![]() |
|
![]() |
#573 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-10-2009
|
vildan hanım, en güzel çiçeğinizi kaldırmışsınız ![]() ![]() benim en güzel çiçeğim ise çiçeklerimi hiç sevmiyor. fena halde kıskanma modunda ama rica edince onlara raf çakıyor, yardımcı oluyor bakımlarına. bahar gelip hepsi yerlerine yerleşince, şıkır şıkır açıp renklerini sergileyince bir suikast yapmaz umarım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#574 | |
Ağaç Dostu
|
Geçmiş olsun Kevser hanım,şimdi daha iyi olduğunuzu umar,sağlıklı yeni yıllar dilerim. Sizin en güzel çiçeğiniz kıskanma durumunda olduğuna göre sanırım yaşı küçük. Şimdiden yardımcı olduğuna göre de çiçekler açınca eminim çok hoşuna gidecektir. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-01-2008
|
Vildan hanım ellerinize sağlık. Beton yığınları arasında kendinize yeşil bir, Dünya yaratmışsınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2009
|
Sayın Vildan hanım çiçekleriniz yine çok güzel ve bakımlılar MAŞALLAH.Sizlere imreniyorum zira ben yaşatamadığım çiçeklere çok üzülüyorum.Sevgiyle ve bol çiçekli kalın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Ağaç Dostu
|
Moral bozmak yok, sevgili karadeniz37. Yıllar boyunca kaybettiğim ne kadar çok çiçek oldu.. Daha geçen yıl 2 saksı clematis kaybettim. Örneğin, en sevdiğim çiçeklerden iri dahliayı defalarca denedim sonunda bir daha ekmemeye karar verdim. Ben de üzülüyorum, ama vazgeçmiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Vildan hanım, Muhteşem bir teras. Yok hayır teras değil, burası bir bahçe olmuş. Böylesine değişik ve güzel çiçekler birçok bahçede yoktur. Okuduklarımdan anladığım kadarı ile de sevgi bahçesi. Maşallah, nazar değmesin. Tüm bitki ve çiçekleriniz çok güzel. Özellikle bonsai sardunya çok hoşuma gitti. Değişik bir form oluşmuş. Elinize sağlık bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-01-2010
|
Böylesine güzel bir teras kim bilir nasıl dekore edilip, çiçeklerle donatılabilir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#586 | |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sayın skaraca. Alan ne kadar büyük de olsa bahçede yetiştirmek kadar kolay değil. Sınırları zorluyoruz böyle işte. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Ağaç Dostu
|
Sitemize hoş geldiniz sayın Bergolya. Çalışmayı bıraktığımda daha fazla zaman ayırarak yapmak istediğim şeyler var tabii. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Ağaç Dostu
|
Vildan Hanım merhaba, Yine sukulentleriniz harikalar. Graptopetalum'u ben çok severim. Çocukluğumda annem yetiştirirdi balkonumuzda. O zamanlar kuzenimle annemden gizlice koparttığımız yaprakları tebeşir yerine kullanıp balkon duvarlarına yazı yazardık. Ne zalimce değil mi ama çocukluk işte ![]() Sizin güzeli görünce aklıma bu anım geldi. Maşallah sizinkisi bayağı boylanmış ve yakında güzel turuncu çiçeklerini gösterecek. Her zamanki gibi herşey çok güzel. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Ağaç Dostu
|
Graptopetalum benim de gözde sukulentlerimden biri. Oldukça gelişti ve sanırım saksı artık küçük geliyor. Kışı zararsız atlatalım da bahara saksıyı büyütmeyi düşünüyorum. Ayrıca dikkat ederseniz yanında sarkan çok benzer, ama ayrı bir tür sukulent var. Biraz daha küçük onda da tomurcuklar var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili adalet Hanım, gözünüzden kaçmayan phal geçen yıl indirimde Koçtaş'tan aldığım çok koyu bir bordo açıyor.. O Ve diğer iki phalim kapalı balkonda duruyorlar.En eski olanı orayı sevdi ve çok güzel çiçekler açtı. O yüzden yerlerini hiç değiştirmiyorum. Yazın çok sıcaklarda güneşlikleri çekip koruyorum. Fotoğraflar 2008 Haziran |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Ağaç Dostu
|
Kar ve soğuk gidip 629 nolu mesajdaki serayı açıp kaktüs ve sukulentlerimi donmuş bulmaktan iyice korktum ve cumartesi günü serayı açıp içeriye aldım. (Bu arada, hane halkı bana normal gözle bakmıyor galiba.) Düzenleyen Vildan Sönmez : 26-01-2010 saat 08:12 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan Sönmez, az önce balkonda sarıp sarmaladığım sardunyalarımı kontrol ettim. Poşetlerin içinde yaprakları kaskatı kesilmişti. Üzüldüm, öylece bırakayım dedim ama gönlüm razı olmadı. Saksıları mutfağa aldım, peteğin önüne sıraladım. İnşallah kurtulurlar. Siz de isterseniz bir kontrol edin. Terasınızdaki güzelim çiçekleriniz donmasınlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#597 | |
Ağaç Dostu
|
Pazar günü ben de farkttim sardunyalardaki bu durumu, çoğunu içeri aldım.Sorun yok yapraklar kendine geldi. Sizinkiler de düzelmiştir inşallah. Ama kalorifere de çok yaklaştırmamışsınızdır, çok sıcak zarar vermesin bu sefer de. Keşke bütün çiçekleri içeri almak mümkün olsa. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Ağaç Dostu
|
Vildan hanım, ne iyi etmişsiniz sarıp sarmalamakla, aylarca gözünün içine baktığımız güzelim çiçeklermiz bir gecede mefta oluyor sonra. Ben de terasımda sardunyalarımı bir araya toplayıp, sarmaladım, inşallah üstleri açılmaz, kışın gidemiyorum sık sık. Phallerinize maşallah, yerlerini sık değiştirmek sorun yaratıyor, aynı odada bile küçük bir yer değişikliği iki tomurcuğun düşmesine sebep oldu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|