![]() |
|
![]() |
#875 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok güzel vildan hanım,ellerine salık benimde var koruk sükulent çiçekdemi açarmış örendiyim iyi oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dudi ya sen bana neler yaptın biliyor musun ? Terasımda sadece bir saksı büyüyemeyen sarmaşık gül vardı. Ama senin balkonundaki gülleri görünce, bir de eşim Bauhause da hastası olduğu beyaz güller görmüş, son bir kez daha gül almaya karar verdim. Bu gün gittik Bauhausa'a ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Ağaç Dostu
|
Zakkumunuz çok güzel Vildan Hanım, balkonum büyük olsa benimde yetiştirmek istediğim türler arasında.... Oxalis saksı seçimi yok sanırım.Enlemesine uzun boyu yaklaşık 10-12 cm olan bir saksıda üç çeşit oxalisim var. Benim oxalisim bol güneş altında sürekli çiçek açıyor, yaprakları gerçekten çok dekoratif... Sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Ağaç Dostu
|
Yani çelik bir yaşındaymış, yanlış ifade ettim galiba. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Ağaç Dostu
|
Sağol arkadaşım, senin güllerin gibi olmaz hemen, inşallah seneye de çiçeklerini görürüm. Beyaz her çiçekte bir başka güzel, gül olsun, sardunya olsun... (heyecandan ikinci gülün rengini yanlış yazmışım bende pembe-kırmızı olacaktı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Ağaç Dostu
|
N e güzel, zaten sarkan tellerin ucundaki yaprakları yeteri kadar güzel, bir de üstüne çiçek cabası. Hatice hanımın gönderdiğinde bir büyük, 3 tane de küçük fide vardı imşallah tutar. Daha Önce Arzu Kasapoğlu da göndermişti sağolsun onu tutturamamıştım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|