![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-07-2014
|
Sn Vildan Sönmez bugün neredeyse tüm günümü sizin terasınızı gezmekle geçirdim.Hepsi seyirlikti.Üzerinden çok zaman geçmiş hala çiçek yetistiriyormusunuz bilmiyorum ama emeğinize sağlık.Sağlıcakla kalın |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba Vildan Hanım, Ellerinize, yüreğinize sağlık. Bahçe demek lazım, terası aşmış gerçekten. Mesajlarınızda karanfilden söz etmişsiniz, hani teneke kutularda mis gibi baharat kokan türden. Bu da beni buralara sürükleyen karanfilim. Ben tohumdan yetiştirmeyi başaramadım henüz. Bu sene çok iyi geliştiler ama yaprak biti ve kırmızı örümcek fidelerimi mahvetti yine. Vazgeçmiş değilim, yeni tohumlarla denemeye devam. Arzu ederseniz tohumlarından gönderebilirim. Sevgiler... Düzenleyen maki01 : 25-06-2009 saat 23:09 Neden: :) |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Maki01 sevinirim gerçekten.Hani o pembeli bordolu ebruli, ya da koyu bordo, ya da bembeyaz, ya da pembe ama o eski karanfiller.. Şimdi kültürle değiştirilen çiçekler çok güzel ama ben eskileri daha çok seviyorum. Alıntı:
Düzenleyen Vildan Sönmez : 22-06-2009 saat 01:35 |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler m.a. Benim teras ve bahçem bir şey mi? Sitemizi gezmeye devam edin, güzelliklere doyamayacaksınız. Bir de bakmışsınız, siz de kendi çiçeklerinizi tanıtıyorsunuz ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugünlük son sukulentim sizlere: Yeşim ağacı sanırım. Datça'ya erken gidişlerimden birinde kimsecikler yokken bir bahçede ağaçlaşmış anaçtan, küçük bir dal kırdım korka korka, hem de az ileride tepede karakol ![]() (yazın gittiğimde neredeyse yok edilmişti budanarak. İçim acıdı keşke daha çok alıp dağıtsaydım dedim.) |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Hem yerden hem de saksıdan kazanırsınız. Çok gelişme eğilimi olanları tek saksıda bırakırsınız bu arada. Sonra da kendi başlığınızı açıp, bizimle paylaşın. ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Meyvesinden geçtik, çiçeğını bile görmediğimiz bodur kayısının dibinde kendiliğinden çıkan otları temizliyordum.Biz yokken gelişen bu yabani yoncaya dokunmuyorum. Sarı çiçeklerini hiç göremedim, gündüz açıyor sanıyorum.. |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Üç yıldır gelmiyorum, akrabalarımı özledim, sizleri tanımak istiyorum, yüzlerce tohum ekilmek için bekliyor, nasıl olacak bakalım. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|