![]() |
|
|
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Haklısınız dostlarla olmanın güzelliği hiçbir şeyde yok. Amin diyorum,teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Duvara çiçekli bir sarılıcı da hiç fena olmaz. Ayrıca bir köşeye Amerikan sarmaşığı da çok yakışırdı. Sonbaharda çok güzel kırmızı bir terasınız olur. Benim bu kadar büyük bir balkonum olsa tıka basa çiçek doldurmuştum ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Arzu Hanım'cım Yukka köşesinin simetriğinde iki çiçek masası daha var. Normalde bu masaları ve çiçekleri terasın kuytu bir köşesine çekiyorum.O demirlere astığımda bile çiçeklerin tadı kaçıyor. Ama Sizin balkonunuzdaki çiçekleri biliyorum özellikle küpe çiçeklerinizin hastasıyım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şimdi rüzgar problemi yok fakat, balkonum kışın hiç güneş görmüyor. Yazın da saat üçden sonra, balkonun kenarlarına vuruyor. Bu yüzden en sevdiğim çiçek olan sardunyalarım fazla çiçek açmıyor. Sizinde sardunyalarınız çok güzel ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Forumda arkadaşların küçücük balkonlarda harikalar yarattığını gördükçe hevesim daha da arttı. Bu yıl terasımdaki çiçekleri çoğaltmaya kararlıyım.Tohumdan çoğaltma konusunda pek başarılı olamıyorum.Ama yine de yapı marketlerden ve ağaçlar toplantısında arkadaşlarımızın verdiği tohumlardan bu ay ekim yapacağım. Birde koçtaştan iki meyve ağacı fidesi aldım. Biri bodur ığdır kayısısı,diğeri de normal yarma şeftali. Bu iki türü seçmemin sebebi ise çiçeklerinin pembe ve çok hoş görününlü olması.Hayırlısı bakalım. Tek endişem terasın yazın çok güneş alması. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-08-2011
|
Çatı eşiklerinden aşağı terasınıza doğru sarkan çiçekler bence de çok hoş bir görüntü yaratır bu arada terasınız da çok güzel, çiçek ve çeşitli bitkileri yetiştirebilmek için çok ideal... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-08-2011
|
Bu resimde görünen atatürk çiçeğimi acaba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|