![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Vildan Hanım, 1 günde bile inanılmaz hızlı büyüyorlar. 2 gün önce daha yeni filizlenmeye başlamışlardı, bugün baktım ki, yaprakları belirmeye başlamış. Ben fotoğraflayana kadar siz hangisi olduğunu çözmüşsünüz zaten. Adıyaman Laleleri, bir soğandan genelde 2 filiz vermişler. Bahçede ekiliyle, saksıdaki arasındaki farkı gözlemleyeceğiz sizinle.![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Limon, benimkiler şimdilik bir soğanda bir filiz, bakalim 2. filiz gelecek mi ? Çözmek için hafifçe toprağı açtırıp, soğanını gördüm. Biliyorsunuz biraz farklı, beyaz ve yamuk yumuk bir soğan. Hadi bakalım inşallah o güzel çiçekleri de görelim Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sağol sevgili Limon. Bakalım geçen yılki formu yakalayabilecek miyiz ? Sardunyalardan kayıplar var. Japon gülleri, begoviller çok geriledi. Pandora yasemin kritik durumda. Ama iki kök ful yasemin ki büyük olan terasta dışarıda kaldı, son derece iyi durumda. Bu yıl daha dayanıklı türlere ağırlık versem iyi olacak diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
sukulent
Sevgili vildan hanım bana gönderdiyiniz sügulent kökten cürürüyor balesef kayıp ediyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili sebo, Enez'de ormandan aldığım bir sürgün bu. Çiçek fotoğrafını bulmaya çalışayım. Yasemine benzer açıyor, birlikte göreceğiz. Ama pittosporum olmadığına emin gibiyim Yaprakları ve dizilişi farklı. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sebo benim yabani yaseminin çiçekli fotoğrafını ekliyorum. Pittosporum değil sanırım ne dersin ? |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Alisyum geçen yıl bütün yaz çiçek açmadı ta sonbahara kadar ot gibiydi.İnat ettim sökmedim. kışın terasta naylonla sarmıştım. Bu yıl baharla birlikte çiçekler açtı.Aynı saksıda kendi tohumlarından çimlenen fideler var. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Sağolasın Sevim Hanım'cım, Telefonla sesini duymak bile güzel. Yeşil bereketi var gerçekten ama tohumdan yetiştirmede başarı çok düşük ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Günebakan 3.resimdeki ceylanın çiçekleri diğerlerine göre daha küçük ama rengi fotoğraftakinden de güzel. Sevgili görümcem geçen yıl kendi çiçeğinden bir çelik ekmişti benim için hemen hemen 2 yaşında. Bu arad senin adres bilgilerin de silindi bende. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevim Hanım'cım gözüm üzerlerinde birkaç tohum yapacak gibi. Forumda Clematis tohum bankası oluşturuluyor. Takip ediyorum şimdilik , kesinleşsin bir şekilde paylaşırız. Sizin kardeş orkide ne durumda benimki yaşıyor ama bu yıl da çiçek açmadı. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevim Hanım'cım, bu sardunyaya geçen yıl kumrular yuva yapmıştı, tabii sulanmayınca neredeyse kuruyordu. Budadım bu yıl coştu. Çiçekleri gül göncasına benziyor rengi de kıpkırmızı. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Günebakan, akşamları halimi görseniz, deli kızın bohçası gibi saksıları oradan oraya taşıyıp duruyorum, bir an önce güneş çıksa da toprak biraz kurusa. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Kaybettik
|
Mor lalegül güzelmiş teşekkürler Beyazı da. O yarım açmış pembemsi tomurcuk clematisse çok ilginç çiçeği olmalı. Tabi Hhaticenin elleri de çok bereketli. Kimin sayfasına baksam ondan gelen çiçekler, kaktüsler sukulentler.![]() Bak benim de kıskançlık damarlarım kabardı Vildan hanımcım. Cicilerim gelecek kargo bekliyorum. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|