![]() |
Muhteşem görünüyorlar.İnsan yanından ayrılamıyor.
Rica ederim. Gördüğümüz güzellikleri paylaşmak da bir keyif. Dün kızımla Yılda birkez halka açılan,Kraliyet seralarını gezdik.Burada olmam bir şanstı benim için. Daha önce görememiştim. Sizlerle resimlerini paylaşacağım galeride. Seraları birbirine bağlıyan koridorlar,küpe çiçekleri ve sardunya çeşitlerini barındırıyordu. O kadar çok küpe çeşidini ilk defa orada gördüm. Harika bir manzaraydı. |
Sevgili güler hanım,
Bahçenizi geziyorum,doğrusu çok zevk aldım ama birazda yoruldum.Japon manolyanızın altında dinlenmeye oturdum.Bu arada da size ,bizlere bu geziler için izin verdiginiz için teşekkür etmek istedim.Elinize kolunuza saglık,Bu kadar büyük bahçeyle nasıl başediyorsunuz ? Allah yardımcınız olsun ,gücünüz ve çiçeginiz bol olsun. |
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Kameriyedeki güller yavaş yavaş açmaya başladı, hepsi de yoğun kokulu. Buyrun gelin çayı orada içelim. |
İlgilediğiniz için sağolun Güler Hanım'cım.
Ortancayı bahçede de terasta da büyütmeyi başaramadım. Farezya arkadaşımızın gönderdiği açelyalar inanılmaz güzel. Alıntı:
|
[QUOTE=Vildan Sönmez;
Farezya arkadaşımızın gönderdiği açelyalar inanılmaz güzel.[/QUOTE] Vildan hanım , merhaba. Bu çektiğim resimdeki gibi gruplar halinde dikilmiş,boyları kümelerin yaklaşık 2 metre gibiydi.manzarayı düşünün.:) |
1 Eklenti(ler)
Bu sabah Sebo ziyaretimize geldi.
Öğleden sonra bahçede biraz çalışma yaptık. Yapılacak işleri görünce cocuğun gözü korktu. Güller tek tük açmaya başladı, Clematisler ve ceylanlar çok güzel. Bahçeyi biraz da siz seyredin istedim. Clematisler... Eklenti 77596 |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Çok güzeller maşallah.
Güler Hanım Sebo'yu çalıştırsaydınız biraz.;) |
3 Eklenti(ler)
|
Sevgili Zenfree, sebo'nun gözü korktu valla.
|
Ablacığım hepsi çok güzel. Eline, koluna sağlık.Yalnız bu clematisleri neden demir parmaklıklara attığınızı anlıyamadım.Yaklaşık 10 gündür çok sayıda yurtdışı yazı ve resim baktım hiç birinde bu tarz yaklaşım göremedim. Beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim. Sevgiyle sizi öpüyorum. Maşallah size de çiçeklere de.
|
3 Eklenti(ler)
Sardunyalardan.
Çok koyu bordo bir sakız sardunyam var. Geçen seneden beri gözünün içine bakıyorum. Rengi siyaha yakın. Eklenti 77618 Eklenti 77619 Eklenti 77620 |
1 Eklenti(ler)
|
Daha çok resim istiyoruz doyamadık :)
|
Güler Hanım bu güzellikleri kendim görmem lazım. Geleyim bari.;)
|
Hayatımda ilk kez bu renk bir sardunya görüyorum. İnanılmaz bir renk. Nadir bir türmü?
|
2 Eklenti(ler)
İstanbul'dan gelirken Akdoğa çiçekçilikte gördüğüm ortancalar nefesimi kestiler.
Bunları yeni aldım. Ortaları tomurcuklu olup, kenarlarında çiçek açanlardan. Ama bunların kenar çiçekleri hem çok iri hem de oyalı gibi. Görünümleri çok güzel. Sadece pembe renklisi vardı. Eklenti 77624 Eklenti 77625 |
2 Eklenti(ler)
|
Ortancalar da çok güzelmiş.
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Bunlar anlattığın ortancalar herhalde, çok güzeller.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025