulup yazamadım paylaşım başlığına yarın çeliklerin durumlarına bakıp yazacağım ![]() Sent from my Lumia920 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
|
Sn. Fatih emekleriniz size çok güzel geri dönmüş, plumeria içerde mi hep dışarıya çıkartmıyormusunuz? |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Öncelikle tüm ablalarımın ve abilerimin ellerinden öper bayramlarını kutlarım Bayram falan dinlemeyip ara vermeden açmaya devam ediyoruz. Sıcaklar gene harika seviyeye ulaştı ve çiçekler mutlu ben mutlu Stapelia hirsuta durmadı ve bu bayramda da formunu çiçekleriyle koruyor ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2013
|
mililer harika sakız sardunyaya diyecek yok ellerinize sağlık milli bulamıyorum ben nereden temin edebilirim fikir verebilir misiniz? |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
En sonunda bende milli aramaya çıkacağım..Bu ne güzellik... |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
sevgili sonkez ben aramaya çıktım ama bulamıyorum siz bulursanız bana da haber verin lütfen |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Bunların pembe olanı bir arkadaşım hediye etmişti ama sarıları bu yıl pazardan aldım. Yan dallarını çok uzun sürede geliştiriyorlar bende tepeden kırmaya kıyamıyorum simdi güzelliklerini sergiliyor. Sadece sarı aldığım ama pembe sarı değişik bir ton açanı da var nedenini bilmiyorum sanırım sarı diye farklısını aldım. Burda pazara bahardan kışa kadar çiçek getirirler satmaya hala bulamazsanız baharda sizler için poşette olan kişilerden alır gönderirim ![]() |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fatih Bey merhaba; Bu arzınıza karşı talebim var. Burası çok küçük bir yer ve farklı çiçek çeşitleri yok. Pembe ve beyaz e-miliim var. Ben de sarısına bakınıyordum zaten. Çok çok rica etsem bana sarısından bir çelik veya dediğiniz gibi satın alıp gönderir misiniz acaba? |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
teşekkürler fatih bulamaz isek senin kapıyı çalarız artık, |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2013
|
Sn Fatih; maşallah, çiçekleriniz hem çeşitlilik hem güzellik müthiş. Harikasınız elerinize sağlık, emeklerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu türleri toplamak için yılların emeğini harcadım ve şimdi emeklerin sefasını sürüyorum desem yeridir ![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-06-2012
|
Ellerine sağlık Fatih. Yeni güzellere yer kaldı mı? |