![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bazı güzellikleri bizimle yaşmaya zorluyoruz galiba Vildan hanım'cığım benim de begonviller tek tük açtı geçti. Ama güzelliklere dayanmak zor biz de yanımız da olsun istiyoruz işte Japon gülünün rengi çok güzelmiş. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Büyükada'daki begoviller yüzünden Sevgili Günebakan. Baksanıza nasıl da keyifliler; |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet gerçekten muhteşem görünüyorlar Vildan hanım'cığım bu güzelliği görüpte nasıl bizde de olsun istemiyelim. Allah sonumuzu hayır etsin )) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok güzel vildan hanım,ikinci resimdeki çiçek mütiş güzel. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Vildan hanımın yerine ben cevap vereyim Sn.BGDR sorduğunuz çiçek begonvil ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-08-2011
|
Begonvil okudum ama çiçeği bilmediğim için emin olamadım. Atatürk çiçeği olarak bildigimiz türün gelişmiş bir ırkı gibi görünüyordu gerçekten çok güzelmiş... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Bodur begonvil olduğu için öyle gelmiş olabilir size ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-08-2011
|
belkide inşallah yavaş yavaş türleri de öğreneceğiz.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Hoşgeldiniz BGDR. Geldiniz ya, şimdi neler görecekiniz neler. Ben hala forumda olsun galerilerde olsun, hiç görmediğim bitkileri görüp bilmediğim bir şeyleri öğreniyorum. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım, terasınızın genel görüntüsüne bayıldım. Ne kadar hoş bir görüntü. Orada çay içmenin tadına doyulmuyordur sanırım. Hem hatırladığım kadarıyla terasınızda deniz manzarası da vardı. Bitkileriniz terasın üzeri kapanınca, daha bir keyiflenmişler sanki. Sağlıkla keyfini çıkarmanızı dileğiyle... |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Zafer Bey'in hediyesi minicik melissa önce bir metreye yakın ince uzun bir dal yaptı ve yaz ortasına doğru önce dal budak, ardından tomurcuk ve mis kokulu çiçekler verdi. Bayramda evde olmadığımızdan suyu çok seven bu çiçeğimi anneme bırakmıştım. Bir tertip çiçek onda açtı. Dün geri aldım , taksici mis kokusuna hayran kalıp bir sürü soru sordu. Teşekkürler Zafer Bey.... birinci fotoğraf Ekim 2010 |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Vildan hanım, muhteşem terasınız, her yıl daha da güzelleşiyor,size ve tüm bitkilerinize sağlık dolu, günler dilerim. |
|
|
|
![]() |
|
|