![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Güller çok güzel Vildan hanım'cığım Satı sağolsun bu mavişten bana da getirmişti aynen benimki de daha küçük ama uçlarda çiçekler açmaya başladı Güle güle büyüt arkadaşım. Ayrıca sellukaların bekleme de |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım, şimdi bu bitkiyi senin sayfaya yükleyecektim bahçeme yükledim sanıyorum görmedin, ben çok beğeniyorum çok şirin bir görüntüsü var sağlıkla büyüt,tutmazsa bende çok, mavişin açmış bile benimkiler daha tomurcuktalar, ayrıca ayı pençesi harika bir bitkiymiş bendeki iki yıldır açmıyor, sevgiler selamlar. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
bence de çok hoş bir çiçek, puslu kadife gibi çiçekleri da zarif. Belki kırıp tekrar ektiklerim tutar. Ayı pençesini tohumdan yetiştirdim. Bir saksıdaki 2. yıl açtı, diğeri seninki gibi gelecek yıla kaldı. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Vildan clematisler sardunyalar harika ayıpençesi çok güzel görünüyor ellerinize saglık... |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Vildan hanım'cığım hepsi de çok güzel mavi yaseminler harika benimki de sık sık çiçek açıyor. Hepsi de harika ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşım, hem de uzun süre çiçek açıyor. Solmuş çiçekleri ayıklıyorum yeni tomurcuklar veriyor. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Yani bir balkonda bahçe yaratmak diye buna denir, arkadaşların da yazdığı gibi balkonda yok yok. Mavi yasemin çok güzel bir bitki, ona çalı formu verebilirsiniz, budandıkça kendisini toparlayıp güçlenir. Mersin'de yol kenarlarındaki küçük parklarda öyle güzel açarlar ki, keşke bir de kokulu olsalar. Clematis sıcaklara dayanabilmiş, balkonun üstündeki örtünün çok faydası olmuş demek ki. Her şey çok güzel görünüyor, emeklerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili vildan hanım,mercanlar göz dolduruyor iki rengide harika. Japon gülleride boyuna bakmadan açmışlar tabi usta ellerde oda biliyor. ![]() ayı pencesini ilk defa gördüm tomurcuklu hali bile güzel. Ellerine sağlık. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevim Hanım bu yıl iyice karar verdim, Terasıma en uygun çiçeklerin başında sıcağa dayanıklı oluşları ile Japon gülü ve bagovil gibi çalılar ,mercan ve rozet geliyor. Tabi bunlar hep Datça'dan aldığım sıcağı seven bitkiler. Diğer mevsimlikler ne yapsam dayanamıyor. O güzelim latin sararıp soldu. Kaktüslerden bile kayıp verdim. Ayı pençesi tohumlarını saklıyacağım, yettiği kadar isteyen arkadaşlara verebilirim. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Kaybettik
|
İnanmıyorum Kaktüslerden de kayıp oldu demek.![]() Bende tohumdan beyaz maviş yetiştiriyordum. Tamam artık yola girdi demiştim altı yedi kök vardı. Dün sabah su vermiştim bu sabah baktım cansız yatıyorlar kabın içinde. Kökleri kurumadıysa umut vardır diye yine su verdim. |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-08-2015
|
Alıntı:
Öncelikle tebrik ediyorum Ayı pençesi tohumlarından ve eğer varsa başka çiçek tohumlarından alabilirmiyim ? |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Maşallah ne kadar güzeller. |