![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan, genel anlamda bitkilerin sağlıklı ve çiçeklenme konusunda çok başarılısın. Her bitkiye çiçek açabileceği ortamı sunmak, bitki dilini biliyorsun demektir. Üstelik öyle böyle de değil oldukca cömert çiçekleniyorlar. Çok başarılısınız çoook Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Sağolun sevgili Habibe, en iyi bildiğim şey onları çok sevdiğimdir. Bu arada gönderdiğiniz örümcek çiçeği tohumları da yeşerdiler, inşallah yaşatabilirim. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan Sönmez, bahar sizin balkona gelmiş, hepsinin baharı karşılamak için acl diyorlar gibi.Sizin şeftalinin çiçeklendiğini görünce bende saksıda kiraz mı yetiştirsem diye düşündüm. Bitkiler sizin elinizde başka bir hayat buluyor. 801 no' lu mesajdaki çiçek çok cici.Ellerine sağlık, bol keyifler diliyorum. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Biz yeni yeni kendimize geliyoruz oysa bahar sizi hiç bırakmıyor sevgili Özbey, Bakın gece mumları, erguvanlar sizde açtı bile. Mayıs'ta gelebilirsem bahçenizde baharı görmeyi çok isterim. 801 deki çiçekten de bir kök getiririm, palmiye köklerinden birinin üstüde saksıyı sarmış minik çiçekleri açmış ne güzel durur. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Süper bonsai olur .Çok fazla sinek böcek geliyor ve çok sarıyor bahçede bile hep en uzak köşelere ekiyorlar ,siz bilirsiniz ama ben olsam bonsai yapardım . |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım,karanfil çiçeğinin güzelliğine hayran kaldım o ne güzellik öyle, işte doğanın bize sunduğu lütuf. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Allah kavuştursun vildan hanimcığım, hostada çok güzel gelişmiş. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan sağlıkla ilgili sorunlar olmasın gerisi önemli değil bence. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Vildan hanımcığım, önce askerimize şerefli görevinde başarılar diliyorum, tüm askerlerimiz de Allah'a emanet olsunlar. Mügeler ve hostalar çok güzel olmuş, hostaların hızlı gelişimi beni de şaşırtmıştı, koyu renk yapraklısından da almadığıma pişman oldum. Güle güle büyüsünler. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın SDurul, sağolun iyi dilekleriniz için. Hostaları bu yıl Hocam100'den rizom olarak aldım. İnşallah çiçeklerini birlikte göreceğiz. Böyle açacaklar: |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan abla, lütfen hiç bir şeye canını sıkma. Oğlun hayırlısı ile sağ selim gelsin de inşallah. Benim oğlum Şırnak' ta vatani görevini yaparken neler yaşadığımızı seninle paylaşmıştım. En büyük dileğim, gidenlerin vatani görevlerini tamamlayıp, sağ dönmeleri. Ablacığım çiçeklerin coşmuş, balkonuna neşe gelmiş, kalanşonun çok güzel. Taşkıranlar çok hoş görünüyorlar. Sağlıkla keyfini çıkar. |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
|
Sağol sevgili kardeşim. Dileğine bütün çocuklarımız için yürekten katılıyorum. Dağıtımdan sonra daha rahat olacağım inşallah. Bak senin verdiğin gece mumlarım atağa geçti Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
|
|