![]() |
|
![]() |
#543 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ay çok üzldüm çiçekleriniz için Vildan hanım.İnşallah eski hallerini alırlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Ağaç Dostu
|
Datça'dan aldığım 2 begovil, mavi yasemin,mercan, datura, agaç yasemini Antalyadan gelen pandora ve ful yasemin, çelikten yetiştirdiğim Japon güllerini kapalı balkona aldım. Sardunyalar her yıl olduğu gibi terasta kalacak, soğuklarda büyük poşetlere sarılacak.(geçen yıllarda böyle yaptım, kaybım olmadı.) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Hacer Hanım. Ben de öyle umuyorum, sadece duraklama devrine girdik çaresiz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Ağaç Dostu
|
Sebo'cum sağolasın. Ağaçlar dayanışmasını çok iyi biliyorum. Elimde hala arkadaşlarımızın gönderdiği, baharı bekleyen tohumlar var, Bir yerlerde, iki saksı çiçeğim var ve biliyorum, yardıma hazır dostlar var. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İleriki günlerde çiçeklerimin gelişmelerini izleyeceğiz artık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Ağaç Dostu
|
Geçen Pazar yaptığımız Kıyıköy yürüyüşünde yabani clematis (orman sarmaşığı) çelikleri aldım. Soğukta dağda bayırda, her yere yayılmışlar, kontrollu bir şekilde teras demirlerine sardırmak istiyorum..Bu rüzgara onlar dayanır ancak. Düzenleyen Vildan Sönmez : 17-12-2009 saat 09:59 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Ağaç Dostu
|
Terasım ve çiçeklerim kış moduna girdi ya biraz renk olsun istedim. Gözümün önünde olsun diye mutfak balkonumda. Kardeşime geçen yıl Bauhause'dan aldığım Atatürk çiçeği hala yaşıyor. Geçen pazar kendime de aldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Vildan hanim ikiside bir birinden harika iki side çok yakişmişlar emeyinize salık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım bende sadece kırmızı olarak bilirdim ama diğeri de çok güzel ve bir arada süper duruyorlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Ağaç Dostu
|
Haklısınız hem güzel durdu, hem de saksı sayısı artmamış oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Ağaç Dostu
|
Vildan hanımcığım süper görünüyor ama bu süperlikte fotoğrafı sizin çekmenizinde önemi var bence ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-10-2009
|
ellerinize, gönlünüze sağlık Vildan hanım. hem çiçekleriniz çok güzel, hem de anlatımınız. dün ilk on sayfayı okudum, bu gün de diğer on sayfayı okudum. adeta yazı birlikte geçirmişiz gibi bir his kapladı içimi. kumrular üzerinden uçarken o davetkar masa ve sandalyeleri görünce nereyi tercih etmeleri gerektiğini çok güzel bilmişler ![]() havaların soğumasıyla birlikte şanssızlıklarınız olmuş, dilerim bahara kat kat güzel yavrular vererek bu üzüntünüzü size unutturur çiçekleriniz. ben de ne yapacağımı bilemedim, balkonumun üzeri kapalı bir bölümü var; oraya koydum çiçeklerimi. sadece tek yan açık, oraya da şeffaf naylonla kapladım. umarım zarar görmezler. bu kadar çeşitli çiçeğim yok ama bu sonbaharda her gördüğüm yerden rica ettiğim gül çeliklerim ışıksız kalacak diye üzülüyorum. Düzenleyen Kevser : 27-12-2009 saat 16:56 Neden: imla hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Güngör rengi çok canlı değil ama çok sayıda tomurcuk var her dalında. (Bu arada benim minikler ne alemde ? ) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili günebakan, teşekkür ederim ama yakın çekimlerde çoğu flu çıkıyor elelrim mi titriyor ne.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 | |
Ağaç Dostu
|
Kevser Hanım terasıma ve sitemize hoşgeldiniz. Çok güzel söylemişsiniz bu sayfalarda balkonlarda, bahçelerde hepbirlikteymiş gibi oluyoruz, mesafeler engelleyemiyor, yurdun dört bir yanında dolaşıyoruz sanki. Çiçeklerim ve tam üç ayrı nesil yetişen kumrularla geçti bu yaz. (Bir de Enez'de bahçemdek aileyi sayarsak dört nesil ![]() Sonbaharda bir şanssızlık yaşadım. Ama tamamen kaybettiğim çiçek yok çok şükür, Bazılarının yeniden toparlanmasını bekliyeceğim artık. Sizin balkonunuzu ve çiçeklerinizi de görmek isteriz. Balkonunuza kullandığınız naylonu iyica sabitlemişsinizdir inşallah. Benim çiçeklerime en çok zararı bir kenarı bağlandığı yerden kurtulan naylon vermişti. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-10-2009
|
vildan hanım naylonu vida matkabıyla vidaladım pek çok yerinden ![]() ![]() kumruların istikrarına bakılırsa gelecek yaz da sizin balkona postu sermeye niyetliler gibi. aslında bir kumru olsaydım başka yer seçmezdim herhalde ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Ağaç Dostu
|
Olsun Vildan hanımcığım yine de çok güzel çıkmış çiçekleriniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|