![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Vildan hanım'cığım Lalegüller harika görünüyor ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sağlık olsun da biz daha çok çiçekler yetiştiririz Sevim Hanım'cım Bu günkü lisi sizin için... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hhaticenin verdiği fidelerden biri sarmaşık cinsi değişik bir bitki. Tutunma uzantılarının ucunda minik beyaz çiçekler açıyor. Bu bitkinin adı nedir bölümüne de ekledim. Bakalım adı neymiş ? |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Gerçekten de her akşam üzeri, her sabah işe gitmeden bu harika çiçeklerin başına koşuyorum. Bu yıl lisiler beni sevindirdi ve şaşırttı. Beyaz olan fide geçen yıldan, diğer iki tanesi bu yılın fidelerinden. Sağolsun Kamil Bey.... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Sağolun Sevgili Dudi. Bu arada Dudi gülüm de (bordo beyaz olan) aldıktan sonraki ilk tomurcuğunu gösterdi ama daha çoook küçük.. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Of... Bir teras ancak bu kadar güzel olabilir. Lisiler, orkideler, iki renkli gül, duvar dibindekiler, hangi birine övgüler yağdırayım şaşırdım. Cezair menekşesine öyle bir yer bulmuşsunuz ki, başka yerlere taşınamaz, çok iyi olmuş, yoksa baş edilmiyor. Gülü kokladınız mı, aynısından ya da çok benzeri bende var, sarmaşık gül olarak Mutlu beyden almıştım. Şimdiye kadar bu kadar yoğun kokan bir güle rastlamamıştım, ama ömrü kısa ne yazık ki. Buradan gördüğüm kadarı ile adını bilmediğiniz beyaz çiçeğinizi bebek nefesine benzettim ama siz sarmaşık türü olduğunu söylüyorsunuz. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Lisianthusların hepsi şahane ama en merak ettiğim beyaz ve mavi katmerli olanlarıydı. Beyazınıza bayıldım, fotoğraflarınıza da... Orkideyle uğraşamam diyorum ama sonunda beni de gaza getireceksiniz, çiçek ömrü uzun olan bitkileri çok seviyorum. Vildan Hanım, elinize emeğinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Arkadaşlar. Kendi biricik çiçeğimi görmek için, Cuma gününden beri Van'dayım. Çiçeklerimin kimini plastik kaplara koydum, kimini gölgeye çektim, kimine de kapağı delikli pet şişeleri ters koydum. Pazartesi evdeyim. 4 günlük önlemler yeterli sanırım. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-07-2010
|
Vildan hanim, ne kadar güzel terasiniz var.Cok ic acici, manzarasi ayri güzel... Ciceklerinize bayildim...Ellerinize ve ciceklerinize saglik... |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu gün döndüm, oğlumu alayda, kalbimi orada bıraktım. Sadece oğlum değil, havaalanında beklerken konuştuğum 90/1 tertip sevgili çocuklar hepiniz için duacıyım, öyle gençsiniz öyle çocuksunuz ki daha, hala kendime gelemiyorum. Ayrılırken elimi öptüler tanımadıkları halde ben de hepsini yanaklarından öptüm. Gazetede okuyup, haberlerde dinlemekten başka bir şey bu. Terasıma attım kendimi gene biraz dağılayım diye, ama onlar hep aklımdalar. |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-07-2010
|
Alıntı:
Onlarin hepsi bizim kardeslerimiz,Mehmetciklerimiz hepsi analarinin kinali kuzulari...Allahim,hepsini korusun kollasin... Vatanimiz onlara emanet, onlarda Rabbimize.. |
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın madre, iyi dilekleriniz için teşekkürler, bütün çocuklarımız adına, amin diyorum. Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|