![]() |
1 Eklenti(ler)
Sevgili Cumhur, her zaman kapımız siz agaclar.net dostlarımıza açık. Buyrun.
Ben İstanbul'dayken iki gün Manyas'a çok yağmur yağmış. Yağmur ve rüzgârla, güller çiçeklerini dökmüş, ama kalanlar ve yeni tomurcuklar idare ediyor. Kirazlar çok güzel. Dutların da eli kulağında, oldu olacak. Erikler çok güzel. Çilekler son demlerini yaşıyor ama ahududular geliyor ki pir geliyor. Lilliumlar ve amaryllisler güzel, sardunlarım da güzel. Sebze bahçesi yavaş yavaş yoluna girdi. Domates, ve hıyarları askıya aldık. Malum kabaklar çiçekteler. Karpuzlar bayağı kol attılar. Birkaç resim. Kirazlar. Eklenti 84398 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Güler abla. Bizim ziraatçılığımız sizinkinin yanında hiç kalır. Bir konu dikkatimi çekti. Gerek buğday ve gerekse pirinç hasadında gönen tarafı bizden 20 gün öncedir. Biz kabak yemeye başlayalı nerede ise on gün oluyor. Bu seneye has mı öğle oldu yoksa Manyas tarafı buğday **** pirin. hasadında Gönen'e göre daha mı geç başlıyor.
|
2 Eklenti(ler)
|
Daha geç başlıyor, sevgili Cumhur.
|
2 Eklenti(ler)
Yaseminlerin kokusu insanı mest ediyor inanın.
Koskoca duvarı boylu boyuna sardı, çatının üstüne döndü artık. Eklenti 84422 Eklenti 84423 |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Güler Hanım, hepsi birbirinden güzel. "Katmerli Amaryllis" e bayıldım.
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Maşşallah hepsi çok güzel gene yaseminin güzelliği'de bir başka inci taneleri gibi hepsi:)
|
Sevgili Limon, çiçekleri döküldükten sonra bakarız, yavrusu varsa senindir.
|
Sevgili günebakan, yolun Gönen'e düştüğünde beklerim.
Çay sevisimiz her zaman mevcuttur. Bugün yine, Güler'in Bahçesinde mini bir toplantı yaptık. Fotoğrafları Eylems yükleyecek. |
Alıntı:
|
Çok haklısın celal, hiç de intizam yok değil mi? Beğenilecek gibi değil.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili nilfr, ne yazıkkı ki adını ben de bilmiyorum. Isparta gülünü andırıyor ama Isparta değil. Isparta daha yoğun kokulu oluyor. Bunun da kokusu hoş.
|
Akşam eve geldiğimde ilk baktığım bahçe acaba güler abla hangi güzellikleri eklemiş diye emeğine sağlık sevgiyle kal.
|
Güller, yaseminler, kirazlar hepsi çok güzel. Keyifli günler diliyorum size.:)
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Güngör Salman, teşekkür ederim.
Sevgili Sevilay, 2184 numaralı mesajını okudukça gülüyorum. Bugün, hasekilerin tohumlarını fotoğrafladım. Toprağa ekerken bu kapsüllerle mi ektin? Eklenti 84486 |
Sevgili Güler abla bazen sizin bahçenizi izlerken, acaba ben öldümmü cennettemiyim? diyorum.Maşallah herbiri ayrı güzeller,ama ne yalan katlı amarylise bayıldım,daha ben yalın katını yetiştiremeden bu güzelliğin peşine düşücem heralde.Hasekileriniz belli ki tohumda eğer paylaşmayı düşünürseniz sıradayım haberiniz olsun.
Ooohhh be gözüm gönlüm açıldı emeğinize sağlık bu güzellikleri paylaştığınız için teşekkürler. |
Alıntı:
|
berhaba güler hanım binkere maşallah bahçenize gözümüz gönlümüz acıldı güllerin yaseminin kokuları buraya kadar geldi.
|
1 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim, arkadaşlar.
Bugün çim yapılacak alanı traktörle sürdürdük. Bu toprak tezekleri biraz kurusun, tekrar sürülüp, patlatma çekilecek, daha sonra da otların durumuna bakacağız. Çim için sonbaharı bekliyorum, o zamana kadar hazırlıkları bitirmem gerekiyor. Eklenti 84637 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025