![]() |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Akşam oluyor......
Balkondan bu manzarayı seyretmek çok hoşuma gidiyor, sizlerle paylaşmak istedim. Eklenti 84639 |
Aaa bak adadan motor hareket etti :p hangi adaya gidiyor güler abla:p
Ama o bu değil di karanlığı olacaktı dimi |
Evet ya, iyice karanlık olunca.
Önce Büyük Ada, sonra Kınalı, daha sonra da Heybeli Ada görünüyor. |
Anladım, şimdi arkadaşlar motor gezintisi de isterler:p
Onu da haziranda yaparız,:p Hem arkadaşlar söz verdiler ya, çimleri ekmeye gelicekler, cumhur, celal abi, başka kimler vardı. |
Oooo, çimlerin ekimi, sonbaharda.
Sahi o zaman da üzümler olur değil mi? Çavuş var, cardinal var Alfons var, Misket de var. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Benimkiler de... Sağdaki sayın Başbahcivan'dan gelen, soldaki de sizden gelen, her ikisinin de keyfi çok iyi, üstleri tomurcuk dolu sürekli açıyorlar. |
Maşallah, ne de güzel olmuşlar.
Eeee, bakımını yapan kim? Hem sevgi veriliyor hem de emek. Ellerinize sağlık. Bu aralar çok yoğunum, ama en kısa zamanda bahçenizi ziyaret edeceğim. |
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/showpos...7&postcount=89 |
Alıntı:
Güler Hanım baaak Karşıyaka.;) http://www.agaclar.net/forum/showpos...57&postcount=1 |
Alıntı:
Sonra sevgili Güler yetişti imdadıma, hem de köklü bir şekilde göndermiş, tutmaması için hiç bir sebep yok beceriksizlikten başka :) Daha sonra da sayın Başbahcivan benim sundawille aradığımı görmüş ve kocaman bir saksı göndermiş kızı ile, ne diyebilirim, fazla sundawille göz çıkarmaz değil mi? Şimdi sırada kan kırmızı var, bu arada, bitkinin ucundan kopan beş santimlik bir parçayı atmaya kıyamadığım için öylesine sardunyanın dibine dikmiştim, bir ayı geçmesine rağmen durumu iyi görünüyor. |
Alıntı:
Bu fotoğraftakiyle başladı Sundaville maceramız, arkadaşlara çelik te gönderdik hiç kimsenin ki tutmadı. İthal üründü, sanırım 2007 de 60 liraya almıştım. Yalova'da Nergiz Peysaj diye bir yerden, ama bakmasını mı beceremedik, ithal olduğu için uyum mu sağlamadı anlayamadım. Arkadaşım da almıştı, onunki de keyifsiz. Çok çok güzel bir çiçek, şimdi bulsam aynı rengini yine kıyarım paraya. |
Kirazlar toplanmaya başlandı. Daha bir ağacı toplayabildik.
Bu tepsilerden dolu dolu 7 tepsi topladık. Çocuklara gönderdik, komşu paylarını ayırıyoruz, gerisi de bize. Artık gece gündüz kiraz yiyeceğiz gibi görünüyor. (Derler ki kiraz zayıflatırmış, bakarsınız iğne ipliğe dönmüşüm...:p ) |
2 Eklenti(ler)
|
Güler abla keşke sapları ile toplasaydın. Daha çok dayanırlar.
|
Yardıma geliriz.:confused:Ama yemeye:D:D:D
|
Güler Hanım, kirazların saplarını özellikle mi ayırdınız?
Bekletecekseniz sapsız çabuk bozuluyor. |
Alıntı:
Elinize kolunuza sağlık gerçekten bahçenize hayran kaldım, sağlık ve mutluluk içinde oturmanızı dilerim. Çim için patlatma çekilmesi şart mı? Yani bu patlatma çekilmesi işlemini diğer bitki dikimlerinden önce de yapmak gerekir mi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Zaten, onlarla ekseydim kapsülüyle çıkanlar, bir yerden tanıdık gelirdi.:) Ben de gülüyorum aklıma geldikçe.:) Neyse, kalan sağlar benimdir. |
Alıntı:
|
Sevgili güler hanım her siteye girdiğimde sizin dünyadaki cennetinize uğramadan edemiyorum .Sizede bu güzellikleri kendinize saklamayıp bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.allah uzun sağlıklı ömür versinde eşinizle çoçuklarınızla bu güzel bahçenin tadını çıkarın..sevgiler...
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/galeri/showim...mageuser=30744 |
Güler Hanım dut ağacınız da vardır eminim. Bilirsiniz kiraz ne dermiş :
" Yiyin yiyin, arkamdan dut gelmese, ben yapacağımı bilirim” |
Arkadaşlar, bu ağaçtaki kirazlar bayağı olmuşlardı. Toplarken kendiliğinden saplarından ayrılıyordu.
Ben İstanbuldayken toplansaydı daha iyi olacaktı, ama Oğuz beni beklemiş. Bir kısmını koliledik, büyük bir kısmı da komşu payı olarak dağıtıldı. Sevgili Vildan, bahçede çok güzel dutları olan ağaçlarımız var. Kiraz yiyerek verdiğim kiloları (!) dut sayesinde geri alırım diye düşünüyorum. Sevgili Celal, sağolsun lilium birkaç defa teklif etti. Ama bir yağmur bir güneş toprağı olumsuz etkilemiş, bu yüzden traktörle sürmemiz gerekti. Daha sonra çapa makinesi ile tezekleri ufalamaya çalışacağız. Ays61, çim alanın alt yapısı mühim. Toprak bayağı setleşmiş, drenajın daha iyi olabilmesi için derin patlatma çekmeyi düşündük. Gerçi etrafından drenaj boruları var ama, patlatma çekersek su daha rahat dibe geçer. Yani daha işimiz çok, Allah yardımcımız olsun. |
Sevgili kılıç, teşekkür ederim.
Manolya, çok haklısın ama çocuklar-torunlar o kadar sık gelemiyorlar. Biz yaşda olanlar için de biraz fazla. Ben de isteyene veriyorum. Çiçeksever, nedense hep lâfta kalıyor. Ne yemeğe ne de yardıma geliyorsunuz. |
Çok çok güzel bir çiçek, şimdi bulsam aynı rengini yine kıyarım paraya.[[/QUOTE
Merhaba, İnciraltı, İzmir çiçekçilikte, kırmızısı var.20Tl. |
Güler Hanım,
Güzel bahçenizde huzur ve mutluluk sizinle olsun. Çiçekleinizle güzel günler , meyveleriniz ağız tadınız..... Yorgunluklarınızın şimdi karşılığını alıyorsunuz. |
Bahçenizdeki çiçekler mükemmel. Güler hanım forumda sizi heryerde görmek mümkün::) paylaşımlarınızla beni çok aydınlattınız. İnşallah bende Bahçemi ekliyecem buraya.Çim ekme işlemlerine başladım bile:) hepinize teşekkür ediyorum.
|
2 Eklenti(ler)
Bu sabahki bahçe teftişimde çektiğim fotoğrafları yüklüyorum.
Diğer ağaçlardaki kirazlar da olmaya başladı. Eklenti 85376 Eklenti 85377 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025