![]() |
|
![]() |
#2042 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-12-2011
|
vildan hanım acem halınız gerçekten çok güzel benim acem halılarım kışa kurban gitti. (bu arada tüm annelerin anneler gününü kutlarım) iyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler ziringaglia. Daha önceki yıllarda benim de kaybettiğim acem halısı olmuştu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2044 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Vildan Sönmez acem halısının görünüşü çok nefis, Amarilis ne zaman o kadar boy attı, bende de Amarilis var ama henüz çiçek sapı çıkarmadılar, yavru olsalar diyeceğimki biraz daha zamanı var ama benimkilerde birkaç yıllık. Acaba onlara özel işlem mi uyguladınız merak ettim. Saygılar efendim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2045 | |
Ağaç Dostu
|
Önce toprağın üstünde tomurcuk kesesini oluşturdu, bir hafta- on gün içinde sap oluştu veuzadı, bu akşamüstü kılıfı da açılmış, tomurcuk görünmeye başlamış. KASAP94 den aldıklarım ilk yılda açmıştı.Ama benim eski soğan da 2 yıl kadar açmamıştı. Özel bir şey yapmıyorum. Sadece suluyorum.Diğer çiçeklerime güvercin gübresi verdim, amarilislere onu da vermedim. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2048 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Ama bu muhteşem bir çiçek... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2049 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Gerçekten güzel bir çiçek, özellikle beyaz oluşu ayrı bir hava veriyor ona. Sizin elinizde dahada güzelleşecek , inanıyorum. Kolay gelsin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2050 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok güzel hemde iki renk. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2055 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Beyazlar harika görünüyor Vildan hanım'cığım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2056 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Telgraf,gül ve pervane yasemin başlı başına mest etti.Gördüğüm sadece sevgi ve karşılığında alınan muhteşem güzellikler,tekrar emeğinize sağlık,sevgiler saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2058 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Benim çiçeklerim bu sene hep geriden gelecekler galiba benimkiler ne zaman çiçek açacak bakalım.Çok güzel görünüyor Vildan hanım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2059 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok güzel açmış benim amaryllis 5 yılını dolduruyor henüz yeni açıyor nedense. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2064 |
Ağaç Dostu
|
Benim Datça'ya gidiş-gelişlerim bir alemdir. Gderken Datçâ'ya çiçek götürürüm, dönerken İstanbul'a getiririm. Bu çiçeği geçen yıl getirdim, bu yıl büyüdü ve ilk çiçeğini açtı. tomurcuklar sırada... Cosmos benzeri ama katmerli. Coreopsis Grandiflora (Nurcan Aybay) Düzenleyen Vildan Sönmez : 24-05-2012 saat 20:55 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2065 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Vildan hanım, Datça'dan getirdiğiniz çiçek sanırım Coreopsis Grandiflora , rengi çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2066 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Nurcan Hanım. Hemen nette aradım tam isabet. Cosmos'a benzetm,ştim ama onun yaprakları tül gibi, yeşil yaprakları çok farklı. Coreopsis Grandiflora bu... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2067 |
Ağaç Dostu
|
Mandevilla ya da Sundaville, ikisi arasındaki farkı bilmiyorum. Kırmızıyı geçen yıl ağaçlar yıldönümü toplantısının ertesi günü fuardan yetişkin olarak adığımda daha yoğun çiçekliydi. Saksısını değiştirdim hemen. Bu yıl dalları da sıklaştı, çiçekleri daha az ama öyle bir kırmızı ki bayrak gibi .... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|