agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Güler / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/7121.htm)

Güler 22-06-2020 22:09

5 Eklenti(ler)

Güler 22-06-2020 22:11

Teşekkür ederim sevgili Cevka, inşallah daha güzeli olur.

Tillandsia 23-06-2020 09:04

Sevgili Güler Hanım, bahçenizde o kadar çok çeşit varki hangisinden seçsem bilemedim. Gül desem şu an çelik zamanı değil. Clematis ler Erzurumda yaşar mı bilmem. Diğer bir sürü güzel çiçeklerinizden hangisini sayacağımı şaşırdım. Sardunyalarınız hepsi ayrı güzel. O yüzden sizin elinizde olan ne varsa kabulum. Sakın yanlış anlamayın olmasada olur. Bahçenizi seyretmek bile başlı başına çok güzel bir zevk. Maşallah tüm çiçek ve ağaçlarınıza. Hepsi nasıl bir emekle yetişmiş belli oluyor. Kendinize iyi bakın.

Güler 23-06-2020 18:24

4 Eklenti(ler)
Güllere devam edelim

Güler 23-06-2020 18:26

4 Eklenti(ler)

Güler 23-06-2020 18:42

4 Eklenti(ler)
Şimdi sizlere biraz da hazinemden bahsedeyim.

Patroniçemiz malina'nın sizlerin belki de bilmediğiniz marifetlerinden bahsetmek istiyorum.
malina'nın çok güzel dikiş diktiğini biliyor musunuz?
Bana dikmiş olduğu sayısız şort, pantalon, ev kıyafetleri var ama bu son gönderdikleri inanın insana parmak ısırttırır.

Bahçede en çok kullandığım bahçe eldiveni. Bayağı da yüklü bir para ödüyorum, parmak uçları çabucak deliniyor.

Bauhaus'dan 24-25 TL aldığım eldivenler şimdi olmuş 65 - 70 TL.

Şikayetimi duyunca malina " bana kullandığın bir tanesini yollasa" dedi.
Ben de o an elimde bulunan eldiveni örnek olarak yolladım... ve bakın bana nasıl bir hazine geldi.

Örnek eldiven ve gelenler

Güler 23-06-2020 18:45

2 Eklenti(ler)
yedek parmak uçları ve saksı yıkama eldiveni

Güler 23-06-2020 18:50

2 Eklenti(ler)
Bu uyku gözlüğünü ve salıncakta yatarken kullansın diye diktiği boyun yastığı Oğuz içinmiş. Boyun yastığına ben el koydum, gözlüğü Oğuz'a verdim ama.... paylaşamıyoruz.

Ekmek sepeti için patchwork (kırkyama)

Güler 23-06-2020 18:55

3 Eklenti(ler)
Kombine bahçe kıyafetim, rahat rahat eğilip kalkmam için (bütün köydeki arkadaşlarımın hayran olduğu) şalvarım. Ayrıca beni sivrisineklerden de koruyor.

Bahçede çalışırken de insan şık olmalı değil mi? :D

gıynas 23-06-2020 20:54

Sayın Malina hanım çok becerikli imiş,bahçe kıyafetinizde çok şık olmuş hem işlevsel hem şık çok güzel.

tropikalist 24-06-2020 09:31

maşallah sayın malina hiç bilmiyordum resmen döktürmüşsünüz genelde yemek için kullanılır ama neyse bu özelliklerinizi iyi ki yazdınız sayın güler . sizin kıyafetiniz de gerçekte harika duruyor... bahçenize her güzellik yapmak için kullanın

Tillandsia 25-06-2020 10:41

Sevgili Güler Hanım,
Bahçenizde biraz daha gezindim ve eğer mümkün ise maviş çiçeğinizden, clematis ve gül çeliği istesem çok şey mi istemiş olurum. Kendinize çok iyi bakın. bol ürünlü bir sezon dilerim.

Tillandsia 25-06-2020 11:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 839984)

Güler Hanım, lisi dediğiniz çiçeği internette çok aradım ama bulamadım. Bu çiçeğinizde çok güzel. Eğer tohumlar varsa talip olabilirmiyim?

OSMAN45 25-06-2020 11:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1591570)
Kombine bahçe kıyafetim, rahat rahat eğilip kalkmam için (bütün köydeki arkadaşlarımın hayran olduğu) şalvarım. Ayrıca beni sivrisineklerden de koruyor.

"Marifet iltifata tabidir."

Sağlık ve neşeniz daim olsun.

Jezebel 25-06-2020 16:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1591441)
Sarı zakkumlar açtı

Merhaba!
Sarı zakkumun katlı olanını görmemiştim.
Şahaneymiş.
Kokusu da yoğunsa ne güzel.
Şalvarlı halinize de bayıldım :)
Sıhhatiniz ve neşeniz daim olsun.
Kolay gelsin

derin35 25-06-2020 23:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1591570)

Şalvarlı-şapkalı kıyafetiniz, 2020 yazının trendi olacak türden. Çok şık. Köydeki arkadaşlarınızın hayran olmasına şaşırmamak gerek.
Güle güle giyiniz.

derin35 26-06-2020 00:03

Eldivenlerin kumaşı nedir? Dayanıklılık açısından sordum. Teşekkürler.

Güler 26-06-2020 12:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi derin35 (Mesaj 1591721)

Bu soruya malina cevap verir sanırım, ama yeşillerin parmak uçlarınını bir şeye batırıp sertleştirmiş bu da kaktüslerde çok iyi diken batmıyor.

Güler 26-06-2020 12:33

Sevgili Jezebel, ben de ilk aldığımda " aa ne güzel ender bulunur sanırım" demiştim ama Karacabey'den Bursa otobanına girdiğimde refüj de yol boyunca görünce şaşırmıştım.
İstersen çelik göndereyim.

Güler 26-06-2020 12:38

Sevgili Tillandsia, lisi dediğimiz lisianthus.

Gül ve clematis çeliklerinin zamanı değil, zamanı geldiğinde tekrar hatırlatırsanız tabii gönderirim.

Mavişlin mavi olanında biraz problem var, bakımda. Beyaz olanından isterseniz biraz bekleyin. saksı ayırımı yapacağım yollarım.

Güler 26-06-2020 12:43

Sevgili OSMAN45, malina'nın el becerilerine siz de en az benim kadar vakıfsınız değil mi?
Dikiş ayrı, mutfak ayrı forum ayrı. Grafiker ve öğretmen olmanın haricinde ayrı bir kabiliyet bence. Oğuz'a sor sana çok güzel tarif eder. :D :D

Tillandsia 26-06-2020 13:14

Sevgili Güler hanım, çok teşekkür ederim inceliğiniz için. Sonbaharda eğer zahmet olmazsa gül ve clematis için hatırlatma yaparım. Maviş'in beyazıda olur. Siz ne zaman derseniz size özelden adresimi yazarım. Sİze vereceğim zahmetler için şimdiden beni affedin. Kendinize iyi bakın.

elifaydin 26-06-2020 13:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1591752)
Sevgili OSMAN45, malina'nın el becerilerine siz de en az benim kadar vakıfsınız değil mi?
Dikiş ayrı, mutfak ayrı forum ayrı. Grafiker ve öğretmen olmanın haricinde ayrı bir kabiliyet bence. Oğuz'a sor sana çok güzel tarif eder. :D :D

Böreklerin ve kurabiyelerin tadı hala damağımda... Sabun muhafazası dolabımda o ayrı şık, bir de küçük hanımların barbi bebeklerine birşeyler yapıyor onlara da hayran olmuştum.

Güler 26-06-2020 16:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Tillandsia (Mesaj 1591755)
Sevgili Güler hanım, çok teşekkür ederim inceliğiniz için. Sonbaharda eğer zahmet olmazsa gül ve clematis için hatırlatma yaparım. Maviş'in beyazıda olur. Siz ne zaman derseniz size özelden adresimi yazarım. Sİze vereceğim zahmetler için şimdiden beni affedin. Kendinize iyi bakın.

Maviş kaydı ile siz adresinizi ve tel.numaranızı özelime gönderin lütfen.

Güler 26-06-2020 16:45

2 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi elifaydin (Mesaj 1591757)
Böreklerin ve kurabiyelerin tadı hala damağımda... Sabun muhafazası dolabımda o ayrı şık, bir de küçük hanımların barbi bebeklerine birşeyler yapıyor onlara da hayran olmuştum.

Oooo sevgili elifaydın, siz bana diktiklerini bir görseniz, burada kıskanmayın diye paylaşmıyorum ..... dermişim. :D

Örneğin bu tril tril elbisemi çok beğeniyorum, şık kolları ile çok güzel. Aynı model elbiseyi Beymen'de çok fahiş bir bir fiyatla görmüştüm.
Bahçe çalışması sonrası duş yaptığımda çok severek giyiyorum.
Ya pantalonum nasıl?

malina 26-06-2020 18:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi derin35 (Mesaj 1591721)

Ev tipi dikiş makinesinde dikilebilecek sağlamlıkta kumaşlar... Pazen, deri taklidi vs...
Elimde ne varsa :)

Parmak uçlarını sertleştirmek için sulandırılmış beyaz tutkal kullandım.

Deri ya da kösele bulabilsem makinede değilse de elde dikilebilir...

Gülfatma 26-06-2020 18:11

Güler hanım özelden yazdım ama görmediniz belki varsa bende alabilir miyim atlaslardan ayreten asma çubuğu varsa sarma için ve şu anda ne gönderebilirseniz çiçek olur çubuk olur tohum olur kısaca herşey kabulum

Güler 26-06-2020 18:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Gulfatma (Mesaj 1591776)
Güler hanım özelden yazdım ama görmediniz belki varsa bende alabilir miyim atlaslardan ayreten asma çubuğu varsa sarma için ve şu anda ne gönderebilirseniz çiçek olur çubuk olur tohum olur kısaca herşey kabulum

Tamam sevgili Gulfatma listeme ekliyorum.

OSMAN45 26-06-2020 23:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi malina (Mesaj 1591774)
Deri ya da kösele bulabilsem makinede değilse de elde dikilebilir...

Yerini öğrendim. Dönüşte ve uygun zamanda bol miktarda deri ve köseleyi size gönderecem veya getirecem.

Selam ve saygılar.

Sevgi Durul 26-06-2020 23:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1591768)
Oooo sevgili elifaydın, siz bana diktiklerini bir görseniz, burada kıskanmayın diye paylaşmıyorum ..... dermişim. :D

Kıskandık bile.:) Şaka şaka. Güzel günlerde kullanın. :)

Eline emeğine sağlık, Sayın malina'nın. :)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025