View Single Post
Eski 27-12-2009, 19:08   #568
Vildan Sönmez
Ağaç Dostu

Vildan Sönmez's Avatar

Giriş Tarihi: 01-08-2005
Kevser Hanım terasıma ve sitemize hoşgeldiniz.
Çok güzel söylemişsiniz bu sayfalarda balkonlarda, bahçelerde hepbirlikteymiş gibi oluyoruz, mesafeler engelleyemiyor, yurdun dört bir yanında dolaşıyoruz sanki. Çiçeklerim ve tam üç ayrı nesil yetişen kumrularla geçti bu yaz. (Bir de Enez'de bahçemdek aileyi sayarsak dört nesil
Sonbaharda bir şanssızlık yaşadım. Ama tamamen kaybettiğim çiçek yok çok şükür, Bazılarının yeniden toparlanmasını bekliyeceğim artık.

Sizin balkonunuzu ve çiçeklerinizi de görmek isteriz. Balkonunuza kullandığınız naylonu iyica sabitlemişsinizdir inşallah. Benim çiçeklerime en çok zararı bir kenarı bağlandığı yerden kurtulan naylon vermişti.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi *kevser* Mesajı Göster
ellerinize, gönlünüze sağlık Vildan hanım. hem çiçekleriniz çok güzel, hem de anlatımınız. dün ilk on sayfayı okudum, bu gün de diğer on sayfayı okudum. adeta yazı birlikte geçirmişiz gibi bir his kapladı içimi. kumrular üzerinden uçarken o davetkar masa ve sandalyeleri görünce nereyi tercih etmeleri gerektiğini çok güzel bilmişler harika bir mekan oluşturmuşsunuz.

havaların soğumasıyla birlikte şanssızlıklarınız olmuş, dilerim bahara kat kat güzel yavrular vererek bu üzüntünüzü size unutturur çiçekleriniz. ben de ne yapacağımı bilemedim, balkonumun üzeri kapalı bir bölümü var; oraya koydum çiçeklerimi. sadece tek yan açık, oraya da şeffaf naylonla kapladım. umarım zarar görmezler. bu kadar çeşitli çiçeğim yok ama bu sonbaharda her gördüğüm yerden rica ettiğim gül çeliklerim ışıksız kalacak diye üzülüyorum.

Vildan Sönmez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön