![]() |
Sevgili Adalet hanım,Evliya çelebi gibi olduğunuzun fakındasınız sanırım, insan hiç değilse dostlarına gördüğü güzellikleri yansıtır.
Benimkisi şımarıklık, eminim birikimler, günü gelince bizlere sergilenir de sanırım biraz kıskançlık ettim. Eğer bir gün canınız kayak yapmak isterse biz burdayız. Sevgiler, saygılar. |
Alıntı:
Sn ahmeter düşüncelerimize tercüman oldu.Teşekkürler. Hoş gelmişiniz Sn Adalet Yağcı. |
4 Eklenti(ler)
Alıntı:
Yine de bir kaç kare seçtim, dilerim hoşuna gider. Kayak teklifini üzülerek geri çeviriyorum, ben zaten çok üşürüm, çocukluğumda bile kaymadım. Sen bana güzel bahçeni gezdir yeter, üzüm zamanı yine o taraflara uzanacağım. Bahçede dimrit varsa başka bir şey istemem :) Gün boyu gölgede kaldığını gözlemlediği impatiensler öyle keyifliydi ki, çok şaşırdım. Fotoğraflar Ankara'dan. Eklenti 346151 Eklenti 346152 Bu sevimli şey oğlumun. Eklenti 346154 Burası Antalya Valilik önü, harika bir su gösterisi izledim. Eklenti 346155 |
Tamam anlaştık, biz bahçeyi yeniliyoruz da, bizde olmasa da sizi dimritsiz bırakmam. Ulu meşe, ıhlamur, fındık ve cevizler hariç tamamını söktürüp yenilemeye karar verdik.
Resimler için teşekkür ederim, o sevimli şeyleri çok seviyorum, ama göçebeler gibi olunca sorun oluyor. Oğlun çok şanslı, bu arada harika görünüyorsun. Sevgiler |
Çok güzel, yenilik her zaman güzeldir, beni heyecanlandırır hep.
Şu fotoğraf makinası işini de bir şekilde halletsen, tüm değişimi baştan itibaren fotoğraflasan, sonra da bahçe başlığını açsan artık :) |
Sevgili Adalet Yağcı(Ada cım)
Arkandaki kompozisyon da,sen de harikasın ,yollarını gözlüyoruz:))))) |
Teşekkürler canım, su gösterisini izlemek çok keyifliydi, müzik eşliğinde, rüya gibi.
Yakında görüşeceğiz inşallah. Müzeleri gezelim seninle, yıllar önce gezmiştim, tekrar görmek isterim. |
Alıntı:
|
Adalet hanım eviniz ve bahçeniz çok güzel ağaç dostlarıyla elele verip evinize renk katmışsınız ankara toplantısında gördüğüm kadarıyla renkli bir kişiliğe sahipsiniz hayatınızın rengarenk olması dileğiyle mutlu ve sağlıklı kalın :)
|
BAYÇALI, çok teşekkür ederim.
Renkler, bitkiler, müzik olmasaydı hayat sıradanlaşırdı. Tüm bunları hayatıma yansıtabilmişsem ne mutlu bana. Sevgiler. |
Alıntı:
|
O zaman bir de Edirne yapalım, olmuşken tam olsun, meşhur ciğerini de tadarız.
|
adalet hanım, güler hanım, müjgan hanım ve birde yeni gine vah garibim istanbul vah hani bir film vardı mahşerin 4 atlısı diye siz istanbulun altını üstüne getirirsiniz
|
Bize katılırsanız mahşerin atlarını katlarız :)
Bizde daha ne atlılar var, Krdz.Ereğli'de birileri var ki, bize tur attırır vallahi :) |
Sn adalet ablacım yolunuz Konya'ya düşerse bende mevlana müzesi basta olmak üzere tüm güzellikleri sizlere tanıtmak isterim
Meram,alaaddin,karatay ve ince minare müzeleri Ve açıkinca etliekmek köpüklü ayran ve fırın kebabı Saygı ve hürmetler |
Sevgili tekomusti, böyle güzel bir teklife kim hayır diyebilir ki :)
İnşallah, çok isterim, 5-6 saatlik yol şunun şurasında. Uzun yıllar önce Mevlâna'yı ziyaret etmiştim, tekrar gitmekten çok mutlu olurum. Sevgiler. |
Eh yani !!!!Adalet niye demiyorsun,Müjgan Konya ya Şeb- i Aruz törenlerine, katılmak için deli oluyor.
Sevgili tekomusti kardeşim,en kısa zaman da Konya dayız,ona göre:)))) Bu arada Edirne ye mutlaka gidelim:))) |
Sevgili Adalet ve Müjgan Hanımefendiler,
Ukalalığımı bağışlarsanız eğer, İstanbul'da müze geziniz programına Cankurtaran'daki Dede Efendi Evi'ni ve karşı çaprazındaki İstanbul'un Kıble Camii'ni eklemenizi önemle öneririm. Kıble Camii hakkında gerekli bilgiyi Dede Efendi Evindeki mihmandardan alabilirsiniz. (Evin kapısını kapalı bulacaksınız, çekinmeden vurun.) Bağışlayın; iyi geceler dilerim. |
Alıntı:
Dede Efendi Evi ni,gezmiştim,gezi sırasında da ,tam bir müzik ziyafeti çekmişlerdi,ancak Kıble Camii hakkın da hiç bir fikrim yok,hemen inceliyeceğim... |
Sayın Ben fakir, estağfurullah efendim, ne demek, önerileriniz için sağ olun.
Hemen listeye alındı, söylediğiniz yerler gezilecek. Sevgiler. |
Vaz geçtin sanıyordum Müjgan'cığım :(
Nasıl ederiz bilmiyorum ama, gerçekten güzel olurdu. |
Sn müjgan hanım herdaim buyrun gelin can baş üstüne
adalet abla gelecek :) hep birlikte buyrun Saygılar |
Eh, bahçenizi bu kadar süre sahipsiz bırakmanıza gönlüm daha fazla el vermedi, ben de bahçenize birkaç bekçi koymaya karar verdim:) Arada uyuklayabiliyorlar, ama olsun.
Red squirrel video - Sciurus vulgaris - 08c - ARKive Red squirrel video - Sciurus vulgaris - 12a - ARKive :) |
Adelet Hanım,
Merhaba. Nasılsınız? Selamlar, saygılar, sevgiler. |
Cymbelina'cığım!!!
Seni görmek ne güzel. Bekçiler çok sevimliler ama lütfen onlara söyler misin, badem ve ceviz ağacımdan uzak dursunlar :) |
Alıntı:
Vefalı dostum, benden de size selamlar, sevgiler. |
Tamam, ben tembihledim onlara:dilli: merak etmeyin ve de bu kadar devamsızlık yapmayın lütfen, sizsiz olmuyor buralar;) Ayrıca yeni resimler bekliyoruz bahçenizden veya gezdiğiniz yerlerden.
|
Cymbelina'cığım;
Şu aralar biraz telaşım var, ev taşıyoruz. Fotoğraf makinam hep çantamda ilginç bir şeyler görürsem paylaşırım. |
ablacım günaydın nasılsınız yaramazlık yoktur inşallah
saygılar |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:51. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025